Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers: "NHL ir grūtākā līga pasaulē. No otrās maiņas gaida golus"

Gatis Druvietis
Gatis Druvietis

Balcers: "NHL ir grūtākā līga pasaulē. No otrās maiņas gaida golus"
Rūdolfs Balcers. Foto: San Jose Sharks

Nacionālās hokeja līgas (NHL) kluba Sanhosē "Sharks" latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers atklāj, ka viņa otrajam virknējumam ir momenti, taču jāuzlabo realizācija. Par to tika vēstīts sarunā ar "Viaplay Sport Latvia".

"Apzinos, ka NHL ir grūtākā līga pasaulē - nav viegli iziet un slidināties uz vienas kājas, katru dienu ir jāstrādā. Domāju, ka mana pašapziņa ir tāda pati kā pirmajā sezonā. Bet tagad drošību dod tas, ka apmēram zinu, kā viss notiek," informē latviešu uzbrucējs.

Vai esi apmierināts ar savu sniegumu šosezon? "Es negribētu teikt, ka esmu apmierināts. Statistikas ziņā varētu būt daudz labāk. Ir momenti, jābūt vairāk goliem. Noteikti varētu būt daudz labāk," atzīst Rūdolfs Balcers. "Tas sākums sanācis tāds palēns. Dodos laukumā, mēģinot nedomāt par tiem goliem un punktiem, cenšos darīt ko tādu, kas komandai palīdz. Mēģinu būt pozitīvs, katra spēle ir jauna iespēja kaut ko izveidot."

Balcers šosezon ir viens no komandas labākajiem spēlētājiem spēka paņēmienos un skaitliskajā mazākumā. Kāpēc nelaiž spēlēt vairākumā? "Nezinu, treneriem ir savs skats uz spēli. Sezonas sākumā it kā teica, ka dos iespēju. Bet vairākumā bija labs sākums - ja goli ir, tad nekas daudz netiek mainīts. Nezinu, varbūt pēkšņi iedos kādu iespēju, bet šajā brīdi kaut kā vēl nav sanācis."

Pēdējos mačos Balcers spēlē otrajā virknējumā ar čehu Tomāšu Hertlu un krievu Aleksandru Barabanovu. "Nav slikti, pēdējās spēlēs diezgan labi spēlējam kopā. Momenti ir, vienkārši jāpieliek realizācijā. No otrā virknējuma gaida uzbrukumu un golus. Vienkārši jāturpina saspēlēties, bet kopumā izskatāmies diezgan labi."

Vai treneris rada papildu spiedienu, ka otrā maiņa nedod pietiekami daudz punktu? "Protams, spiediens ir, šajā līgā spiediens ir visu laiku. Nav sanācis tos golus tik daudz iemest, bet varbūt kaut kas atraisīsies," saka latvietis. Saruna notika pirms aizvadītās nakts spēles, kad Balcers ar divām rezultatīvām piespēlēm [video] kaldināja izbraukuma uzvaru pār šosezon spēcīgo Minesotas "Wild" - 4:1. Sezonas 15 mačos latvietis sakrājis 7 (2+5) punktus, ieņemot piekto vietu "Sharks" rezultatīvāko uzbrucēju sarakstā.

2022. gada februārī Rūdolfs Balcers cer piedalīties Pekinas olimpiskajās spēlēs. "Redzēs, varbūt tas kovids bišķi nomierināsies un būs olimpiādes sajūta. Bet jebkurā gadījumā būs forši aizbraukt un paskatīties, kā tur viss notiek."

Izmantotie resursi:
facebook.com/ViaplaySportLV

  +1 [+] [-]

, 2021-11-17 17:03, pirms 2 gadiem
Tagad spēlētājiem pienākuši briesmīgi grūti laiki. Pat no Rīgas "Dinamo" spēlētājiem sākuši gaidīt golus. Agrāk, piemēram, pie Pekas, tā nebija. Pie kā tas novedīs?

     [+] [-]

, 2021-11-17 17:05, pirms 2 gadiem
M rakstīja: Tagad spēlētājiem pienākuši briesmīgi grūti laiki. Pat no Rīgas "Dinamo" spēlētājiem sākuši gaidīt golus. Agrāk, piemēram, pie Pekas, tā nebija. Pie kā tas novedīs?
Pie Skvorcova hattrick

     [+] [-]

, 2021-11-17 17:40, pirms 2 gadiem
hhahahaha

ak, nē. Nabadziņi. Padomā tik - no otrās maiņas gaidīt vārtus - kas vēl nebūs. Drīz jau laikam no trešās maiņas ar gaidīs vārtus. Galīgi kaunu zaudējuši.