Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

"Blackhawks" iepazīstina Keinu un Teivzu ar pārbūves plānu un atver dialogu par iespējamo aizmainīšanu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Blackhawks" iepazīstina Keinu un Teivzu ar pārbūves plānu un atver dialogu par iespējamo aizmainīšanu
Džonatans Teivzs un Patriks Keins. Foto: NHL

Nacionālās hokeja līgas (NHL) klubs Čikāgas "Blackhawks" starpsezonā atvadījies no virknes spēlētāju un dosies pamatīgā pārbūvē. Ģenerālmenedžeris Kails Deividsons atklāja, ka runājis ar komandas zvaigznēm Patriku Keinu un Džonatanu Teivzu, bet nezina, vai viņi vēlēsies palikt Čikāgā.

"Manuprāt, tikšanās aizritēja labi. Mums bija atvērts dialogs, kurā tika uzklausītas abas puses. Veselīgs process, un tagad galvenais ir turpināt komunikāciju," teica Kails Deividsons, kurš drafta laikā veica divus svarīgus darījumus.

Alekss Debrinkets, kurš pagājušajā sezonā bija Čikāgas "Blackhawks" līderis ar 41 vārtu guvumu un iekrāja 78 punktus, tika aizmainīts uz Otavas "Senators", kamēr Kirbijs Daks nonāca Monreālas "Canadiens" rindās. 2019. gadā ar trešo numuru draftētais Daks pagājušajā sezonā guva 26 punktus, bet NHL karjerā viņš 152 mačos iekrājis 59 punktus.

Deividsons norādīja, ka pirms maiņu veikšanas nav konsultējies ar Patriku Keinu vai Džonatanu Teivzu. "Vairāk runājām par kopējo skatu uz lietām, ne konkrētām detaļām. Teicu, ka nāksies pieņemt smagus lēmumus."

Teivzu, kurš ir komandas kapteinis kopš 2008. gada, un Keinu, kurš aizvadītajā sezonā bija komandas rezultatīvākais spēlētājs, sagaida astoņu gadu līguma pēdējā sezona. Viņus bez pašu piekrišanas nav iespējams aizmainīt. Abi visu savu karjeru aizvadījuši "Blackhawks" rindās, 2010., 2013. un 2015. gadā izcīnot Stenlija kausu.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.nhl.com/news/chicago-bl...

  -1 [+] [-]

, 2022-07-15 12:09, pirms 2 gadiem
Čikāga aiziet pārbūvē tā arī neko nesasniegusi. Tas ir atzīt iepriekšējās pārbūves fiasko. Abi minētie komandas līderi likušies tādi miera mikas, ka iespējsms nekur arī nedosies.

     [+] [-]

, 2022-07-15 16:36, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Čikāga aiziet pārbūvē tā arī neko nesasniegusi. Tas ir atzīt iepriekšējās pārbūves fiasko. Abi minētie komandas līderi likušies tādi miera mikas, ka iespējsms nekur arī nedosies.
HAHAHAHAHAHAHA NEKO NESASNIEGUSI HAHAHAHAHAHA, HAHAHAHAHAHAHA NEKO NESASNIEGUSI HAHAHAHAHAHAHAHA!

  +1 [+] [-]

, 2022-07-15 17:11, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Čikāga aiziet pārbūvē tā arī neko nesasniegusi. Tas ir atzīt iepriekšējās pārbūves fiasko. Abi minētie komandas līderi likušies tādi miera mikas, ka iespējsms nekur arī nedosies.
3 Stenliji ir nekas?

     [+] [-]

, 2022-07-15 19:39, pirms 2 gadiem
Kautka neraisa pārliecība ne jaunais GM ne noligtais managers..vareja jau retool kaa Bulls to dara vel megjinat ap Kane un Debrincat veidot,nevis dazu sezonu laika atkal rebuild..bet nu skatisimies,redzesim!

     [+] [-]

, 2022-07-15 21:07, pirms 2 gadiem
Isuma pec gada jus nebusiet vajadzigi. Bet hawks butu izdevigi aizmainit pirms marta dabunot preti augsta drafta izveles..

     [+] [-]

, 2022-07-15 22:23, pirms 2 gadiem
Tie 3 stenliji bija pasen. Pēc tiem komanda paziņoja par pārbūvi, ko Boumens juniors smuki sadi...sa. Un tagad atkal paziņo par pārbūvi.

     [+] [-]

, 2022-07-15 23:48, pirms 2 gadiem
guntis86 rakstīja: Tie 3 stenliji bija pasen. Pēc tiem komanda paziņoja par pārbūvi, ko Boumens juniors smuki sadi...sa. Un tagad atkal paziņo par pārbūvi.
Kaut ko tu jauc. Pēdējais kauss - 2015. gadā. 16./17. gada sezonā mauca praktiski viss top sastāvs, 2 nākamās sezonas pēc pēdējā kausa tikts PO. Tas galīgi nav rebuild. Pat 17./18. gadā vienīgais, kas nosacīti liecinātu par rebuild bija atbrīvošanās no Panarina un Hossas nespēlēšana - kur gan ne jau klubam vaina. Toties ierindā, joprojām bija Sībruks, Šārps, Kīts, vartos Krovfords...Būtībā pēc pēdējā kausa visu laiku ir veikts reetool - nelielas izmaiņas sastāvā, piesaistot kādu gatavo vai jauno zvaigzni, atbrīvojoties no kāda vecā. Īsts rebuild sākas tikai tagad.