Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

NHL jaunpienācējai "Kraken'' pievienojas trenera asistenti Makfārlends un Līčs

Mārtiņš Miķelsons
Mārtiņš Miķelsons

NHL jaunpienācējai "Kraken'' pievienojas trenera asistenti Makfārlends un Līčs
Džejs Līčs. Foto: Alan Sullivan/Providence Bruins

Nacionālās hokeja līgas (NHL) jaunpienācēja Sietlas "Kraken'' nolīgusi divus galvenā trenera asistentus - Polu Makfārlendu un Džeju Līču -, kuri palīdzēs nesen galvenā trenera amatā apstiprinātajam Deivam Hekstolam.

Makfārlends iepriekšejā sezonā strādāja kā Ontārio hokeja līgas (OHL) Kingstonas "Frontenacs'' komandas galvenais treneris un ģenerālmenedžeris, un viņš Sietlas vienībā būs atbildīgs par uzbrukumu un vairākumu. Savukārt Līčs pagājušajā sezonā bija Amerikas hokeja līgas (AHL) kluba Providensas ''Bruins'' galvenais treneris un komandā strādās ar aizsargiem.

41 gadus vecais Līčs AHL vienībā ''Bruins'' kā galvenais treneris darbojas kopš 2016. gada, bet pirms tam bija arī citas līgas komandas Vilksbēras-Skrantonas ''Penguins'' galvenais treneris un Vācijas hokeja līgas (DEL) kluba Manheimas ''Adler'' stūrmanis. Bet 35 gadus vecais Makfārlends ar Hekstolu jau sastrādājies pirms tam - abi bija Toronto ''Maple Leafs'' asistenti 2019./2020. gada NHL sezonā. Topošais ''Kraken'' treneris divas sezonas bijis arī Floridas ''Panthers'' trenera asistents.

"Esam lielā sajūsmā par iespēju līgas jaunpienācējai pievienot divus talantīgus trenerus,'' treneru piesaisti komentējis galvenais treneris Hekstols. ''Pola darba ētika un veiksmīgā komunikācija ar spēlētājiem apvienojumā ar Džeja līdera prasmēm un ieguldīto darbu hokejistu talanta attīstībā - lieliski papildinājumi mūsu komandai.''

Jau pēc divām nedēļām, 21. jūlijā, notiks NHL paplašināšanās drafts, kurā Sietlas ''Kraken'' būs iespēja izvēlēties katras līgas komandas neaizsargātos spēlētājus. Tāpat "Kraken'' pieder arī 2021. gada NHL drafta pirmās kārtas otrā izvēle. NHL drafts norisināsies 23. jūlijā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/seattle-kraken-p...