Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Vanēčeks maiņas darījuma rezultātā nonāk ''Devils'', Huso paraksta līgumu ar ''Red Wings''

Reinis Aumeisters
Reinis Aumeisters

Vanēčeks maiņas darījuma rezultātā nonāk ''Devils'', Huso paraksta līgumu ar ''Red Wings''
Viteks Vanēčeks. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas (NHL) vienība Vašingtonas ''Capitals'' atbrīvojusies no vārtsarga Viteka Vanēčeka. Maiņas darījumā 26 gadus vecais vārtsargs nokļuvis Ņūdžersijas ''Devils'' sastāvā.

Abas vienības maiņas darījumā apmainījušās ar 2022. gada drafta otrā raunda izvēlēm. Paralēli uz Vašingtonu ceļos arī 2022. gada trešā raunda drafta izvēle.

Viteks NHL pievienojās 2014. gada sezonā, kad tika draftēts ar kopējo 39. izvēli. Pirmos gadus čehu mūris gan pavadīja Amerikas hokeja līgā (AHL). Cietoksnis NHL ir aizvadījis divas pilnas sezonas, abās pārstāvot tieši ''Capitals''

Aizvadītajā sezonā Vanēčeks stājās vārtos 42 mačos. Tajos viņš tika galā ar 90.8% metienu, ielaižot mačā vidēji 2.67 ripas. Viņa konta arī četras sausās spēles.

Sentluisas ''Blues'' mūris Ville Huso tikmēr parakstījis līgumu uz trim sezonām ar Detroitas ''Red Wings''. Tāpat kā Vanēčeks, arī Huso NHL pievienojās 2014. gadā, kad tika draftēts ar kopējo 94. izvēli.

Huso aizvadītajā sezonā sargāja ''Blues'' vārtus 40 mačos. Tajos viņš tika galā ar 91.9% metienu, ielaižot mačā vidēji 2.56 vārtus. Viņa kontā arī divas sausās spēles.

Visu NHL spēļu un dažādu citu sporta veidu tiešraides pieejamas Viaplay platformā.