Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:9, Did:0, useCase: 3

Prezentēta ambiciozā sacīkšu komanda ''Autobrava Racing Team''

Juris Grīns
Juris Grīns

Prezentēta ambiciozā sacīkšu komanda ''Autobrava Racing Team''
Foto: dzintaraaplis.lv

Trešdien, 11.maijā svinīgi tika prezentēta ''Autobrava Racing Team'' sacīkšu komanda.

''Autobrava Racing Team'' komanda startēs "Dzintara Aplis" sacīkšu seriālā, uz starta izejot ar "Volga" spēkratiem.

Viesi un atbalstītāj prezdentācijāi tika iepazīstināti ar komandas sportistiem Jāni Tomsonu un Andreju Pauperu, kuri plaši izklāstīja savas biogrāfijas, tika detalizēti izstāstīta Andreja "Volgas" uzbūve, kā arī nepiespiestā atmosfērā notika fotografēšanās un uzkodu baudīšana.

"Autobrava Racing Team" izveidota ar mērķi parādīt visiem to, ka dzīvē viss ir iespējams:

1. Parādīt, ka liekas sen aizmirsti automobiļi var spraigi sacensties trasē un dāvāt pozitīvas emocijas gan braucējiem, gan skatītājiem.

2. Pierādīt, ka cilvēki arī pēc ļoti lieliem veselības satricinājumiem ir spējīgi līdzvērtīgi ar visiem pārējiem piedalīties autosporta sacensībās.

3. Ar Jāņa Tomsona piemēru iedrošināt arī citus cilvēkus, ar kustību traucējumiem, aktīvi iesaistīties aktīvā sporta pasākumos.

Komanda arī sola, ka centīsies no labākās puses parādīt sevi visās sacensībās.

Andrejs Paupers ir vistitulētākais automobiļu "Volga" klases braucējs autošosejā, kopš sacensību atjaunošanas 2010.gadā. Piecu gadu laikā viņš piedalījies 27 "Volga" klases sacensībās, kurās kāpis uz 22 goda pjedestāliem. četrās sacensībās piedzīvota izstāšanās tehnisku iemeslu dēļ.

Sasniegumi:
• 2010.gada Latvijas Čempions;
• 2011.gada Latvijas Čempionāta 2.vietas ieguvējs;
• 2012.gada Latvijas Čempions;
• 2013.gada Latvijas Čempionāta 2.vietas ieguvējs;
• Igaunijas Kausa izcīņas 3.vietas ieguvējs;
• 2014.gada Latvijas Čempionāta 3.vietas ieguvējs;
• Igaunijas Kausa izcīņas 1.vietas ieguvējs.

Jānis Tomsons, kurš ļaundabīga audzēja dēļ pirms daudziem gadiem zaudēja kreiso kāju, veiksmīgi debitēja vēsturisko "Volga" automašīnu sacensībās 2012. gada sacīkšu sezonā, kopvērtējumā ieņemot augsto devīto vietu. Arī turpmākajās sezonās sportists braucis vēsturisko "Volga" auto sacensībās.

Izmantotie resursi:
Dzintara Aplis