Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavai" trešā vieta Somijā, "Metalurgam" uzvara Lietuvā

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Daugavai" trešā vieta Somijā, "Metalurgam" uzvara Lietuvā
Antons Jemeļins
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Nedēļas nogalē pārbaudes mačus pirms gaidāmās Latvijas futbola čempionāta sezonas aizvadīja medaļu pretendentes "Daugava" un "Liepājas Metalurgs". Daugavpilieši ieņēma trešo vietu turnīrā Somijā, bet liepājnieki pieveica Lietuvas "Žalgiris".

Daugavpils „Daugavas” futbolisti veiksmīgi nospēlējuši starptautiskā futbola turnīrā Somijā "Uusi Lahti Cup 2011", kur astoņu klubu vidū ieņēma trešo vietu. „Uusi Lahti Cup 2011” ir tradicionāls starptautiskais futbola turnīrs, kurā piedalījās komandas no Somijas, Igaunijas un Latvijas. Turnīra pirmajā kārtā „Daugava” ar 2:1 pieveica somu 3. līgas klubu „Kuusysi”, bet pusfinālā ar 0:4 piekāpās turnīra uzvarētājai „KuPS”, kas ir viena no vadošajām Somijas komandām.

Mačā par trešo vietu daugavpilieši pēcspēles sitienu sērijā spēja tikt galā ar „Haka” (pamatlaiks beidzās ar rezultātu 1:1), kas garantēja „Daugavai” trešo vietu astoņu komandu vidū. Daugavpilieši papildinās savu kontu ar trīs tūkstošiem eiro (uzvarētājiem pienācās 15). Šodien "Daugavai" paredzēts vēl viens pārbaudes mačs Somijā, pēc kā komanda atgriezīsies uz mājām.

Veiksmīgi pārbaudes maču Marijampolē pret "Žalgiri" aizvadījuši "Liepājas Metalurga" futbolisti, kuri izrādījās pārāki ar 1:0. Vienīgie vārti tika gūti pirmā puslaika izskaņā, kad tika realizēts 11 metru soda sitiens. Izcēlās Antons Jemeļins.

Komandas galvenais treneris Vladimirs Osipovs pastāstīja par turpmākajiem plāniem: "Brīnišķīgi apstākļi treniņiem, dzīvojām 8 kilometrus no manēžas. Treniņi notika divas reizes dienā – no rītiem fiziskā sagatavotība, vakarā – teorija, taktika un tehnika. Spēlētāju attieksme pret treniņiem lieliska, nav man ne pretenziju, ne piezīmju.

Tagad pāris dienu laikā tiks pieņemts lēmums par Soloņicina vietu komandā, bet ar Savaļnieku jau ir parakstīts līgums uz 2 gadiem. Turpinām 1994. gadā dzimušo futbolistu izvērtēšanu.”

Nākamo treniņnometni metalurgi aizvadīs no 20. februāra līdz 9.martam Turcijā.

Izmantotie resursi:
FC Daugava
Liepājas Metalurgs - Sporta klubs

     [+] [-]

, 2011-01-31 17:21, pirms 13 gadiem
Daugava nospēlējusi savu spēju robežās. Gribētos zināt, kas notiek komandas sastāvā. Tālāk par jūrmalnieku pārbaudīšanu nekas nav dzirdēts. Vismaz kaut kādu naudu dabūja.

Interesanti, kā būs arī ar Liepājas komandu. Visi vadošie spēlētāji klubu pamet, redzēsim, vai jaunie spēs tikpat labi spēlēt kā Skonto pērn. Rakels un Akahoši prom uz Poliju, Rafaļskis arī uz turieni sataisījies, kamēr Kirhners, Puļičs, Miceika un brazīlis pametuši komandu kā brīvie aģenti. Lai Savaļniekam veicas komandā.

     [+] [-]

, 2011-01-31 18:18, pirms 13 gadiem
insport.lv var apskatities šo spēļu sastāvus

     [+] [-]

, 2011-02-01 13:39, pirms 13 gadiem
bilde gan nav īpaši izdevusies