Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Čempiones "Avalanche" kapteinis varētu izlaist sezonas sākumu, Bekstrems cerīgs par atgriešanos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Čempiones "Avalanche" kapteinis varētu izlaist sezonas sākumu, Bekstrems cerīgs par atgriešanos
Gābriels Landeskūgs. Foto: USA Sports Today/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubiem sākušās pirmssezonas treniņnometnes. Stenlija kausa ieguvējas Kolorado "Avalanche" kapteinis Gābriels Landeskūgs turpina atkopties no ceļgala operācijas, un sagaidāms, ka viņš izlaidīs sezonas sākumu.

Gābriels Landeskūgs izlaida pagājušās regulārās sezonas beidzamās 23 spēles, jo marta vidū viņam tika veikta ceļgala operācija. Kolorado "Avalanche" kapteinis ierindā atgriezās pirms izslēgšanas cīņām. Stenlija kausā viņš 20 spēlēs guva 22 punktus un palīdzēja "Avalanche" trešo reizi vēsturē izcīnīt vēsturisko trofeju.

29 gadus vecais Landeskūgs nav atsācis treniņus uz ledus, un "Avalanche" galvenais treneris Džereds Bednārs pauda, ka drīzumā tas nav plānots un ka nav zināms konkrēts termiņš. Čempioni jauno sezonu sāks 12. oktobrī ar mājas spēli pret Čikāgas "Blackhawks".

Vašingtonas "Capitals" centra uzbrucējs Niklass Bekstrems paudis cerību, ka jaunajā sezonā varēs atgriezties uz ledus. Iepriekšējās divas sezonas viņš cīnījās ar sāpēm gūžās, un jūnija vidū viņam tika veikta operācija. "Sākšu ar to, ka vairs nedzīvoju sāpēs. Jūtos labi. Esmu trenažieru zālē, veicu rehabilitāciju. Esmu optimistiski noskaņots, ka līdz sezonas beigām atgriezīšos laukumā."

Pagājušajā sezonā Bekstrems 47 spēlēs guva 31 punktu. Sezonas pirmo trešdaļu viņš bija spiests izlaist, jo cīnījās ar sāpēm gūžā.

Savukārt Filadelfijas "Flyers" prognozē, ka aizsargs Raiens Eliss gaidāmajā sezonā laukumā nedosies. 31 gadus vecajam hokejistam ir muguras savainojums, kas varētu apdraudēt arī karjeras turpināšanu. Eliss uz Filadelfiju pārcēlās pēc pagājušās vasaras maiņas darījuma, tomēr "Flyers" rindās paguva aizvadīt tikai četras spēles, pēdējo no tām – 13. novembrī.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/colorado-a...
https://www.nhl.com/news/nicklas-ba...
https://www.nhl.com/news/philadelph...