Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:376, Did:0, useCase: 3

"Smeceres silā" norisināsies Baltijas enduro čempionāta finālposms

Juris Grīns
Juris Grīns

"Smeceres silā" norisināsies Baltijas enduro čempionāta finālposms
Foto: lamsf.lv

5. un 6. oktobrī Madonā, "Smeceres silā" norisināsies Baltijas enduro čempionāta fināla posms, kurš būs arī Latvijas un Igaunijas čempionāta pēdējais posms enduro.

Madonas trase lielai daļai enduro braucēju ir labi zināma. Tā ir interesanta, tās reljefs, meža takas, pārbraucieni, uzbraucieni kalnā un nobraucieni, nevienu neatstāj bez īpašām un ekstrēmām sajūtām. Ir gaidāmas nelielas izmaiņas šajā gadā viens tests norisināsies ierastajā vietā madonas mototrasē, bet otrs būs pārbrauciena vidū, kas būs pilnīgi jauns, kā arī sagaidāmas nelielas izmaiņās pārbraucienā.

Braucējiem ir jārēķinās arī, ka ir mainits dalībniku parka atrašanās vieta, tas vairāk neatradīsies ierastajā mototrases teritorijā, bet gan “Smeceres Sila” sporta un atpūtas bāzē.

Latvijas Motosporta federācijas enduro komisijas vadītājs Kaspars Ērkulis pastāstīja, "ka Baltijas čempionāts enduro Madonā jau notiek daudzus gadus, un ir viens no sarežģītākajiem posmiem kalendārā. Veiksmīga sadarbība ar kaimiņvalstu enduro komisijām un spēcīga konkurence katrā Baltijas čempionāta posmā, vēl vairāk padara šo sacensību par īpašu izaicinājumu visiem sportistiem."

Informāciju sagatavoja:
LaMSF