Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcera "Sharks" agrajā spēlē viesos tiksies ar "Bruins"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcera "Sharks" agrajā spēlē viesos tiksies ar "Bruins"
Rūdolfs Balcers. Foto: San Jose Sharks

Šovakar Nacionālajā hokeja līgā tiks aizvadīta viena agrā spēle. Pulksten 20:00 Rūdolfs Balcers un sezonu ar četrām uzvarām pēc kārtas izcīnījusī Sanhosē "Sharks" viesos spēkosies pret Bostonas "Bruins".

# Sanhosē "Sharks" ir viena no sešām komandām, kas joprojām ir bez zaudējumiem – sezona sākta ar četru uzvaru sēriju.

# Visi panākumi izcīnīti mačos pret Kanādas komandām – 4:3 mājās pret Vinipegas "Jets", kam sekojušas uzvaras izbraukumā pret Monreālas "Canadiens" (5:0), Otavas "Senators" (2:1) un Toronto "Maple Leafs" (5:3).

# Rūdolfs Balcers izcēlies ar vieniem vārtiem, spēlējot otrajā maiņā kopā ar Tomāšu Hertlu un debitantu Viljamu Eklundu. Vidēji Balcers uz ledus pavadījis 14:47 minūtes.

# "Sharks" ir vienīgā komanda bez ielaistiem vārtiem mazākumā. Spēlējot četratā, regulāri uz ledus dodas arī Balcers – viņš vidēji mačā mazākumā aizvadījis pusotru minūti. Savukārt pie laika vairākumā viņš netika vienīgi mačā pret "Jets".

# Pirms sezonas "Sharks" netika pieskaitīta komandām, kas iekļūs play-off, tāpēc 4-0 starts pārsteidzis daudzus. "Mums ir pareizais noskaņojums. Sezonas laikā būs daudz maču, kuros uzvaras nenāks viegli un būs jāatdod viss, īpaši jau izbraukumā. Lielākā atšķirība, ko redzu salīdzinājumā ar iepriekšējo sezonu – nemeklējam vieglākos risinājumus, bet esam gatavi cīnīties," pauda "Sharks" galvenais treneris Bobs Bugners.

# Bostonas "Bruins" sākusi ar divām uzvarām trīs spēlēs. Ar trim vārtiem un divām piespēlēm izcēlies Breds Maršāns, Davidam Pastrņākam sezonas ievadā ir 1+2, bet pirmās maiņas centrs un komandas kapteinis Patrīss Beržerons pagaidām ir bez vārtiem.

# "Sharks" rindās visražīgākais bijis tieši kapteinis. Logans Kutūrs izcēlies ar trim vārtiem un četrām piespēlēm. Septiņi punkti (2+5) ir arī Tīmo Meiera kontā.

# "Bruins" pagaidām ir bez vārtsarga Tūkas Raska, kurš nav pieņēmis lēmumu par karjeras turpināšanu. Viņš atzinis – ja atgriezīsies, tad tikai Bostonas vārtos. Bet pirms tam jāizārstē savainojums, jo vasarā tika veikta gūžas operācija. Atlabšana plānota decembrī, bet līdz tam viņš būs brīvais aģents.

# Bez Raska laiku vārtos dalījuši Līnuss Ullmarks, kurš kā brīvais aģents pārnāca no Bufalo "Sabres", un 22 gadus vecais Džeremijs Sveimans, kurš pagājušajā sezonā debitēja ar desmit spēlēm un lielisku statistiku, liekot runāt par sevi kā par "Bruins" nākotnes pirmo numuru.

NHL kalendārs

LaiksSpēle
20:00Bruins - Sharks
1:00Wild - Predators
2:00Blackhawks - Red Wings
5:00Golden Knights - Islanders

     [+] [-]

, 2021-10-24 20:38, pirms 3 gadiem
livetv.ru nobruka, iemetiet citu linku ludzu, Balcers kaut ka pavisam nemanams sobrid...

     [+] [-]

, 2021-10-24 20:48, pirms 3 gadiem
Sportsurge.net