Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:459, Did:0, useCase: 3

"Dinamo" pret "Automobilist". Ko viņi izdarīja?

"Dinamo" pret "Automobilist". Ko viņi izdarīja?
Mikaelam Telkvistam divās spēlēs bija jāatvaira 76 metieni...
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Nez kāpēc daudzi līdzjutēji un speciālisti bija iedomājušies, ka pret "'Ņeftehimik" VARBŪT paņemsim trīs punktus, bet pret "Automobilist" šie punkti paši ierakstīsies turnīra tabulā. Nekā nebija - trīs pelnītus punktus nopelnīja "Automobilist".

Mikaels Telkvists
Metieni: 2/39
"Ņeftehimik" spēlētāji pa Telkvista vārtiem izdarīja 37 metienus. Pareizāk sakot, "Dinamo" hokejisti ļāva izdarīt tik daudz metienu. "Automobilist" pa Telkvista vārtiem izdarīja vēl pa diviem metieniem vairāk. Vai nav par traku pamest savu vārtsargu zem smagās artilērijas? Ja no 76 (divās spēlēs) metieniem netverami bijuši tikai četri (tos, kuri atsitās pret aizsargstiklu, neskaitām). Aizsargi, mostaties!

Sandis Ozoliņš
Spēles laiks: 23:17
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ozoliņš ir stabils aizsargs visos rādītājos - katrā spēlē tiek savākts teju pa rezultativitātes punktam, septiņās aizvadītajās spēlēs vidēji katrā mačā nopelnījis pa divām soda minūtēm... Tāpat teju katrā spēlē kādi zaudētie vārti gulstas uz Ozoliņa sirdsapziņas. Arī pret "Automobilist" otrajos zaudētajos vārtos. Tiesa, sava vainas tiesa jāuzņemas arī pāriniekam Jēkabam Rēdliham - nu nevar būt tā, ka abi aizsargi atrodas teju blakus patālāk no vārtu priekšas.

Jēkabs Rēdlihs
Spēles laiks: 17:09
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 4
Nez, kā beigtos pretinieku uzbrukums, ja Jēkabs laikus nenoguldītu viņu uz ledus. Divas godam nopelnītas minūtes, kaut arī šajā situācijā ir par ko piesieties - kāpēc pretinieks atradās priekšā aizsargam? Rezultāts bija tāds, kāds tas bija - zaudēti vārti. Šķiet, ka pēc šīs spēles Šupleram nebūs daudz jādomā, kuru aizsargu nākamajā spēlē atstāt malā. Pāris minūtes pēc zaudētajiem vārtiem vairākuma laikā Rēdlihs kļūdās uz pretinieku zonas zilās līnijas ļaujot "automobilistam" iziet viens pret vienu un vēl pēc dažām sekundēm pats pārkāpj noteikumus - divas minūtes!

Arvīds Reķis
Spēles laiks: 19:03
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ja visi rādītāji ir pa nullēm, tas taču nenozīmē, ka spēlētājs nav bijis laukumā. Vienā epizodē palaida sev pa priekšu sedzēju, bet kopumā ar saviem tiešajiem pienākumiem tika galā.

Kristaps Sotnieks
Spēles laiks: 13:47
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Kristaps varēja palīdzēt komandas jaunieguvumam Mikušam jau pirmajā spēlē nopelnīt pirmo rezultativitātes punktus, taču nūjas atvēziens neatbilda metiena kvalitātei - ripa kārtīgi neuzgūla uz nūjas lāpstiņas un moments palaists vējā (trešās trešdaļas sākums).

Rodrigo Laviņš
Spēles laiks: 21:52
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Trīs metieni pa spēli nav slikts rādītājs, taču to kvalitāte varēja būt ar augstāku pievienoto vērtību. Tikai trešajā metienā viesu vārtsargam vajadzēja piepūst vaigus lai noķertu ripu.

Guntis Galviņš
Spēles laiks: 20:49
Metieni: 4
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Pēdējās minūtēs, kad pretinieks jau bija izdarījis metienu pa Telkvista vārtiem, nez kāpēc Galviņš izdomāja vēl pieturēt pretspēlētāju. Arī pēc epizodes beigām turēšana tiek novērtēta ar divām soda minūtēm.

Aleksandrs Ņiživijs
Spēles laiks: 17:49
Metieni: 1
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 2
Kādam jābūt pirmajam, kurš nopelna noraisījumu. Šajā mačā tas bija Ņiživijs. Attaisnojoši? Noteikti nē. Pretinieku zonā nav nepieciešams bloķēt pretspēlētāju... Pirmajā trešdaļā bija tikai divi momenti, pēc kuriem varēja un vajadzēja gūt vārtus. Viens no tiem bija Ņiživijam - vairākuma izspēle beidzās ar metienu pa vārtu pārliktni. Ko neizdarīja pats Ņiživijs, to paveica viņa maiņas partneris Hartigans. Pareizāk sakot, Hartigans nemaz nedrīkstēja neizmantot Ņiživija piespēli.

Marks Hartigans
Spēles laiks: 19:23
Metieni: 2
Punkti: 1+0
Soda minūtes: 0
Ceturtā spēle pēc kārtas, kurā Hartigans gūst vārtus... Njā, šķīlienu, kāds sanāca Hartiganam, nez vai būtu pa spēkam atvairīt diviem Ļisutiniem. Ja nu vienīgi ripa pati ieskrietu vārtsargam krūtīs!

Tomašs Surovijs
Spēles laiks: 16:57
Metieni: 4
Punkti: 0+1
Soda minūtes: 0
Pirmajā uzbrucēju maiņā, tāpat kā pārējās, ir trīs uzbrucēji. Bija redzams Ņiživijs, bija redzams Hartigans... Kaut kur pa laukumu klaiņoja arī Surovijs, taču nebūt tik aktīvi kā abi maiņas partneri.

Broks Troters
Spēles laiks: 13:52
Metieni: 3
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Troters uz Rīgu tika izsaukts kā centra spēlētājs, bet beigu beigās izrādījās, ka puisis ir malējais. Slimībai iecērtot robus sastāvā, Troteram radās iespēja pierādīt, ka viņa vieta tik tiešām ir pa maliņu. Lūdzu - blakus Spruktam un Ankipānam. Līdzīgi kā mačā pret "Ņeftehimik", bija viena iespēja izcelties, vien atšķirība tā, ka šoreiz netika gūti vārti (otrās trešdaļas beigas).

Jānis Sprukts
Spēles laiks: 17:46
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Ar melnā darba paveikšanu Jānim viss ir kārtībā, taču gribas, lai arī laukuma otrajā pusē kāda ripa iekrīt pretinieku vārtos. Savādāk nesmuka tā statistika - kā sezonas pirmajā spēlē guva vārtus, tā nākamajās sešās ir klusums.

Ģirts Ankipāns
Spēles laiks: 14:40
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 2
Vainīgs ne vainīgs, taču pavisam īsu brīdi pēc Ozoliņa noraidījuma beigām nopelnīja vēl vienas divas minūtes mazākumā. Trešās trešdaļas sākums un visu laiku mazākumā.

Lauris Dārziņš
Spēles laiks: 16:30
Metieni: 0
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Arī Dārziņam, tāpat kā Ņiživijam, brāļos un draugos pieteicās vārtu konstrukcija - šoreiz vārtu stabs, taču atšķirībā no Ņiživija, kuram metiens bija jāizdara no paasa leņķa, Laurim bija laiks ij apstrādāt ripu, ij atrast brīvus stūrus. Neatrada...

Andris Džeriņš
Spēles laiks: 7:57
Metieni: 1
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Sasirgstot Mārtiņam Karsumam un Gintam Meijam, atgbrīvojās vietas augstākās maiņās un Andris tika pacelts uz nosacīti trešo pa vidu Miķelim Rēdliham un Laurim Dārziņam. Trešā minūte un Andris tiek pie reālas vārtu gūšanas iespējas, taču netrāpa pa ripu. Arī otrajā trešdaļā Džeriņam bija iespēja gūt vārtus un arī viņam naidniekos pierakstījās vārtu stabiņš... Jau trešais pa visu spēli! Trešā trešdaļa kārtējo reizi pierādīja, ka Šupleram jauno latviešu hokejistu varēšana ir pilnīgi vienaldzīga. Lai Jūlis pierāda sava lēmuma lietderību, kāpēc pēdējā trešdaļā Džeriņš tika nosēdināts malā, bet viņa vietā ielikts Troters?

Miķelis Rēdlihs
Spēles laiks: 16:18
Metieni: 2
Punkti: 0
Soda minūtes: 0+0
Arī Miķelis ierakstījās pirmrindniekos - pret viņu tika nopelnīts pirmais vairākums. Neticami, bet tieši šai maiņai Šuplers uzticēja vairākuma realizāciju. 3/4 laika Džeriņa trijnieks dzīvojās pa "Automobilst" zonu, taču bez reālām iespējām gūt pirmos vārtus. Arī otro vairākumu nopelnīja Miķelis... Miķelis nopelnīja vēl vienu vairākumu un pašā laikā, kad "Dinamo" bija nonākusi 1:2 zaudētājos...

Roberts Bukarts
Spēles laiks: 7:11
Metieni: 0
Punkti: 0
Soda minūtes: 0+0
Nav viegli viena treniņa laikā nomainīt visus maiņas partnerus. Līdz ar to Bukarts kopā ar jaunpienācējiem bija labi ja viena trešdaļa no tā Bukarta, kāds viņš ir reizēs, kad spēles laiks ir tuvu desmit minūtēm un kad blakus atrodas ierastie partneri.

Jurajs Mikušs
Spēles laiks: 8:31
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Otrā diena Rīgā un jau tiek pies spēlēšanas. Tas nekas, ka ceturtajā maiņā. Ja reiz ir nopirkts ārzemnieks un vēl uz divām sezonām, tad nesēdinās viņu uz rezervistu soliņa. Tas nekas, pa pirms pāris dienām uz Liepāju tika aizsūtīts Juris Štāls... Jācer, ka Šuplers zina, kādu kaķi nopircis, taču cerēt, ka spēlētājs, kurš AHL 56 spēlēs pamanījies gūt vien četrus vārtus, jau pirmajā mačā gūs kaut vienu rezultativitātes punktu, ir pavisam naivi. Trešajā trešdaļā uzdienējās pat līdz spēlēsanai skaitliskā vairākumā kopā ar Spruktu un Ankipānu. Ko tas varētu nozīmēt? Vai sveicienu nosūtīšana Troteram?

Vitālijs Karamnovs
Spēles laiks: 6:27
Metieni: 2
Punkti: 0+0
Soda minūtes: 0
Interesanta ceturtā maiņa - viens latvietis Bukarts un divi iebraucēji. Labi dzīvojam, "Dinamo"!

  +7 [+] [-]

, 2010-09-23 22:02, pirms 14 gadiem
pirmais kas iešāvās prātā redzot šo virsrakstu "neko viņi neizdarija" !

  +4 [+] [-]

, 2010-09-23 22:04, pirms 14 gadiem
ko izdarija? NEKO!

  +7 [+] [-]

, 2010-09-23 22:06, pirms 14 gadiem
Es šoreiz vainošu Šupleru ar tām nesaprotamajām maiņām visu salaida dēlī.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-09-23 22:14, pirms 14 gadiem
njaa mainjas shon ne pa teemu bij saliktas

     [+] [-]

, 2010-09-23 22:15, pirms 14 gadiem
Mikaels Telkvists vienigais nopelnijis plusinju !!!

Nesaprotu kpc nevar 3-0 izvirzities vadiba un tad luzrot pa to laukumu...nee dzeki jau pec pirmajam 10 minutem sacerejas uz baigi vieglo speli, sanaca jefinjiem uzdavinat 3 punktus =//

  +5 [+] [-]

, 2010-09-23 22:16, pirms 14 gadiem
tik tiesam varu piekrist mainjas vnk arprac !!!

kkads ute Mikush... OMG... Nahrenam Stalam nedod iespeju ?!

  +2 [+] [-]

, 2010-09-23 22:27, pirms 14 gadiem
Nu vispār jau Mikush tīri ok nospēlēja, vismaz cik nu Arēnā esot vareja izsekot līdz..

Bet īstenībā Automobilistam vienkārši smagi paveicās.. 1. vārti pilnīga haļava.. 2. ar tādi, ne bez veiksmes palīdzības.. ja mūsējiem tā veiktos būtu kādus 5 vārtus tok sametuši..

un vārtusargs viņiem varonis..

  +2 [+] [-]

, 2010-09-23 22:39, pirms 14 gadiem
uzdaavinaaja 3 punktus, kuru veelaak pietruuks ! Vot to vinji izdariija !

  +2 [+] [-]

, 2010-09-23 23:09, pirms 14 gadiem
Viena pozitiva lieta ir no sas speles.Telkvists ir sajutis speli,pret SKA tas var loti lidzet.

  +1 [+] [-]

, 2010-09-23 23:44, pirms 14 gadiem
zaudētām spēlēm virsrakstā jāliek "Ko viņi (ne)izdarīja?"

  +2 [+] [-]

, 2010-09-24 08:44, pirms 14 gadiem
žirga rakstīja: Savickis bagats jutās ,vai kads ar galvu nedoma stals 5 reizes labaks pa tadu karamnovu un podzinu un mikushu un troteru lieki runat ,tas kas saprot no hokeja man piekritis !!!!!
100% piekriitu

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 09:08, pirms 14 gadiem
Nesaprotu ko var slavēt Reķi. Darbības uz laukuma nepārliecina, drīzāk jau pretēji, parasti ir sajūta ka savārīs ziepes

  +1 [+] [-]

, 2010-09-24 14:05, pirms 14 gadiem
Trešā trešdaļa kārtējo reizi pierādīja, ka Šupleram jauno latviešu hokejistu varēšana ir pilnīgi vienaldzīga. Lai Jūlis pierāda sava lēmuma lietderību, kāpēc pēdējā trešdaļā Džeriņš tika nosēdināts malā, bet viņa vietā ielikts Troters?
Nevis Troters nobīdija Dzeriņu, bet gan jaunais slāvu jurajs, kurš tika "iestumts" Trotera vietā.

     [+] [-]

, 2010-09-24 21:54, pirms 14 gadiem
Atnāca 5 tūkstoši skatītāju un Šuplers tos vienkārši no.irš. Spēle ne kāda, laikam mazajam "kingam" sirmis galīgi aizbraucis, izskatās tā sadomājies, ka nimbs kaut kur ņirb.....pēc tam 3 punktus ar asinīm vajadzēs izkapāt un tās jau nebūs Šuplera, bet gan kāda no komandas spēlētājiem. Ļoti ceru, ka cietajiem pēc vēlēšanām būs vairāk laika paskatīties uz to, kur aiziet nauda.