Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2, Did:0, useCase: 3

"Skonto" kluba logo pa desmitgadēm?

Daudzu gan futbola, gan citu klubu vēsturē ir piedzīvota logo maiņa, arī "Skonto" klubs nav izņēmums. Vai tas būtu vajadzīgs atkal?

"Skonto" pirmsākumi iesākās ar kreisajā pusē redzamo logo, bet turpinājās ar visiem labi zināmo un pierasto logo, kas apskatāms bildes labajā pusē. Tā teikt, katra desmitgade ar savu logo. Nu atkal iesākusies jauna desmitgade. Vai vajadzētu atsvaidzināt arī logo? Klubā atgriezies tā ilggadējais treneris Aleksandrs Starkovs un iesākusies atkal jauna ēra kluba vēsturē. Varbūt šis būtu laiks arī logo pārmaiņām?
Uz kaut ko jaunāku, modernāku un pievilcīgāku līdzjutējam?
Vai tomēr labāks ir vecais labais logo ar taisnstūri un trīs trijstūriem?

Vai "Skonto" klubam vajadzētu veikt kādas pārmaiņas kluba logo?

  • 124

  • 33


  +8 [+] [-]

, 2010-04-02 14:04, pirms 14 gadiem
Domāju, ka vajadzētu gan! Kā jau minēji taisnstūris un 3 trijstūri nav nekāds dizaina šedevrs, kas aumaļām piesaistītu cilvēkus to pirkt, kā brendu!
Kluba logo ir kluba seja un firmas zīme. Ja tas ir pietiekami veiksmīgs ar to iespējams pārdot dažādas mantas, kuras pirks ne tikai kluba līdzjutēji, bet arī neitrāli cilvēki, jo viniem vienkārši patiks logo!

  +6 [+] [-]

, 2010-04-02 14:16, pirms 14 gadiem
Protams, ka ir vajadzīgas pārmaiņas un pie tam vēl vismaz reizi 10 gados, kā arī vajadzētu saucamās 3 krāsas, kuras ir vairums Eiropas klubu. Par piemēriem var minēt Mančesteru, Barsolonu, Lionu, AC Milan utt. Bet vai Skonto mērķis ir pārdot atrubūtiku ? Man gan liekas, ka nē, jo nekādas pasākumus no viņu puses neesmu dzirdējis, vai arī Dinamo Rīga mums visiem tā ir aizmālējis acis, ka mēs vairs neko neredzam, bet pirmkārt viss sākas ar logo, citēju "Logos and branding are so important. In a big part of the world, people cannot read French or English--but are great in remembering signs."

Otrais, ko gribētu pieminēt ir kluba mājaslapa, mēs dzīvojam taču 2010 gadā web. 2.0.

  +6 [+] [-]

, 2010-04-02 14:22, pirms 14 gadiem
Pladies par tevis pausto viedokli, tieši tapēc ir šī diskusija un balsošana ir izveidota!

T/H rakstīja: Protams, ka ir vajadzīgas pārmaiņas un pie tam vēl vismaz reizi 10 gados, kā arī vajadzētu saucamās 3 krāsas, kuras ir vairums Eiropas klubu. Par piemēriem var minēt Mančesteru, Barsolonu, Lionu, AC Milan utt. Bet vai Skonto mērķis ir pārdot atrubūtiku ? Man gan liekas, ka nē, jo nekādas pasākumus no viņu puses neesmu dzirdējis, vai arī Dinamo Rīga mums visiem tā ir aizmālējis acis, ka mēs vairs neko neredzam, bet pirmkārt viss sākas ar logo, citēju "Logos and branding are so important. In a big part of the world, people cannot read French or English--but are great in remembering signs."

Otrais, ko gribētu pieminēt ir kluba mājaslapa, mēs dzīvojam taču 2010 gadā web. 2.0.
Slēpts komentārs: Ruck&Maul

  +4 [+] [-]

, 2010-04-02 14:36, pirms 14 gadiem
No kurienes tev tāda informācija?
Un kāds tad būs?

Ruck&Maul rakstīja: Skonto jau arī būs citādāks logo sākot ar šo sezonu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-04-02 14:52, pirms 14 gadiem
Viņiem būs jauna mājaslapa?
Izklausās labi, jo vecā tiešām ir drausmīga!
Un pa tiešraidēm ar neko neesmu dzirdējis!
Tikai par talismanu!

NobodyIsPerfect rakstīja: ceru, ka Skonto centieni piesaistīt publiku (mājaslapa, video tiešraides) arī vainagosies panākumiem un vismaz kādus 800 skatītājus vidēji uz spēli atvedīs!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -3 [+] [-]

, 2010-04-02 15:00, pirms 14 gadiem
Sjivless rakstīja: No kurienes tev tāda informācija?
Un kāds tad būs?
Noslēpums. Bet izmaiņas būšot nelielas - Latvija nomainīta pret Rīgu un vēl kaut kas

  -1 [+] [-]

, 2010-04-02 15:11, pirms 14 gadiem
es dzirdeeju, ka jaunaa skonto maajas lapa buushot tikai krievu valodaa. SKUMJI...

  +5 [+] [-]

, 2010-04-02 15:33, pirms 14 gadiem
-naavi-futbolam- rakstīja: es dzirdeeju, ka jaunaa skonto maajas lapa buushot tikai krievu valodaa. SKUMJI...
ja tā taisnība, ka mājaslapapa būs tikai krievu valodā, tad viņi nebūs tie kurus atbalstīšu, arī Starkovs kā galvenais treneris, kaut vai pus LV sastāvs tur spēlētu nespēs mainīt manu nostāju, jo kas tas par LV klubu un ja vēl tēmē uz Nr.1 statusu, bet nespēj nodrošināt pat tik vienkāršu lietu kā LV valodīga mājalapa.

  +3 [+] [-]

, 2010-04-02 15:42, pirms 14 gadiem
placis rakstīja: ja tā taisnība, ka mājaslapapa būs tikai krievu valodā, tad viņi nebūs tie kurus atbalstīšu, arī Starkovs kā galvenais treneris, kaut vai pus LV sastāvs tur spēlētu nespēs mainīt manu nostāju, jo kas tas par LV klubu un ja vēl tēmē uz Nr.1 statusu, bet nespēj nodrošināt pat tik vienkāršu lietu kā LV valodīga mājalapa.
Nu ņemot vērā viņa nika nosaukumu, jau nedaudz apšaubu šo informāciju. Bet ja tiešām tā, tad tas paties ir nožēlojami un uz faniem pildītām tribīnēm viņiem necerēt.
To ja tur papildus latviešu valodai būtu arī krievu valoda nebūtu tik traki, jo jāpiesaista tomēr ir arī krievvalodīgie. Taču noteikti ne k'vienīga valoda! Atjaunot vajadzētu arī angļu valodas sadaļu, vismaz vēsturi utt, citādi nospiežot angļu valodu nekas nemainīs un viss kā bijis latviski arī paliek latviski! Angļu valoda ir svarīga kautvai Skonto klubam spēlējot eirokausos, brauks pretinieku fani, viņi grib uzzināt par kluba vēsturi, paskatīties, kā tur nokļūt, izlasīt kur ir kāds veikals vai kluba bārs utt. Vismaz tāda info ir vajadzīga!

  -4 [+] [-]

, 2010-04-02 15:50, pirms 14 gadiem
tā krievu zili-sarkanā krāsa iekš logo ir diez gan atbaidoša

  +4 [+] [-]

, 2010-04-02 15:59, pirms 14 gadiem
puslaiks rakstīja: tā krievu zili-sarkanā krāsa iekš logo ir diez gan atbaidoša
Tik pat labi jau arī ASV zili sarkanā! Vai Nīderlandes zili-sarkanā! Vai Slovēnijas, Slovākijas, Puertoriko, Serbijas, Čehijas, Čīles, Horvātijas, Islandes, Kostarikas, Lielbritānijas, Norvēģija. Arī francijas zili sarkanā! Visām šīm valstīm karogs ir sarkans, zils, balts un gan vēl kādu nepieminēju! Kapēc uzreiz Krievijas?

     [+] [-]

, 2010-04-02 16:07, pirms 14 gadiem
Ramiress rakstīja: Tik pat labi jau arī ASV zili sarkanā! Vai Nīderlandes zili-sarkanā! Vai Slovēnijas, Slovākijas, Puertoriko, Serbijas, Čehijas, Čīles, Horvātijas, Islandes, Kostarikas, Lielbritānijas, Norvēģija. Arī francijas zili sarkanā! Visām šīm valstīm karogs ir sarkans, zils, balts un gan vēl kādu nepieminēju! Kapēc uzreiz Krievijas?
Visi takš saprot kāpēc, dēļ vēstures.

  +4 [+] [-]

, 2010-04-02 16:13, pirms 14 gadiem
Bet vai tapēc, ka Krievijas karogā ir šīs krāsas uzreiz Latvijā nekur nevarēs lietot zilo, sarkano un balto?
Tas jau būtu apsurdi! padomā cik uzņēmumu, dažādu klubu utt krāsās ir šīs te!
Vienkārši nevajag būt ar ierūsējušu domāšanu! Nav jau Skonto logo sarkans ar sirpi un āmuru vidū!
Pie tam man vairāk kaimiņus atgādina tieši sarkanā kopā ar dzelteno kāda bija CCCP un šobrīd ir Ķīnai!

     [+] [-]

, 2010-04-02 16:17, pirms 14 gadiem
Sjivless rakstīja: Pie tam man vairāk kaimiņus atgādina tieši sarkanā kopā ar dzelteno kāda bija CCCP un šobrīd ir Ķīnai!

Izrāvi vārdus no mutes par to sarkano un dzelteno!
Par pārējo gan ar!

     [+] [-]

, 2010-04-02 18:43, pirms 14 gadiem
Sjivless rakstīja: Bet vai tapēc, ka Krievijas karogā ir šīs krāsas uzreiz Latvijā nekur nevarēs lietot zilo, sarkano un balto?
Tas jau būtu apsurdi! padomā cik uzņēmumu, dažādu klubu utt krāsās ir šīs te!
Vienkārši nevajag būt ar ierūsējušu domāšanu! Nav jau Skonto logo sarkans ar sirpi un āmuru vidū!
Pie tam man vairāk kaimiņus atgādina tieši sarkanā kopā ar dzelteno kāda bija CCCP un šobrīd ir Ķīnai!
varbūt,tāpēc,ka Ķīnā joprojām ir komunisms?