Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balcera "Sharks" atradusi nākamo ģenerālmenedžeri

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balcera "Sharks" atradusi nākamo ģenerālmenedžeri
Maiks Grīrs. Foto: Bill Wippert/NHLI

Latvijas izlases uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sanhosē "Sharks" starpsezonā palika gan bez ģenerālmenedžera, gan bez galvenā trenera. Cīņā par pirmo vakanci uzvarējis Maiks Grīrs, kurš savulaik NHL aizvadīja 14 sezonas.

Sanhosē "Sharks" ģenerālmenedžeris 19 gadus bija Dags Vilsons, bet aprīlī viņš veselības problēmu dēļ pameta amatu. Uz nenoteiktu laiku vietā stājās Maiks Vills, kura vadībā pagājušajā nedēļā tika pieņemts lēmums atvadīties no galvenā trenera Boba Bugnera, norādot, ka jaunajam ģenerālmenedžerim būs iespēja izvēlēties savu treneri.

Šodien norisināsies preses konference, kurā "Sharks" paziņos savu jauno ģenerālmenedžeri, un lielākie Kanādas mediji vēstī, ka amatā stāsies 47 gadus vecais Maiks Grīrs. Spēlētāja karjeras, kas sākās 1996. gadā, laikā viņš NHL pavadīja 14 sezonas, trijās no tām pārstāvot tieši Sanhosē komandu. Savukārt punktu spēlēšanai Grīrs pielika 2011. gadā Bufalo "Sabres" formā. Tāpat viņš pārstāvējis Edmontonas "Oilers" un Vašingtonas "Capitals".

Laika posmā no 2014. līdz 2018. gadam viņš bija Čikāgas "Blackhawks" skauts, tad divas sezonas pavadīja uz Ņūdžersijas "Devils" soliņa kā asistents, bet pirms gada Ņujorkas "Rangers" nolīga Grīru kā padomnieku hokeja jautājumos.

Tiek vēstīts, ka Grīrs kļūs par pirmo melnādaino ģenerālmenedžeri NHL vēsturē.

Rūdolfam Balceram ir līgums ar "Sharks" uz vēl vienu sezonu par 1,55 miljoniem dolāru, un 2023. gada vasarā viņš var kļūt par ierobežoti brīvo aģentu ar arbitrāžas tiesībām.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-05 08:23, pirms 2 gadiem
Veiksmi Maiklam darbā, vot!
Žēl, ka nesanāca viņu redzēt Rīgas Dinamo rindās.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-05 08:44, pirms 2 gadiem
Balceram šī sezona var izrādīties izšķirošā,lai nodrošinātu ,vai nenodrošinātu labu NHL karjeras turpinājumu.

  -1 [+] [-]

, 2022-07-05 09:02, pirms 2 gadiem
Nekāda izšķirošā sezona viņam nav, Balcers ir pamatsastāvā spēlētājs un ja viņam nebūtu trauma pagājušajā sezonā būtu sasniedzis 15-20 vārtu atzīmi un 35-40 punktus savācis. Viņš ir 3. Mainās spēlētājs, un noteikti atrastu darbu arī cita nhl kluba ja nonakto brīvo aģentu tirgū. Nebūs viņš nhl zvaigzne, bet arī nebūs nekāds chekeris, stabils 3. Mainas spēlētājs kurš vidēji krās ap 30-40 punktiem sezonā.

  +1 [+] [-]

, 2022-07-05 09:15, pirms 2 gadiem
Kāpēc par Indraši klusējat tenku vāceles? Izsmiekls ne sporta portāls, kurš bļauj pirms oficiāla paziņojuma.

     [+] [-]

, 2022-07-05 09:19, pirms 2 gadiem
Pirms 12 minūtēm ielikts posts instagrama par Indrasi. Nu šaubos ka ir tā kā viņš saka, domāju vienošanās bija un līgums bija tuvu parakstīšanai, ja ne jau parakstīts, taču sabiedrības un LHF spiediens uz viņu domāju lika mainīt domas. Neticu ka tas bija tikai baumas, ka pats Miks apgalvo, ja tā tas būtu bijis tad jau pirmajā dienā, kad šāds info parādījās, būtu to noliedzis, ka Daugava. Ceru viņu vairs neredzēt izlases sastāvā, jo nav pelnījis vilkt mūsu ģerboni uz krūtīm, nav nekāds patriots....

  -1 [+] [-]

, 2022-07-05 09:26, pirms 2 gadiem
A Burts īstais rakstīja: Veiksmi Maiklam darbā, vot!
Žēl, ka nesanāca viņu redzēt Rīgas Dinamo rindās.
čurbana leitene vēl tev čeburekus cep kamēr pats čurbans dzerstās pa Bausku?

     [+] [-]

, 2022-07-05 09:29, pirms 2 gadiem
WhiteWolf rakstīja: Pirms 12 minūtēm ielikts posts instagrama par Indrasi. Nu šaubos ka ir tā kā viņš saka, domāju vienošanās bija un līgums bija tuvu parakstīšanai, ja ne jau parakstīts, taču sabiedrības un LHF spiediens uz viņu domāju lika mainīt domas. Neticu ka tas bija tikai baumas, ka pats Miks apgalvo, ja tā tas būtu bijis tad jau pirmajā dienā, kad šāds info parādījās, būtu to noliedzis, ka Daugava. Ceru viņu vairs neredzēt izlases sastāvā, jo nav pelnījis vilkt mūsu ģerboni uz krūtīm, nav nekāds patriots....
tik pat labi pareiza varbūt tā versija , ka spartak speciāli ielicis info, kad šis atteicies parakstīt līgumu.
mazums kur šis atvaļinājumā bijis un darījis...
p.s. tas , ka sarunas ar spartak bijušas , jau šis nenoliedz. pie tam sportisti paši nekādas sarunas neveic ar klubu, bet gan aģents.

     [+] [-]

, 2022-07-05 09:30, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: čurbana leitene vēl tev čeburekus cep kamēr pats čurbans dzerstās pa Bausku?
Gan jau bija panākta mutiska vienošanās, tāpēc uzsvēra to, ka uz līguma nav viņa paraksta. Bet tad, paskatījās uz reakciju, potenciālajām sekām un pārdomāja. Tas pats par jauno klubu - kāpēc tad jāklusē, kurš tas ir? Varbūt tāpēc, ka tāda vēl nemaz nav?

     [+] [-]

, 2022-07-05 09:32, pirms 2 gadiem
Čurbāns - Vīrs un vārds rakstīja: Gan jau bija panākta mutiska vienošanās, tāpēc uzsvēra to, ka uz līguma nav viņa paraksta. Bet tad, paskatījās uz reakciju, potenciālajām sekām un pārdomāja. Tas pats par jauno klubu - kāpēc tad jāklusē, kurš tas ir? Varbūt tāpēc, ka tāda vēl nemaz nav?
poh. nav ko pārāk iespringt.

     [+] [-]

, 2022-07-05 09:57, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: tik pat labi pareiza varbūt tā versija , ka spartak speciāli ielicis info, kad šis atteicies parakstīt līgumu.
mazums kur šis atvaļinājumā bijis un darījis...
p.s. tas , ka sarunas ar spartak bijušas , jau šis nenoliedz. pie tam sportisti paši nekādas sarunas neveic ar klubu, bet gan aģents.
Tas ka kolhoza klubi izplata baumas, tas sen ir skaidrs, taču šis nu gan nav tas gadījums. Ja tā tiešām būtu bijis, ka visa tā info ir izdomāta, tad sen jau Miks būtu nācis klajā ar šādu paziņojumu. Tak vēl pagājušo nedēļu pats klusēja un bija ieplānota tikšanās ar LHF. Vienošanās ar klubu bija un pats Indrasis bija gatavs braukt un spēlēt un būtu arī aizbraucis, ja vien LHF nebūtu pateikusi, ka ne akceptēs nekādu transfer pieprasījumu, līdz ar to parakstu uz līguma tā arī drosvien neuzlika. Nebūtu LHF stājies ceļa, būtu jau augustā Maskavā ar Z burtu uz krūtīm. Saprata vienkārši ka nekur viņu nepalaidīs un tāpēc tagad cenšas atmazgaties.

     [+] [-]

, 2022-07-05 10:08, pirms 2 gadiem
WhiteWolf rakstīja: Tas ka kolhoza klubi izplata baumas, tas sen ir skaidrs, taču šis nu gan nav tas gadījums. Ja tā tiešām būtu bijis, ka visa tā info ir izdomāta, tad sen jau Miks būtu nācis klajā ar šādu paziņojumu. Tak vēl pagājušo nedēļu pats klusēja un bija ieplānota tikšanās ar LHF. Vienošanās ar klubu bija un pats Indrasis bija gatavs braukt un spēlēt un būtu arī aizbraucis, ja vien LHF nebūtu pateikusi, ka ne akceptēs nekādu transfer pieprasījumu, līdz ar to parakstu uz līguma tā arī drosvien neuzlika. Nebūtu LHF stājies ceļa, būtu jau augustā Maskavā ar Z burtu uz krūtīm. Saprata vienkārši ka nekur viņu nepalaidīs un tāpēc tagad cenšas atmazgaties.
nu ļoti labi, ja LHF izskoloja un ir tā kā saki.
citi ar padomās varbūt par sekām , kas tur vēlas moskovijā spēlēt un pārdomās.
p.s. kārt pie staba Indraši neredzu iemesla. pie tam izlasi vada cilvēks, kas tiešām ir gozējies ar kolorado lentu pie krūtīm...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-05 10:57, pirms 2 gadiem
MazaFaka5 rakstīja: Kāpēc par Indraši klusējat tenku vāceles? Izsmiekls ne sporta portāls, kurš bļauj pirms oficiāla paziņojuma.
Tāpēc, ka projicēšana un whatabboutisms šeit vienmēr sit augstu vilni.

     [+] [-]

, 2022-07-05 13:09, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: nu ļoti labi, ja LHF izskoloja un ir tā kā saki.
citi ar padomās varbūt par sekām , kas tur vēlas moskovijā spēlēt un pārdomās.
p.s. kārt pie staba Indraši neredzu iemesla. pie tam izlasi vada cilvēks, kas tiešām ir gozējies ar kolorado lentu pie krūtīm...
Nu to cilvēku sen no LV sporta bija japatriec. Arī daudzi spēlētāji pie viņa neraujas spēlēt, tas pats Daugavins daļēji noslēdza karjeru izlase pateicoties šim cilvēkam. Bet nu Kalvītim un co jau tik cipari interesē, gan jau šis kadrs ar mieru par kapeikām strādāt.