Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL gatavojas četru sezonu laikā pacelt algu griestus par desmit miljoniem

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

NHL gatavojas četru sezonu laikā pacelt algu griestus par desmit miljoniem
Neitans Makkinons (Nr. 29) pret Arizonas "Coyotes". Foto: Joe Camporeale/USA Today Sports/Scanpix

Nacionālā hokeja līga (NHL) nākamo četru sezonu laikā gatavojas pacelt algu griestus par aptuveni desmit miljoniem ASV dolāru, vēstī ''Sportsnet.ca'' apskatnieks Eliots Frīdmens.

Kā ziņo Frīdmens, viņam pietuvināti avoti līgā atklājuši, ka NHL klubu algu griesti no pašreizējiem 82,5 miljoniem ASV dolāru 2022./2023. gada sezonā varētu pieaugt par desmit miljoniem līdz 2025./2026. gada sezonā.

Šajā starpsezonā algu griesti tika pacelti par vienu miljonu dolāru. Tas bija pirmais algu griestu pieaugums kopš 2019. gada, šajā laika posmā to ietekmējot kovida pandēmijai.

Paaugstinātie algu griesti ļaus hokejistiem pelnīt arvien lielākas naudas summas. Šajā septembrī Neitans Makkinons pagarināja līgumu ar Kolorādu ''Avalanche'', kļūstot par apmaksātāko hokejistu līgā.

Izmantotie resursi:
https://www.sportsnet.ca/nhl/articl...

     [+] [-]

, 2022-09-28 18:25, pirms gada
Diezgan bēdīgi. Ņemot vērā citus sportus ZA. Bet nu… arī loģiski.