Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcers ierindā varētu atgriezties tuvāko divu nedēļu laikā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcers ierindā varētu atgriezties tuvāko divu nedēļu laikā
Rūdolfs Balcers. Foto: USA Today Sports/Scanpx

Nacionālās hokeja līgas kluba Sanhosē "Sharks" galvenais Bobs Bugners sarunā ar medijiem izteicās, ka uzbrucējs Rūdolfs Balcers ierindā varētu atgriezties pēc nedēļas.

Rūdolfs Balcers, kurš 24 spēlēs izcēlies ar diviem vārtiem un desmit punktiem, savainojumā iedzīvojās izbraukuma spēlē pret Ņujorkas "Rangers", kurā tika piedzīvots sausais zaudējums. Pēcāk latviešu uzbrucējs tika ievietots savainoto spēlētāju sarakstā.

"Balcera situācija uzlabojas, bet viņš joprojām ir nedēļas vai divu attālumā," teica Bobs Bugners, "Sharks" galvenais treneris. Balcers izlaidis četras spēles, kurās Sanhosē ar pretiniekiem uzvaras dalījusi uz pusēm. Nākamais mačs paredzēts naktī uz trešdienu, savā laukumā uzņemot debitanti Sietlas "Kraken" un turpinot septiņu mājas spēļu sēriju.

     [+] [-]

, 2021-12-13 22:48, pirms 2 gadiem
Jauki,gaidam!

     [+] [-]

, 2021-12-14 12:20, pirms 2 gadiem
Lai labi būtu uz OS