Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Werder" iegūst bolīvieti Moreno

"Werder" iegūst bolīvieti Moreno
Marselo Moreno
Foto: AP

21 gadu vecais bolīviešu uzbrucējs Marselo Moreno nākamsezon spēles Vācijas Bundeslīgas futbola klubā Brēmenes "Werder". Brēmeniešu priekšnieks Klauss Allofs vakar vakarā apstiprināja, ka Moreno tiks izīrēts no Doņeckas "Shakhtar" uz vienu sezonu, turklāt pastāv opcija pēc tam bolīvieti izpirkt.

21 gadus vecais bolīviešu uzbrucējs Marselo Moreno, kurš šosezon Doņeckas "Shakhtar" sastāvā izcīnīja UEFA kausu, finālā pieveicot tieši "Werder", nākamo sezonu aizvadīs Brēmenes komandā uz īres līguma pamata. Sezonas beigās "Werder" ir tiesības pārpirkt Moreno par fiksētu summu un noslēgt četru gadu līgumu.

Pats bolīviešu futbolists, kurš jau spēlē Bolīvijas nacionālajā izlasē, par transfēru ir priecīgs: "Jau pagājušajā gadā bijām tuvu līguma parakstīšanai ar "Werder", bet es tomēr izšķīros par labu Doņeckai. Esmu priecīgs, ka Brēmene man dod otru iespēju. Vēlos pierādīt savu klasi, palīdzēt "Werder" komandai un turpināt progresēt."

Protams, arī Brēmenes kluba galvenais treneris Tomass Šāfs ir apmierināts par uzbrucēja iegūšanu: "Ar Marselo Moreno esam ieguvuši atlētisku un jaunu uzbrucēju, kurš tehniski ir ļoti prasmīgs. Esmu pārliecināts, ka viņš atdzīvinās mūsu uzbrukumu."

2008. gadā Moreno bija rezultatīvākais spēlētājs Copa Libertadores kausā, bet pavisam nesen guva pirmos vārtus leģendārajā PČ kvalifikācijas spēlē, kurā Bolīvija ar 6:1 sašāva Argentīnas izlasi. Doņeckas kluba rindās Moreno 2008./2009. gada sezonā guva divus vārtus 14 mačos.

Izmantotie resursi:
werder.de