Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargs Ošenieks arī nākamajā sezonā spēlēs ''Mestis'' līgā

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Aizsargs Ošenieks arī nākamajā sezonā spēlēs ''Mestis'' līgā
Ernests Ošenieks. Foto: kiekko-vantaa.fi

Somijas otrās līgas jeb ''Mestis'' klubs ''Hermes'' šodien paziņojis, ka tās rindās arī nākamajā sezonā spēlēs aizsargs Ernests Ošenieks, kurš to pārstāvēja arī iepriekšējā sezonā. Ošeniekam šī kļūs par trešo sezonu ''Mestis'' līgā.

Somijas pēc spēka otrās jeb ''Mestis'' līgas klubs ''Hermes'' paziņojis, ka arī nākamajā sezonā klubu pārstāvēs 21 gadu vecais aizsargs Ernests Ošenieks. 2022./2023. gada sezonā Ošenieks regulārā turnīra 29 spēlēs guva vienus vārtus un atdeva astoņas rezultatīvas piespēles, kamēr sešās izslēgšanas spēlēs tika pie vārtiem un četrām piespēlēm. Regulārajā sezonā Ošenieks nopelnīja pozitīvu lietderību (+8), to pašu paveicot izslēgšanas mačos (+5).

''Mestis'' līgā Ošenieks spēlē kopš 2021./2022. gada sezonas. To viņš iesāka HK ''Zemgale''/LBTU klubā, bet vēlāk pārcēlās uz ''Kiekko-Vantaa'', 30 regulārās sezonas spēlēs iekrājot septiņas piespēles. Pirms astoņām spēlēm ''Zemgales'' sastāvā Ošenieks vienu sezonu pavadīja HS ''Rīga'' sastāvā, bet divas Rīgas ''Dinamo'' sistēmā.

Rīgas ''Dinamo'' rindās Ošenieks kopumā aizvadīja 51 spēli, iekrājot sešus rezultativitātes punktus (1+5), bet HK ''Rīga'' sastāvā viņš laukumā devās 60 spēlēs, kurās viņam septiņi vārti un 18 rezultatīvas piespēles. Jauniešu vecumā viņš spēlējis Latvijas U18 un U20 izlasēs.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/reel/65950...