Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

MXGP braucējs Paturels naudas trūkuma dēļ šķir sadarbību ar komandu

Juris Grīns
Juris Grīns

MXGP braucējs Paturels naudas trūkuma dēļ šķir sadarbību ar komandu
Benuā Paturels. Foto: Eric Sandra

Franču motosportists Benuā Paturels paziņojis, ka neturpinās sadarbību ar "De Baets Yamaha" komandu, kuras sastāvā šogad piedzīvoja visai labu sezonu pasaules motokrosa čempionātā MXGP klasē.

"De Baets Yamaha" sastāvam Paturels pievienojās pirms 2023. gada sezonas, taču kopīgiem spēkiem nav izdevies nokomplektēt budžetu, lai varētu aizvadīt vēl vienu pilnu MXGP sezonu. Līdz ar to sadarbība ir beigusies.

Šogad Paturels aizvadīja jau sesto sezonu MXGP klasē, un tā viņam izvērsās līdz šim veiksmīgākā. Lielā mērā sanāca izvairīties no traumām, sportists izlaida tikai Vācijas posmu, regulāri sasniedza punktus un kopvērtējumā guva 12. vietu.

Lai gan Paturela šī gada veikums ir svarīgs viņa nākotnei, tik vēlu sportistam nebūs viegli atrast labu komandu, kuras rindās varētu veikt pilnu nākamo sezonu.

"Esam beiguši sadarbību, jo komanda nevar atrast budžetu, lai aizvadītu vēl vienu MXGP sezonu," paziņoja Paturels. "Runājot par manu nākotni, nezinu, kas būs. Meklēšu ko jaunu un cīnīšos, lai atkal atgrieztos."

"De Baets Yamaha" komanda turpinās dalību Eiropas motokrosa čempionātā EMX125 klasē ar diviem braucējiem, kuri vēl nav paziņoti, kā arī pasaules čempionāta WMX kategorijā ar jauno un talantīgo Lotti van Drunenu.

Izmantotie resursi:
GateDrop.com - Get the jump on Motocross &...