Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2324, Did:0, useCase: 3

Ģenerālis šoreiz par Vefu

12.feb . 19:30

VEF Rīga - Valencia

12.feb . 21:45

Celtic - Juventus

12.feb . 21:45

Valencia - Paris Saint-Germain

Šodienas svarīgākā spēle tiks aizvadīta arēnā "Rīga", kur Vefiņš spēkosies ar Valencia. Tik tuvu izšķirošajām Eiropas kausu spēlēm vēl neesam bijuši, tāpēc vēl jo vairāk gribētos, lai jau šodienas spēlē mēs saliktu visu pa plauktiņiem - izcīnot uzvaru.

Es ļoti ceru, ka šodien arēna būs pārpildīta un šī spēle kļūs par visapmeklētāko basketbola spēli Latvijā. Hokejā pilnās tribīnes vienmēr ir devušas papildus motivāciju laukumā esošajiem, tāpēc dodamies uz arēnu, lai atbalstītu Vefiņu, kurš šodien var pārrakstīt Latvijas basketbola vēsturi.

Valencia Rīgā ir ieradusies pēc Karaļa kausa fināla un ieskaitot šodienas spēli, šis viņiem ir ceturtais mačs piecās dienās. Savulaik, man ir nācies nospēlēt sešas spēles nedēļā, kas neatstāja lielu iespaidu uz manu sniegumu, tiesa pēc šī spēļu maratona ir grūtāk atjaunoties. Tāpēc domāju, ka šodienas spēlē Valencia vēl parādīs labu sniegumu.

Kas attiecās uz Vefu, tad vislielākās bažas man saistās ar Roulendu jo mums nav spēlētāja, kas varētu viņu aizvietot. Nākošais ir Kaspars Bērziņš, kurš vēl nesen cīnījās ar gripu, bet tagad būs jādodas laukumā spēkoties ar Valencia. Bez Bērza pajūk arī Vefiņa aizsardzība, jo šis spēlētājs ir ļoti svarīga sastāvdaļa visā mehānismā. Iespējams, ka viņš aizvada savu labāko sezonu karjerā, bet šodien viņš mums būs vajadzīgs par visiem 200%.

Cerēsim, ka Janičenoks šodien sevi parādīs no labākās puses, strauji ir progresējis Daniels, abi leiši sevi ir pierādījuši, bet nekad nevar zināt kurš un kad izšaus. Spēle būs ļoti grūta un Roulendam nāksies saskarties ar agresīvu segšanu, tāpēc daudz no svara būs komandas biedru pienesums uzbrukumā.

Nobeigumā gribu pieminēt, ka atsākas Čempionu līga, kurā savā starpā tiksies Celtic un Juventus, bet otrā mačā Valencia un Paris Saint-Germain. Diemžēl neviena no spēlēm neizraisa lielu sajūsmu, bet atzīmēt gribēju, jo sen nebij redzētas cīņas Čempionu līgas ietvaros. Ne vienā, ne otrā pārī negribētu izcelt kādu komandu, jo grupu turnīrā daža laba radīja pārsteigumus. Redzēsim ar ko beigsies šie play-off pāri.

Katrā ziņā šodien atbalstam Vefiņu un ejam uz arēnu, bet pārējie pie tv ekrāniem.

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2013-02-12 16:38, pirms 11 gadiem
Roulends var arī nenospēlēt individuāli spožu maču uzbrukumā - galvenais, lai viņš neatkārto pret Žalgiri pieļauto kļūdu skaitu, cenšoties izšķirt spēles likteni vienatnē!
uz to, ka Daniels pret Valensiju aizvadīs tik pat labu maču kā pret Žalgiri cerēt nevajadzētu.
no garajiem Blauam jāgatavojas nospēlēt labu maču, jo skaidrs, ka Bērzs pēc gripas šodien spēlēs mazāk kā ierasts.
Bertānam beidzot jānospēlē stabila padsmit punktu spēle.
Jahovičam ar Strēlnieku jānoduši Rafa!