Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Pisiks pārstāvēs ''Red Wings'', Karpenters nonāk Ņujorkā pie ''Rangers''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Pisiks pārstāvēs ''Red Wings'', Karpenters nonāk Ņujorkā pie ''Rangers''
Aizsargs Marks Pisiks (#13). Foto: USA TODAY Sports/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvo aģentu tirgus jau kopš vakardienas ir atvērts. Līdz ar to pie līgumiem tiek komandu iekārotie spēlētāji.

Aizsargs Marks Pisiks pēc sezonas Bufalo ''Sabres'' nonācis Detroitas ''Red Wings'' rindās. Pagaidām, līgums noslēgts uz vienu sezonu.

Aizvadītajā sezonā viņš 68 mačos guva trīs vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles. Pisiks nekad nav bijis īpaši rezultatīvs. 521 karjeras spēlē NHL viņš izcēlies vien ar 104 rezultativitātes punktiem. Viņš gan vienmēr ir bijis noderīgs melnā darba darītājs aizsardzībā.

Centrs Raiens Karpenters pievienojies Ņujorkas ''Rangers''. Parakstīts līgums, kas garantē saistības uz vienu gadu.

Karpenters aizvadītajā sezonā paguva pārstāvēt Čikāgas ''Blackhawks'' un arī Kalgari ''Flames''. 67 mačos viņš guva trīs vārtus un atdeva deviņas rezultatīvas piespēles.

Dilans Sikura tikmēr parakstījis līgumu ar savu bijušo komandu Čikāgas ''Blackhawks''. Līgums paredz saistības uz vienu sezonu, kas viņam garantēs 750 tūkstošus ASV dolāru.

Aizvadītajā sezonā viņš pārstāvēja NHL čempioni Kolorado ''Avalanche''. Viņš gan laukumā devās vien piecos mačos, atdodot vienu rezultatīvu piespēli. Karjeras labākie gadi bijuši tieši Čikāgā un nebūs brīnums, ja tas atkārtosies.

Sanhosē ''Sharks'' bijušais mūris Zeks Savčenko tikmēr pievienojies Karolīnas ''Hurricanes'' rotācijai. 24 gadus vecais Zeks Karolīnu pārstāvēs vismaz sezonu un par to saņems 750 tūkstošus ASV dolāru.

Savčenko aizvadītajā sezonā bija Sanhosē rezerves vārtsargs, aizvadot savu debijas gadu līgā. Viņš devās laukumā vien septiņos mačos, atvairot 90.1% metienu, un ielaižot 3.35 ripas vidēji mačā.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/nhl/free-agency
https://www.tsn.ca/tradecentre/trad...