Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Daugavā" jaunas sejas un spēles ar lietuviešiem

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Daugavā" jaunas sejas un spēles ar lietuviešiem
Konstantīns Macions varētu pāriet uz "Daugavu"
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Jaunajai Latvijas futbola čempionāta sezonai turpina gatavoties Daugavpils "Daugava", kas pārbauda virkni leģionāru, kā arī ar mainīgām sekmēm aizvadījusi pārbaudes spēles ar Lietuvas klubiem.

Sestdien "Daugava" Daugavpils Olimpiskā centra stadionā aizvadīja uzreiz divas pārbaudes spēles. Dienas pirmajā pusē tika aizvadīta spēle ar septīto spēcīgāko Lietuvas komandu "Kruoja", bet vakarpusē tika aizvadīta spēle ar "Žalgiri". Mačā pret "Kruoja" daugavpilieši prata izcīnīt uzvaru ar 2:1. Pirmos vārtus izdevās gūt pirmā puslaika vidū ar veiksmīgu pretuzbrukumu, bet otrie tika gūti ar tālsitienu no metriem 30. Mūsu komandas sastāvu un vārtu guvējus klubs nevēlējās atklāt. "Kruoja" rindās vienu puslaiku laukumā pavadīja Latvijas futbolists Tomass Jevdokimovs. Interesanti, ka nākamsestdien šī komanda tiksies ar "Jelgavu".

Vakara spēlē pret Viļņas "Žalgiri" nācās samierināties ar zaudējumu - 0:1. Vienīgie vārti tika ielaisti 75. minūtē. Vērts piebilst, ka "Daugavas" rindās šajā spēlē, spriežot pēc informācijas Lietuvas kluba mājaslapā, laukumā devās tādi futbolisti kā Rolands Krjauklis, Georgijs Uļjanovs, Konstantīns Macions, Dmitrijs Vorobjovs, kā arī līdz šim sastāvā redzētie futbolisti. "Žalgiris" sestdien aizvadīs spēli ar "Liepājas Metalurgu".

Daugavas pamatsastāvs pret "Žalgiri: Eltermanis, Simonovs, Krjauklis, Šeļenkovs, Uļjanovs, Macions, Kovaļovs, Ziziļevs, Logins, Sokolovs, Vorobjovs.

"Daugavas" oficiālā mājaslapa ziņo, ka klubs ir tuvu līguma parakstīšanai ar vairākiem leģionāriem: jau pieminēto aizsargu Uļjanovu, Zauru Teimurovu, Malkhazu Gamisoniju, Iosebu Khomereki un Shalvu Putseradzi. Ierindā palikuši arī praktiski visi iepriekšējā gadā redzētie viesspēlētāji.

Izmantotie resursi:
FC Daugava
Titulinis puslapis >> Žalgiris-Vilnius.lt

  -2 [+] [-]

, 2011-01-24 22:55, pirms 13 gadiem
Izskatās, ka Daugavā būs tīri daudz leģionāru nākamgad. Macions un Krjauklis ir labi spēlētāji - to jau mēs zinām. Bet tas gadījumā nav Rolands Krjauklis? Ja tas ir Ritus, tad nezinu, kāda jēga iet atpakaļ uz klubu, no kura pārgāja uz FKV. Pie tam vēl nesen te bija ziņa, ka Ritus devies pārbaudē uz Azerbaidžānu - uz AZAL komandu. Bet nu tad jau redzēsim. Lai Daugavai veicas.

  +4 [+] [-]

, 2011-01-24 23:07, pirms 13 gadiem
Laikam tie vaartu guveji ir baigais noslepums - ka tik konkurenti k.ko neuzoz

  +3 [+] [-]

, 2011-01-24 23:12, pirms 13 gadiem
Interesanti, kāds sastāvs Jūrmalai tā (tā kura VV) būs. Iepriekšējās sezonas atslēgas spēlētāji prom - Žatkins (Vetspils), Macions, Krjauklis (Daugava), Bezzubovs (Albanija)...

  -1 [+] [-]

, 2011-01-24 23:46, pirms 13 gadiem
Ričards Dzirnis rakstīja: Interesanti, kāds sastāvs Jūrmalai tā (tā kura VV) būs. Iepriekšējās sezonas atslēgas spēlētāji prom - Žatkins (Vetspils), Macions, Krjauklis (Daugava), Bezzubovs (Albanija)...
Bezzubovs jau ir atpakalj un ja viss bus labi ar finansem Jurmalai,tad vinju redzesim Jurmala!!!

     [+] [-]

, 2011-01-25 00:36, pirms 13 gadiem
Zinu ka pirmajā spēlē 2:1 kur, vārtus atkal guva Volkovs
to REIKONs - divi brāļi atkal Daugavā un Rolands un Ritus

     [+] [-]

, 2011-01-25 10:54, pirms 13 gadiem
portenciālo leģionāru uzvārdi ieper Tamazs palielina gruzīnu diasporu, panmaješ