Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2949, Did:0, useCase: 3

Balceram būs jauns treneris: "Sharks" atbrīvo Bugneru

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Balceram būs jauns treneris: "Sharks" atbrīvo Bugneru
Rūdolfs Balcers un Bobs Bugners. Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Latviešu uzbrucēja Rūdolfa Balcera pārstāvētais Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Sanhosē "Sharks" pieņēmis lēmumu šķirties no galvenā trenera Boba Bugnera, kura vadībā ne reizes neizdevās sasniegt Stenlija kausa izcīņu.

Bobs Bugners par Sanhosē "Sharks" galveno treneri kļuva 2019./20. gada sezonas vidū. Sācis kā Pītera Debūra asistents, pēc priekšnieka atlaišanas Bugners ieņēma viņa vietu. Vadot komandu divas ar pusi sezonas, Bugneram neizdevās sasniegt playoff. Kopumā viņš "Sharks" galvenā trenera postenī atradās 175 spēlēs, gūstot 67 uzvaras.

Galvenā trenera meklējuma jāapvieno ar ģenerālmenedžera atrašanu, jo, amatā pavadījis 19 gadus, no "Sharks" aizgāja Dags Vilsons. Tieši viņš savulaik draftēja Rūdolfu Balceru, pēcāk latviešu uzbrucēju aizmainot uz Otavas "Senators" Ērika Kārlsona darījumā un atgūstot viņu no neaizsargāto spēlētāju saraksta.

Balcers aizvadītajā sezonā 61 spēlē tika pie 23 punktiem.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...