Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:844, Did:0, useCase: 3

J. Rēdlihs: "Ja rok, tad vienmēr var izrakt…"

Jānis Celmiņš

J. Rēdlihs: "Ja rok, tad vienmēr var izrakt…"
Jēkabs Rēdlihs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Pēc zaudējuma Jekaterinburgas ''Avtomobilist'' komandai kārtējā Kontinentālās Hokeja līgas spēlē Rīgas "Dinamo" spēlētājam Jēkabam Rēdliham nebija daudz sakāmā. "Nav daudz ko teikt… Mēs neizpildījām savu uzdevumu, pretinieks izpildīja savu," pauda hokejists.

Jau ziņojām, ka zaudējumu savā laukumā šovakar piedzīvoja Kontinentālās hokeja līgas (KHL) klubs Rīgas ''Dinamo''. Uzstādot jaunu sezonas antirekordu (pirmā reize, kad nav gūti vismaz divi vārti), ar 1:2 nācās piekāpties Jekaterinburgas ''Avtomobilist''.

"Bija jāspēlē daudz aktīvāk un agresīvāk. Galvenais, kas šovakar pietrūka – cīņas spars," sarunā ar portālu Sportacentrs.com Jēkabs Rēdlihs atklāja kāds bijis spēles plāns. "Vienmēr pēc zaudējumiem var attaisnoties ar nogurumu, taču man tas nekad nav paticis. Ja rok, tad vienmēr var izrakt, mēs šovakar nerakām. Nekādā gadījumā nedrīkst nenovērtēt pretinieku, lai kas arī nāktu pretī," skaidroja Jēkabs.

Jēkabs nevēlējās piekrist apgalvojumam, ka nākamajās piecās spēlēs pret "Avtomobilist" rīdzinieki uzvarētu. "Neesmu nekāds pareģis, taču ar šādu spēli diez vai."

Arī Kristaps Sotnieks ar komandas sniegumu bija neapmierināts. "Spēlējām slikti un zaudējām pelnīti. Laikam domājām, ka uzvara pati iekritīs rokās, taču tā nenotika. Pretinieki spēlēja labi, nerealizējām vairākumus, viņi iemeta par vienu ripu vairāk un uzvarēja. Spēlējām bez lielas piepūles, domājām, ka uzvarēsim uz meistarību, taču šajā līgā tā nevar."

Jau sestdien "Dinamo" gaida spēle pret Sanktpēterburgas "SKA". "Jā, tā spēle būs vēl smagāka, pret šo komandu jāspēlē ar dubultu atdevi," atzina Sotnieks.

Slēpts komentārs: alnis9

 +17 [+] [-]

, 2010-09-23 23:35, pirms 14 gadiem
alnis9 rakstīja: jeska butu labak nokaunejies
Ej un kaunies, gudrinieks atradies!

  -4 [+] [-]

, 2010-09-23 23:50, pirms 14 gadiem
Jēkabs domāju jau pats saprata ,ka iekš Dinamo viņam vairs nav ko darīt!
Ne jau tāpēc ,ka sūdīgi spēlētu ,bet tāpēc ka šitā Šuplera raustīšana un neuzticēšanās nav priekš viņa!
Un pēc pāris šodienas kļūdām sēdēs rezervē!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-23 23:58, pirms 14 gadiem
nullo4ka rakstīja: Jēkabs domāju jau pats saprata ,ka iekš Dinamo viņam vairs nav ko darīt!
Ne jau tāpēc ,ka sūdīgi spēlētu ,bet tāpēc ka šitā Šuplera raustīšana un neuzticēšanās nav priekš viņa!
Un pēc pāris šodienas kļūdām sēdēs rezervē!
ne vins vienigais un ne pedejais, kurs pec sliktas speles vai rupjam kludam dabu pasedet mala, it seviski tas ir ar aizsargiem.
ja vins komanda butu pirmais aizsargs, tad vel varbut pievertu acis, bet ta, iespejams, ka nakamo macu izlaidis, kautgan uz visas komandas kopejas sisdienas speles, vinam tiks piedots...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2010-09-24 07:00, pirms 14 gadiem
Jo vairāk raustīs un rotēs aizsargu pārus jo vairāk kļūdu viņiem būs!!! Par uzbrukumu tas pats!!!

     [+] [-]

, 2010-09-24 08:09, pirms 14 gadiem
"Nav daudz ko teikt… Mēs neizpildījām savu uzdevumu, pretinieks izpildīja savu,"
Īsi un ģeniāli. Frāze izmantojama pēc katras spēles, tikai samainot vietam vajadzības gadījumā vārdus "neizpildījām" un "izpildīja".
Vai tad vispār ir iespējama situācija, kad abas komandas izpilda spēles plānu un uzdevumu?

  -2 [+] [-]

, 2010-09-24 08:16, pirms 14 gadiem
Nekas nav pretī Jekabam, bet tiešām nedaudz meistarības pietrūkst, saprotu ka ir dienas kad spēlētājamneiet, bet šis nav tas gadījums.
Ozo pārinieku vajag atpakaļ Cibuļski vai Sotnieku vai Galviņu, citi neder!

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 08:30, pirms 14 gadiem
Nu tā gadijās ko tur nu vairs,žēl protams nosacīti "vieglu" 3punktu.Kā arī piekrītu iepriekš teiktajam par aizsargu rotāciju.Cerams Matulis nebūs nekur jādzird

     [+] [-]

, 2010-09-24 08:47, pirms 14 gadiem
AlexUSA rakstīja: Jékaba kljúdas nav piedodamas - tik sliktas piespéles nedríkst dalít, tápat pozicionálas kljúdas aizsardzíbá. Ja vinsh sestdien spélés, tad es slédzu TV árá!! Diemzhál! Un tas bús protests pret Shuplera stratégiju! Online lasot textus nevajag tik dikti daudz nervozét...
Tak neskaties vispar, nevinu tas neinteresē...diemžēl

  +5 [+] [-]

, 2010-09-24 10:10, pirms 14 gadiem
Beidzat vainot Jēci pie visām pasaules nelaimēm.
Kļūdīties ir cilvēcīgi un nekāda katastrofa nav notikusi.
Tā kā, viss ir kārtībā.

     [+] [-]

, 2010-09-24 11:19, pirms 14 gadiem
AlexUSA rakstīja: Jékaba kljúdas nav piedodamas - tik sliktas piespéles nedríkst dalít, tápat pozicionálas kljúdas aizsardzíbá. Ja vinsh sestdien spélés, tad es slédzu TV árá!! Diemzhál! Un tas bús protests pret Shuplera stratégiju! Online lasot textus nevajag tik dikti daudz nervozét...
Tak tev neviens pakaļ neraudās... Neskaties

     [+] [-]

, 2010-09-24 13:10, pirms 14 gadiem
Iespējams,ka viss norakstāms uz rotācijas pamata,bet rotē jau tieši tādēļ,ka neviens no šiem 8 aizsargiem nav stabils - cits pa lēnu,cits nestabils uz slidām,cits nešķel,citam nav pirmo piespēļu,citam to vispār nav,cits laukumu nepārredz,cits nelasa spēli,cits vnk slinko,citam spēka pietrūskt,citam fiziskais un spēka spēles vispār nav.Diemžēl tādi nu tie mūsu aizsargi ir.Spēlei jābalstās uz stabiliem aizsargiem un mūsu komndā neder teiciens - ja aizsargi ielaidīs ripas,tad uzbrucēji sametīs vairāk.