Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Enduro svētki Zantē: divu dienu garumā tiks aizvadītas divas dažādas sacensības

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Enduro svētki Zantē: divu dienu garumā tiks aizvadītas divas dažādas sacensības
Enduro sacīkstes. Foto: Emīls Plinte

Sestajā un septītajā augustā enduro svētki ieskandinās Tukuma novada Zanti. Divu dienu garumā skatītājus priecēs ātrākie un meistarīgākie Baltijas piloti, kuri metīsies cīņā par godalgām.

Sestdien tiks aizvadīts Baltijas enduro rallija otrais posms. Dalību sacīkstēs ņems tādas klases kā hard enduro, soft enduro, hard enduro hobby, sports quads, SSV, tūristi un retro rally roadbook. Starts paredzēts plkst. 11:00.

Svētdien tikmēr norisināsies ceturtais Latvijas čempionāta enduro posms. LČ ietvaros ieskaites nemainīsies un startēs tie paši sportisti, kas vienmēr. Piloti sacentīsies par godalgām 12 dažādās ieskaitēs - EGP, E1, E2, E3, E 40+, E Juniori 16+, Hobby 2T, Hobby 4T, Iecāsēji 2T, Iesācēji 2T, Veterāni 50+ un Open.LV.

Sacīkstes solās būt aizraujošas un ļoti sīvas. LČ ietvaros šosezon paredzēti vien seši etapi, kas nozīmē, ka sezona straujiem soļiem tuvojas izskaņai un tiks sadalīti čempionu statusi. Pēc posma Zantē, LČ ietvaros paredzētas sacīkstes vēl Lietuvas pilsētā Kupišķi un tepat Vidrižos.

Ņemot vērā, ka pirmajā dienā tiks aizvadīts Baltijas enduro rallija posms, arī uz otro dienu varētu palikt vadošie Baltijas piloti. Klātienē laipni aicināts katrs enduro sporta entuziasts un fans.

Pilnais sacensību kalendārs: ŠEIT