Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Balceram un Čukstem pārbaudes spēle AHL komandā, Korpisalo un "Blue Jackets" uzvar

Agris Suveizda

Balceram un Čukstem pārbaudes spēle AHL komandā, Korpisalo un "Blue Jackets" uzvar
Patriks Keins izdara metienu pa Jonasa Korpisalo vārtiem. Foto: Zumapress/Scanpix

Pārbaudes spēli Sanhosē "Barracuda", kas gatavojas Amerikas Hokeja līgas sezonas sākumam, sastāvā pārbaudes spēli aizvadīja latviešu uzbrucējs Rūdolfs Balcers un aizsargs Kārlis Čukste, bet Nacionālajā hokeja līgā rezervē palika vārtsargs Elvis Merzļikins.

Kolumbusas "Blue Jackets" izbraukumā ar 2:1 pārspēja Čikāgas "Blackhawks" un vismaz punktu nopelnīja jau septītajā spēlē pēc kārtas (četras uzvaras, divi zaudējumi pagarinājumā un viens – bullīšos). Abos vārtos piedalījās dānis Olivers Bjorkstrans, kuram precīzs metiens un rezultatīva piespēle, savukārt somu vārtsargs Jonass Korpisalo atvairīja 31 no 32 metieniem, vienīgos vārtus ielaižot mazākumā. Pēc dienas atpūtas abas komandas naktī uz pirmdienu tiksies vēlreiz. "Blue Jackets" šosezon vārtsargus rotē ik pēc spēles – Korpisalo piecos mačos atvairījis 93,6% metienu un ielaidis vidēji 2,17 ripas, bet Elvis Merzļikins četrās spēlēs ticis galā ar 90,6% metienu un ielaidis vidēji 2,94 ripas.

Tikmēr Sanhosē "Sharks" šonakt paredzami uz fārmklubu nosūtīja neaizsargāto spēlētāju sarakstā iegūto Rūdolfu Balceru, oficiāli piebilstot, ka tas ir sportiskās formas iegūšanas nolūkos. Uz "Barracuda" tika aizsūtīti vēl astoņi hokejisti, bet no fārmkluba uz "Sharks" taksometru tika pārcelts uzbrucējs Kērtiss Geibriels un vārtsargs Jozefs Korženāržs. Sanhosē "Barracuda" aizvadīja pārbaudes spēli pret Vegasas "Golden Knights" fārmklubu Hendersonas "Silver Knights", un tajā piedalījās gan Balcers, gan arī aizsargs Kārlis Čukste, kurš sezonu sāka Latvijas klubā "Mogo", bet iepriekšējos četrus gadus pavadīja NCAA.

Balcers pirmajā trešdaļā vairākumā palīdzēja dānim Aleksandram Trū realizēt vairākumu un panāk 1:0, taču sāncenši pēc tam guva sešus vārtus pēc kārtas (piecus no tiem otrajā periodā) un beigās uzvarēja ar rezultātu 7:3. Oficiālu sastāvu vai statistiku "Barracuda" nepublicēja, nefiksējot arī rezultatīvo piespēļu autorus, taču komandas otros un trešos vārtus iemeta Raiens Mērklijs un Zeks Gallants. Amerikas Hokeja līgas sezonas sākums paredzēts 5. februārī, bet Sanhosē "Sharks" pirmās mājas spēles Nacionālajā hokeja līgā, kas pandēmijas ierobežojumu dēļ bija plānotas citā štatā un kurās tika paredzēta Balcera iespējamā atgriešanās ierindā, ir pārceltas "Golden Knights" pozitīvu analīžu dēļ. Tādējādi "Sharks" nākamos mačus aizvadīs izbraukumā pret Anaheimas "Ducks" (6. un 7. februāra rītos un Losandželosas "Kings" (10. un 12. februāra rītos), bet 14.un 16. februāra rītos pret "Ducks", visticamāk, ierobežojumu mīkstināšanas dēļ jau spēlēs savā mājas arēnā Sanhosē.


  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 10:19, pirms 4 gadiem
--- Amerikas Hokeja līgas sezonas sākums paredzēts 5. februārī, bet Sanhosē "Sharks" pirmās mājas spēles Nacionālajā hokeja līgā, kas pandēmijas ierobežojumu dēļ bija plānotas citā štatā un kurās tika paredzēta Balcera iespējamā atgriešanās ierindā, ir pārceltas "Golden Knights" pozitīvu analīžu dēļ. Tādējādi "Sharks" nākamos mačus aizvadīs izbraukumā pret Anaheimas "Ducks" (6. un 7. februāra rītos un Losandželosas "Kings" (10. un 12. februāra rītos), bet 14.un 16. februāra rītos pret "Ducks", visticamāk, ierobežojumu mīkstināšanas dēļ jau spēlēs savā mājas arēnā Sanhosē.---
Nesaprotu, kāpēc ir jāraksta šāda te putra? Vai tad nevar vienkārši vienā teikumā konkrēti uzrakstīt, KAD ir sagaidāma Balcera startēšana lielajā komandā?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 10:26, pirms 4 gadiem
Vai nesanāk tā, ka Balceram, katru reizi ceļojot vairākos virzienos, Arizona-Barrakuda, San Hosē- Vells zin kur, nāksies tupēt vairāku dienu karantinās un attiecīgi pārcelt startēšanu sezonā? Nebūtu vienkāršāk viņu turēt vienā vietā atsēdēt vajadzīgo sroku, un tanī vietā arī startēt, kāpēc visu ir tā jasarežģī?
Jeb arī atbilde ir, vienkārši San Hosē pagaidām ar viņu nerēķinās un vietu lielajā komandā neredz?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 10:43, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: --- Amerikas Hokeja līgas sezonas sākums paredzēts 5. februārī, bet Sanhosē "Sharks" pirmās mājas spēles Nacionālajā hokeja līgā, kas pandēmijas ierobežojumu dēļ bija plānotas citā štatā un kurās tika paredzēta Balcera iespējamā atgriešanās ierindā, ir pārceltas "Golden Knights" pozitīvu analīžu dēļ. Tādējādi "Sharks" nākamos mačus aizvadīs izbraukumā pret Anaheimas "Ducks" (6. un 7. februāra rītos un Losandželosas "Kings" (10. un 12. februāra rītos), bet 14.un 16. februāra rītos pret "Ducks", visticamāk, ierobežojumu mīkstināšanas dēļ jau spēlēs savā mājas arēnā Sanhosē.---
Nesaprotu, kāpēc ir jāraksta šāda te putra? Vai tad nevar vienkārši vienā teikumā konkrēti uzrakstīt, KAD ir sagaidāma Balcera startēšana lielajā komandā?
Ir NHL saits. Aizej palūri postponed spēles un zināsi, kad startēs. Citiem interesē vairāk kā tikai 1 datums...

     [+] [-]

, 2021-01-30 10:44, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Vai nesanāk tā, ka Balceram, katru reizi ceļojot vairākos virzienos, Arizona-Barrakuda, San Hosē- Vells zin kur, nāksies tupēt vairāku dienu karantinās un attiecīgi pārcelt startēšanu sezonā? Nebūtu vienkāršāk viņu turēt vienā vietā atsēdēt vajadzīgo sroku, un tanī vietā arī startēt, kāpēc visu ir tā jasarežģī?
Jeb arī atbilde ir, vienkārši San Hosē pagaidām ar viņu nerēķinās un vietu lielajā komandā neredz?
Loģika? Visas tās ir Amerikā. Vai tad, piemēram, Elvis pēc katrām spēlēm sēž karantīnā? Ja nerēķinātos neņemtu no Otavas. Kaut kur taču spēļu prakse arī jādabū, pēc traumas.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-30 10:49, pirms 4 gadiem
tupais čurbans no rīta iztesis eksporta paku jau ekspertē NHL sadaļā

     [+] [-]

, 2021-01-30 11:05, pirms 4 gadiem
Korpis izvilka kolumbusas uzvaru
Patreiz abi Blue Jackets vārtsargi līmenī, Korpim gan statistika labāka
Bet vinnēt sanāk abiem💪🏻👍

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 11:08, pirms 4 gadiem
Par Balceru- galvenais lai abi ar Čuksti nesāk cilāt glāzīti pārāk bieži
Spēłu praksi vajag un tāpēc sākums fārmā ir logisks
Šobrīd Rūdim tāds divvirzienu spēlētāja statuss ir un kādu laiku būs
Ar vienu kāju NHL , ar otru Ahl, tad nu jāskatās kurā laivā iekāps

  -2 [+] [-]

, 2021-01-30 12:11, pirms 4 gadiem
Korpisalo izcila spele, izskatas krietni labak par otru vartusargu.

  -4 [+] [-]

, 2021-01-30 12:18, pirms 4 gadiem
Korpi > Merzlika
AHL = Norvegijas liga = Balcers

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 12:56, pirms 4 gadiem
Tumanovs rakstīja: Korpis izvilka kolumbusas uzvaru
Patreiz abi Blue Jackets vārtsargi līmenī, Korpim gan statistika labāka
Bet vinnēt sanāk abiem💪🏻👍
Tak esi vecis un saki kā ir, abi spēlē labi, bet viens vēl krietni labāk, nevis tik ''uz papīra'' labāks.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 13:35, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Ir NHL saits. Aizej palūri postponed spēles un zināsi, kad startēs. Citiem interesē vairāk kā tikai 1 datums...
Tas ir PIPEC, kāpēc man ir jāiet un kaut kur jālūr, ja var vienā teikumā to uzrakstīt šeit? Priekš kam tad ir vispār domāti masu mediji, virtuālo telpu ieskaitot? Lai komentāros kāds pasaka priekšā, kur ir jāmeklē konkrēta informācija jeb arī lai to konkrēto informāciju pasniegtu šeit un tagad?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 13:38, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Loģika? Visas tās ir Amerikā. Vai tad, piemēram, Elvis pēc katrām spēlēm sēž karantīnā? Ja nerēķinātos neņemtu no Otavas. Kaut kur taču spēļu prakse arī jādabū, pēc traumas.
Loģika? Tik tiešām, kur ir loģika? Balcers atlidoja uz Aizdīķi KAD? Kāda hrena pēc viņš vēl joprojām tiek marinēts visādās karantīnās un lielajos Šarkos vēl joprojām nespēlē, kur ir loģika?

     [+] [-]

, 2021-01-30 14:04, pirms 4 gadiem
xowaeg, Logika tāda, kā viņš tur nav vajadzīgs

  +1 [+] [-]

, 2021-01-30 15:48, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Tas ir PIPEC, kāpēc man ir jāiet un kaut kur jālūr, ja var vienā teikumā to uzrakstīt šeit? Priekš kam tad ir vispār domāti masu mediji, virtuālo telpu ieskaitot? Lai komentāros kāds pasaka priekšā, kur ir jāmeklē konkrēta informācija jeb arī lai to konkrēto informāciju pasniegtu šeit un tagad?
nhl.com - tur būs visa informācija par nhl. Lūdzu masu medijs. Un masu medijam ir jāatspoguļo dažada ifnormācija, pēc iespējas plašāka.
Karantīnās tiek marinēts, jo hmm - likumi tādi un lielajos nespēlē, jo nav sastāvā.. Tev ir komanda, kas spēlē. Balcers nav superstārs. Nav spēlējis pāris mēnešus, tikko pēc traumas - lai nospēlē kādu maču ahl nevis uzreiz uz pilnu klapi mauc NHL. Labak gan sharkiem, gan pašam.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-30 15:56, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Tas ir PIPEC, kāpēc man ir jāiet un kaut kur jālūr, ja var vienā teikumā to uzrakstīt šeit? Priekš kam tad ir vispār domāti masu mediji, virtuālo telpu ieskaitot? Lai komentāros kāds pasaka priekšā, kur ir jāmeklē konkrēta informācija jeb arī lai to konkrēto informāciju pasniegtu šeit un tagad?
Un starp citu, tu pats čīksti - komentāri domāti, lai pateiktu, kur redzēt nākamo maču. Es teicu NHL lapa. Nu ja nezini, kāda ir NHL mājaslapa 21. gs un itkā interesējies par to kas notiek aiz dīķa hokejā tad jāprasa - tev ir 2 gadi vai 80?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 16:33, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: Un starp citu, tu pats čīksti - komentāri domāti, lai pateiktu, kur redzēt nākamo maču. Es teicu NHL lapa. Nu ja nezini, kāda ir NHL mājaslapa 21. gs un itkā interesējies par to kas notiek aiz dīķa hokejā tad jāprasa - tev ir 2 gadi vai 80?
Vai tad es prasīju, kur var nākamo maču redzēt? Es prasīju informāciju, KAD Balcers varētu būt Šarku sastāvā! Nahren man būtu Šarki bez Balcera jālūr?

  -1 [+] [-]

, 2021-01-30 16:37, pirms 4 gadiem
piters_kvils_5491377 rakstīja: nhl.com - tur būs visa informācija par nhl. Lūdzu masu medijs. Un masu medijam ir jāatspoguļo dažada ifnormācija, pēc iespējas plašāka.
Karantīnās tiek marinēts, jo hmm - likumi tādi un lielajos nespēlē, jo nav sastāvā.. Tev ir komanda, kas spēlē. Balcers nav superstārs. Nav spēlējis pāris mēnešus, tikko pēc traumas - lai nospēlē kādu maču ahl nevis uzreiz uz pilnu klapi mauc NHL. Labak gan sharkiem, gan pašam.
Paga, paga, bet vai tad nebija tā, ka Balceru tik vienkārši uz AHL sūtīt nedrīkst jeb arī drīkst uz visai neizdevīgiem priekš kluba nosacījumiem? Vismaz tā šeit runāja daudzi uzreiz pēc treida no Otavas

  +1 [+] [-]

, 2021-01-30 17:00, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Vai tad es prasīju, kur var nākamo maču redzēt? Es prasīju informāciju, KAD Balcers varētu būt Šarku sastāvā! Nahren man būtu Šarki bez Balcera jālūr?
A tu domā, kāds to zina? Kādam te ir tiešā līnija ar Sharks ĢM, kurš pasaka vot tai un tai datumā Rūdis spēlēs NHL? Un tas, ka tev poh par Sharkiem vai da jebkuru citu NHL komandu ja tur nav letiņu - sūdīgi tev. Pietiekami daudziem NHL interesē arī bez letiņiem - viņi ir tikai foršs ķirsītis uz tortes.

  +2 [+] [-]

, 2021-01-30 17:37, pirms 4 gadiem
xoweag rakstīja: Paga, paga, bet vai tad nebija tā, ka Balceru tik vienkārši uz AHL sūtīt nedrīkst jeb arī drīkst uz visai neizdevīgiem priekš kluba nosacījumiem? Vismaz tā šeit runāja daudzi uzreiz pēc treida no Otavas
Tu vienkārši necērt zivi NHL viss ir diezgan elementāri.
Balcers uz AHL nosūtīts zem "conditioning " noteikumiem uzņemt formu.
parastā laikā - tas nozīmē , ka jebkuru pamatsastāva spēlētāju bez vaiveriem var nosūtīt uz AHL spēļu praksei un formas atgūšanai pēc traumas līdz 14 dienām!
tagad šis noteikums laikam darbojas arī kovida laikā pēc ilgstošām karantīnām!
https://www.capfriendly.com/teams/s...

nākošā spēle šarkiem tikai 6-7 februārī.

p.s. labāk dodies atpakaļ uz NBA sadaļu ekspertēt hendža saka , ka tur tagad bocmanis ekspertē. būs teicams duets un te gaiss tīrāks

  +4 [+] [-]

, 2021-01-30 17:52, pirms 4 gadiem
tupais hujavegs

     [+] [-]

, 2021-01-30 18:44, pirms 4 gadiem
kaut kur netīrajās trenūzenēs bija Sharks GM telefona numurs .... kā atradīšu, tā dabūšu zināt, kad Balcers tiks pie šprices un Sanhosē paņems SC

     [+] [-]

, 2021-01-30 20:19, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tu vienkārši necērt zivi NHL viss ir diezgan elementāri.
Balcers uz AHL nosūtīts zem "conditioning " noteikumiem uzņemt formu.
parastā laikā - tas nozīmē , ka jebkuru pamatsastāva spēlētāju bez vaiveriem var nosūtīt uz AHL spēļu praksei un formas atgūšanai pēc traumas līdz 14 dienām!
tagad šis noteikums laikam darbojas arī kovida laikā pēc ilgstošām karantīnām!
https://www.capfriendly.com/teams/s...

nākošā spēle šarkiem tikai 6-7 februārī.

p.s. labāk dodies atpakaļ uz NBA sadaļu ekspertēt hendža saka , ka tur tagad bocmanis ekspertē. būs teicams duets un te gaiss tīrāks
Te ir virkne jautājumu, uz kuriem neviens no SC autoriem nesniedz nekādas atbildes Pats galvenais ir, kādā statusā Balcers ir uz doto brīdi? Cik saprotu, tagad NHL priekš rezervistiem ir divas listes, nezinu, kā viņas tur pareizi saucac, saukšu pa savam prātam
1. Mistkastnieku liste Tajā ir tie, kuri trenējas kopā ar lielo komandu, taču pie spēlēšanas netiek, pat beņķi tie nedeldē, uz AHL tos arī sūtīt nedrīkst, viņu vienīgā cerība tikt laukumā ir ja kāds vai nu satraumējas vai arī noķer Koronku
2. Lūzeru liste Tajā ir tie, kuri ir ielikti tā saucamajā neaizsargāto sarakstā, tādejādi viņi, ja vien tos neviens 24 stundu laikā nepārēpērk, var balansēt starp AHL un NHL Vai pareizi sapratu?
Tālāk, par Balceru runājot, kāpēc nekur nav nekādas informācijas par to, vai viņš ir ielikts kādā no minētajām listēm vai nav? Pieņemsim variantu, ja nav ielikts nevienā šajā listē, tad kast ur tagad sanāk? Vai vinš drīkst AHL piedalīties tikai un vienīgi pārbaudes mačos? Tad bilde ir skaidra, bet ja viņš piedalīsies AHL regularkā, tad uz kāda pamata, ja lūzeru listē viņš ielikts nav? Vai varbūt arī tomēr jau ir ielikts, tikai par to visur kapa klusums?

     [+] [-]

, 2021-01-30 20:31, pirms 4 gadiem
zaipis rakstīja: Tu vienkārši necērt zivi NHL viss ir diezgan elementāri.
Balcers uz AHL nosūtīts zem "conditioning " noteikumiem uzņemt formu.
parastā laikā - tas nozīmē , ka jebkuru pamatsastāva spēlētāju bez vaiveriem var nosūtīt uz AHL spēļu praksei un formas atgūšanai pēc traumas līdz 14 dienām!
tagad šis noteikums laikam darbojas arī kovida laikā pēc ilgstošām karantīnām!
https://www.capfriendly.com/teams/s...

nākošā spēle šarkiem tikai 6-7 februārī.

p.s. labāk dodies atpakaļ uz NBA sadaļu ekspertēt hendža saka , ka tur tagad bocmanis ekspertē. būs teicams duets un te gaiss tīrāks
Paga, paga, kas tie vēl par conditioningiem? Tādu pirmo reizi dzirdu Ja tā, tad puslīdz bilde ir skaidra, značit uz maksimālo sroku 14 dienas Vot ko es gaidīju, šādu te atbildi, nevis bezjēdzīgo čurbanošanos manā adresē un Kviļa gudrībām Taču tas nebija Zaipim jāraksta, bet gan SC Sūpeizdiem, tikai viņi tā vietā raksta visādas putras

     [+] [-]

, 2021-01-30 20:54, pirms 4 gadiem
čurbans