Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:875, Did:0, useCase: 3

Ponomarenko uz divām sezonām pagarina līgumu Norvēģijā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ponomarenko uz divām sezonām pagarina līgumu Norvēģijā
Maksims Ponomarenko. Foto: sa.no

Norvēģijas hokeja klubs Sarpsborgas "Sparta" uz diviem gadiem pagarinājis līgumu ar 25 gadus veco latviešu aizsargu Maksimu Ponomarenko, tādējādi viņš komandu pārstāvēs vismaz līdz 2025. gadam.

Maksims Ponomarenko pieaugušo hokejā paguvis iekrāt milzīgu pieredzi – 25 gadus vecais aizsargs Norvēģijas spēcīgākajā līgā aizvada jau desmito sezonu. Lielāko daļu viņš aizvadījis "Lorenskog" rindās, kam sekoja pārcelšanās uz Fredrikstadas "Stjernen", bet 2021. gada pavasarī tika parakstīts līgums par pārcelšanos uz Sarpsborgu.

Šī sezona Ponomarenko ir otrā "Sparta" rindās, un septiņos mačos viņš izcēlies ar vienu piespēli, komandai gūstot piecas uzvaras. Piektdien vienība paziņoja par līguma pagarināšanu ar Ponomarenko uz diviem gadiem – līdz 2024./25. gada sezonas beigām.

Komandas paziņojumā pausts prieks, ka izdevies panākt vienošanos ar vienu no līdzjutēju mīluļiem un kaujinieciskākajiem aizsargiem visā līgā.

Savulaik Ponomarenko uz Norvēģiju devās kopā ar Rūdolfu Balceru.

Izmantotie resursi:
https://www.sparta.no/artikel/3xnba...