Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vācu uzbrucējs Draizaitls atzīts par NHL aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju

Agris Suveizda

Vācu uzbrucējs Draizaitls atzīts par NHL aizvadītās nedēļas labāko spēlētāju
Leons Draizaitls. Foto: AFP/Scanpix

LETA. Edmontonas "Oilers" uzbrucējs Leons Draizaitls atzīts par Nacionālās hokeja līgas (NHL) aizvadītās nedēļas spožāko zvaigzni, informē turnīra rīkotāji. Toronto "Maple Leafs" vārtsargs Džeks Kempbels tika atzīts par nedēļas otro zvaigzni, savukārt trešās zvaigznes gods tika Anaheimas "Ducks" vārtsargam Džonam Gibsonam.

Draizaitls pagājušajā nedēļā visās trīs aizvadītajās spēlēs sakrāja vismaz trīs punktus katrā. Mačā pret Sietlas "Kraken", kurā "Oilers" uzvarēja ar 5:2, Draizaitls sakrāja četrus rezultativitātes punktus. Savukārt spēlēs pret Nešvilas "Predators" un Ņujorkas "Rangers", kurās tika uzvarēts attiecīgi ar 5:2 un 6:5, viņš sakrāja trīs rezultativitātes punktus katrā. Pirmajos desmit sezonas mačos Draizaitls ir sakrājis 23 rezultativitātes punktus, gūstot desmit vārtus un atdodot 13 rezultatīvas piespēles, un pašlaik ir NHL rezultatīvākais spēlētājs. Otrajā vietā ar 22 punktiem ir Konors Makdeivids.

Kembels, kurš izcīnīja uzvaru visās trīs spēlēs pagājušajā nedēļā, vidēji spēlē ielaida 0,99 ripas un atvairīja 96,8% procentus metienu. Aizvadītajā nedēļā trīs spēļu laikā viņš atvairīja 92 no 95 pretinieku raidītajiem metieniem. "Ducks" vārtsargs Gibsons aizvadītajā nedēļā komandas vārtus sargāja divās spēlēs, kurās tika izcīnītas uzvaras. Divu maču laikā viņš atvairīja 62 no 63 pretinieku metieniem, sakrājot atvairīto metienu procentu 98,4%.

Izmantotie resursi:
LETA