Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:262, Did:0, useCase: 3

Norisa trofejas ieguvējs Fokss noslēdz 66,5 miljonus vērtu līgumu ar "Rangers"

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Norisa trofejas ieguvējs Fokss noslēdz 66,5 miljonus vērtu līgumu ar "Rangers"
Ādams Fokss. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās hokeja līgas klubs Ņujorkas "Rangers" paziņojis par līguma pagarināšanu ar komandas vadošo aizsargu Ādamu Foksu. Vienošanās, kas stāsies spēkā no nākamās sezonas, ir septiņus gadus ilga un 66,5 miljonus dolāru vērta.

Ādams Fokss pagājušajā sezonā 55 spēlēs izcēlās ar pieciem vārtiem un 42 piespēlēm. Ja piespēļu rangā viņš bija aizsargu līderis, tad savāktie 47 punkti deva otro vietu, atpaliekot tikai no Taisona Berija. Balsojumā par Norisa trofeju, kas tiek pasniegta labākajam aizsargam, Fokss apsteidza Viktoru Hedmanu un Keilu Makāru, kamēr Berijs nesaņēma nevienu balsi.

Jaunās sezonas ievadā 23 gadus vecā Foksa kontā ir divi vārti un deviņi punkti deviņos mačos. Viņam vēl ir spēkā jaunpienācēja līgums, kas beigsies pēc šīs sezonas. Lai nepieļautu Foksa kļūšanu par ierobežoti brīvo aģentu, Ņujorkas "Rangers" savlaicīgi pagarinājusi līgumu. Ja tagad Fokss pelna 925 tūkstošus, tad nākamajās septiņās sezonās viņš saņems 9,5 miljonus dolāru.

"Pie mums spēlējot tikai mazliet vairāk par divām sezonām, Ādams spējis pastāvīgi apliecināt, kāpēc viņš ir mūsu kluba stūrakmens un viens no labākajiem hokejistiem visā līgā," pauda "Rangers" ģenerālmenedžeris Kriss Drūrijs. "Vērot, kā viņš demonstrē savas spējas – tā mums un mūsu faniem ir bijusi privilēģija, un priecājamies, ka mums būs tāda iespēja arī nākamos septiņus gadus."

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/new-york-rangers...

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja