Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

Sezonas noslēdzošais "Hard Enduro" posms 2. novembrī Madonā

Juris Grīns
Juris Grīns

Sezonas noslēdzošais "Hard Enduro" posms 2. novembrī Madonā
Foto: Agnija Gulbe

Jau pavisam drīz norisināsies "Hard Enduro" sacensības "MadMadona", gada noslēdzošais posms, kurā tiks noskaidroti šī gada spēcīgākie disciplīnas braucēji un tiks kronēts "King of Hard Enduro" titula īpašnieks.

Sacensību organizators un Enduro komisijas vadītājs Kaspars Ērkulis par gaidāmo pasākumu:

“Šis ir pirmais gads, kad norisinās Latvijas kauss Hard Enduro disciplīnā un jau tepat aiz stūra ir noslēdzošais posms, kas norisināsies 2. novembrī Madonā, MX Parks Smeceres Sils. Esmu priecīgs un gandarīts, ka mums ir izdevies realizēt šo projektu un liels paldies par to jāsaka mūsu komisijas pārstāvjiem Arturam un Valteram, kuri uzņēmās šī seriāla kurēšanu un virzīšanu dabā. Es ar komandu jau tagad nevaram sagaidīt, kad varēsim Jūs uzņemt Madonā un priecēt ar interesantu trasi un spraigām cīņām tajā. Tie, kas jau ir bijuši Madonā 2023. gadā, apmēram zina, ar ko rēķināties, bet skaidrs, ka mēs padomāsim vēl par kādiem jaunumiem un interesantiem elementiem trasē. Šogad būs divas klases Sport un Hobby, kurās sacensības notiks līdzīgi kā Cross-Country sacensībās, tikai šeit sportistiem būs jābrauc trīs stundu brauciens, un tad arī tiks noskaidroti labākie.”

Sacensību nolikums: https://www.licences.lv/uploads/tem...

Izmantotie resursi:
lamsf.lv