Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Aizsargs Čukste neturpinās spēlēt Čehijas līgas čempionē

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Aizsargs Čukste neturpinās spēlēt Čehijas līgas čempionē
Kārlis Čukste. Foto: EPA/Scanpix

Čehijas hokeja līgas čempione Tršinecas ''Ocelari'' paziņojusi, ka tā neturpinās sadarbību ar 26 gadus veco aizsargu Kārli Čuksti, kurš tās rindās pagājušās sezonas laikā laukumā devās 58 spēlēs, izceļoties ar četriem vārtiem un septiņām piespēlēm.

Čehijas augstākās hokeja līgas čempione Tršiņecas ''Ocelari'' paziņojusi, ka tās rindās vairs nespēlēs aizsargs Kārlis Čukste. ''Viņš mums īpaši palīdzēja izslēgšanas spēlēs, lai mēs izcīnītu čempiontitulu. Vietas sastāvā nav bezgalīgas un Kārlim nebūtu tajā tik daudz iespēju, lai varētu demonstrēt visas savas spēcīgākās īpašības. Arī ārzemnieku limits kļuva par faktoru neturpināt sadarbību. Mēs pateicamies Kārlim par pavadīto laiku šeit un novēlam veiksmi nākotnē,'' par šo lēmumu kluba mājaslapā teica ''Ocelari'' sporta direktors Jans Petereks.

26 gadus vecais aizsargs savas karjeras laikā spēlējis tādās komandās kā HK Rīga, Čikāgas ''Steel'' (USHL), NCAA, Sanhosē ''Barracuda'' (AHL), Orlando ''Solar Beers'' (ECHL), Rīgas ''Dinamo'', Somijas ''Pelicans'', kā arī jau minētajā Čehijas augstākās līgas klubā. 49 regulārās sezonas spēlēs viņš ''Ocelari'' sastāvā izcēlās ar diviem vārtiem un sešām rezultatīvajām piespēlēm, bet izslēgšanas deviņos mačos Čukstem divi vārti un viena rezultatīva piespēle.

Čukste 2023. gadā pārstāvēja Latvijas izlasi arī pasaules čempionātā, kopā ar to kļūstot par bronzas medaļnieku. Desmit spēlēs aizsargs ar rezultativitātes punktiem neizcēlās, nopelnīja vienu noraidījumu un pozitīvu lietderības koeficientu (+4). Kopumā karjeras laikā viņš izlasi pārstāvējis divos pasaules čempionātos un olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā.

Izmantotie resursi;
https://www.hcocelari.cz/clanek.asp...

     [+] [-]

, 2023-07-26 22:47, pirms 9 mēnešiem
Nav laba ziņa, veiksmi jauna kluba meklējumos

     [+] [-]

, 2023-07-26 23:47, pirms 9 mēnešiem
Īsti līdz galam laikam apmierināti nebija.

     [+] [-]

, 2023-07-27 05:31, pirms 9 mēnešiem
Dzimmiy rakstīja: Nav laba ziņa, veiksmi jauna kluba meklējumos
Zhel ka karš nebeidzas, varētu KHL maukt ar dinamo

     [+] [-]

, 2023-07-27 05:50, pirms 9 mēnešiem
Nemazgājos rakstīja: Zhel ka karš nebeidzas, varētu KHL maukt ar dinamo
tik ātri jau nepielaidīs tik un tā, ja arī beigtos. ja vispār pielaidīs kādreiz vel.