Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Indrašis gūst otros vārtus sezonā un palīdz "Wild Wings" uzvarēt viesos

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Indrašis gūst otros vārtus sezonā un palīdz "Wild Wings" uzvarēt viesos
Miks Indrašis. Foto: IMAGO/Eibner/Scanpix

Vācijas Hokeja līgā (DEL) uzvaru izbraukumā izcīnīja Švenningenes "Wild Wings", kas ar 4:1 pieveica Ķelnes "Haie". Miks Indrašis tika saviem otrajiem vārtiem sezonā.

Vācija

Trešās maiņas uzbrucējs Miks Indrašis uzvarā uz ledus pavadīja 16:10 minūtes, izdarīja trīs metienus un otrā perioda beigās guva vārtus. 26 aizvadītajos mačos Indrašim tas bija otrais rezultatīvais metiens, līdzās ir 14 piespēles.

Čehija

Liberecas "Bili Tygri" savā laukumā nespēja atslēgt Prāgas "Sparta" vārtus – 0:1. Uvis Balinskis laukumā pavadīja 25:47 minūtes, izdarīja divus un bloķēja vienu metienu.

Bez vārtiem palika arī Litvīnovas "Verva" – 0:1 viesos pret Pardubices "Dynamo". Kristapam Zīlem ilgākais spēles laiks komandā (22:47), viens metiens un viens spēka paņēmiens. Jānis Jaks laukumā pavadīja 17:15 minūtes, izdarīja vienu metienu un nopelnīja četras soda minūtes. Ralfs Freibergs 15:38 minūtēs nopelnīja noraidījumu un bloķēja metienu.

Šveice-2

"GCK Lions" savā laukumā ar 4:3 bullīšos pārspēja "Langenthal". Zaudētājiem Haralds Egle atdeva divas rezultatīvas piespēles un realizēja vienu no diviem bullīšiem. 18:56 minūtēs viņš nopelnīja +2 lietderību. Pretinieku nometnē Rihards Melnalksnis guva vārtus, izdarīja divus metienus un laukumā pavadīja 13:28 minūtes, nopelnot -1 lietderības koeficientu.
"La Chaux-De-Fonds" izbraukumā ar 7:1 sakāva "Winterthur". Toms Andersons atzīmējās ar rezultatīvu piespēli. Komandas labākais punktu guvējs izdarīja piecus metienus un nopelnīja +1 lietderību, uz ledus pavadot 18:22 minūtes.

Dānija

Odenses "Bulldogs" savā laukumā ar 4:3 bullīšos pārspēja Herlevas "Eagles". Artūrs Salija spēlēja pirmajā aizsargu pārī un nopelnīja divas soda minūtes. Komandas rezultatīvākais uzbrucējs Gunārs Skvorcovs nespēlēja. "Bulldogs" ieņem ceturto vietu.