Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Lutriņos ceturto gadu pēc kārtas notiks Latvijas kauss "Cross Country"

Juris Grīns
Juris Grīns

Lutriņos ceturto gadu pēc kārtas notiks Latvijas kauss "Cross Country"
Foto: LaMSF

Sestdien, 7. septembrī Saldus novadā, Lutriņos, trasē “Alpi” norisināsies Latvijas čempionāta un kausa ceturtais posms Cross Country. Šogad par organizatora kausu sacentīsies Retro, Open un Absolūtie iesācēju klases dalībnieki.

Sacensību organizators Raivis Zīrups (“MX Saldus”) pastāstīja, ka pagājušajā gadā iesāka interesantu sacensību par tālāko lēcienu. To iecienīja gan skatītāji, gan paši sportisti. “Arī šogad būs balva tālākā lēciena īpašniekam. Šoreiz būs ne tikai solo klasēm, būs arī Quad ATV, Quad Open klasei atsevišķi vērtējumi. Tas viss būs jāizdara sacensību pirmajā aplī. Attiecīgi no tā būs noteikti tālākā lēciena uzvarētāji,” saka Raivis Zīrups.

Runājot par trase, tā paliek tāda pati, kā pagājušajā gadā. Arī tas pats braukšanas virziens, kas bija pērn. “Kā vienmēr, būs atsevišķi trases posmi, kuri būs pa koplietošanas ceļu, to varēs izmantot tikai sacensību dienā. Šobrīd treniņa nolūkos šie posmi nav paredzēti. Līdz sacensībām trase būs kārtīgi sagatavota. Arī laika prognozēs sola siltu un saulainu dienu. Tradicionāli arī šogad būs gardā zupa, tāpēc visi mīļi gaidīti! Uz tikšanos,” tā Raivis Zīrups.

Starts solo klasēm plkst. 11.30. Starts kvadru klasēm – plkst. 14.30.

Skatītājiem ieeja bezmaksas. Pasākums var tik fotografēts un filmēts.

Informāciju sagatavoja:
Luīze Vīksna (LaMSF preses sekretāre)