Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Diego: "Manas emocionālākās 90 minūtes dzīvē"

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

Diego: "Manas emocionālākās 90 minūtes dzīvē"
Diego ar Vācijas kausu
Foto: AP

"Tās bija dzīves emocionālākās 90 minūtes. Kauss bija mazākais, ko varēju dāvāt faniem," pēc triumfā Vācijas kausa izcīņā klāstījis Brēmenes "Werder" brazīliešu pussargs Diego, kurš nākamsezon spēlēs Turīnas "Juventus".

Brēmenes "Werder" galvenais treneris Tomass Šāfs: "Abas komandas parūpējās par foršu futbolu, tomēr varēja redzēt, ka mēs vēlamies izcīnīt kausu. Mezuts Ezils ir lielisks spēlētājs, kurš gan bieži nespēj noslēgt uzbrukumu. Tāpēc arī šoreiz tā priecājos par viņa vārtu guvumu. Mezuts ir ļoti progresējis, un tas, ko šosezon viņš ir sasniedzis, izpelnās komplimentus."

Brēmenes "Werder" menedžeris Klauss Allofs: "Prieks un atvieglojums, protams, ir liels. Aiz muguras ir smagas nedēļas. Pēc tam vēlreiz mobilizēt tik daudz spēkus - tas ir lieliski. Svarīgi, ka mums bija brīva nedēļa. Pirms tam katrās trīs dienās bija pa spēlei, un mači pret Hamburgu laupīja neiedomājami daudz emociju. Šoreiz trīs futbolisti, kuri nespēlēja UEFA kausa finālā bija atpakaļ sastāvā, līdz ar to pret "Bayer 04" laukumā bija pavisam cita komanda."

Uzvaras vārtu guvējs Mezuts Ezils: "Kā komanda parādījām, cik spēcīgi esam. Tagad varam arī pasvinēt. Diego izdarīja man lielisku piespēli vārtu guvumā. Franks [Baumans] un Diego ir bijušas personības un piemēri mums visiem. Vēlu viņiem visu labāko turpmāk dzīvē."

"Werder" kapteinis, pēc spēles karjeru beigušais Franks Baumans: "Ja pēdējā karjeras spēle noslēdzas ar uzvaru kausa izcīņā, tas ir kaut kas. Man bija sajūta, ka ir labs brīdis, lai beigtu. Mača laikā man bija problēmas ar kājas muskuli - turpināt spēlēt vairs nespēju, tāpēc tiku nomainīts."

"Werder" līderis, brazīliešu pussargs Diego, kurš nākamsezon spēlēs Turīnas "Juventus": "Šo spēli ļoti izbaudīju. Tās bija dzīves emocionālākās 90 minūtes. Kauss bija mazākais, ko varēju dāvāt faniem. Brēmenē esmu pavadījis trīs brīnumainus gadus, un esmu par to ļoti pateicīgs."

"Werder" uzbrucējs Klaudio Pizaro: "Šī uzvara ir kaut kas īpašs. Kad pirmoreiz tiku finālā, ar Brēmeni zaudēju "Bayern"... Vai palikšu Brēmenē, vēl nezinu - ceru, ka tas izšķirsies drīz."

Leverkūzenes "Bayer 04" galvenais treneris Bruno Labadija: "Protams, esam ļoti vīlušies. Laukumā bija divas līdzvērtīgas komandas. Man jāizsaka kompliments savai komandai. Uzvara būtu ļoti palīdzējusi izaugsmei. Pēc zaudējuma finālā nav piemērots brīdis, lai runātu par nākotni."

"Bayer 04" vārtsargs Renē Adlers: "Ir patiešām grūti pateikt kaut ko prātīgu. Ieņemt otro vietu ir neiedomājami rūgti. Žēl, ka šodien vēlreiz apliecinājām savu Vicekūzenes "Bayer " apzīmējumu. Spēle mums aizritēja neveiksmīgi - tas, kā ielaidām vārtus, noteikti simbolizē katastrofālo otro apli. Baigi rūgti..."

  +1 [+] [-]

, 2009-05-31 11:42, pirms 15 gadiem
veiksmi tev Turīnā Diego

  +2 [+] [-]

, 2009-05-31 12:01, pirms 15 gadiem
Diego - lai tavs gars vienmēr mājo "Werder" komandā"

  -1 [+] [-]

, 2009-05-31 12:20, pirms 15 gadiem
kriish rakstīja: Diego - lai tavs gars vienmēr mājo "Werder" komandā"
Nedaudz par jaunu Diego ir, lai viņa gars kautkur dotos.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-05-31 15:04, pirms 15 gadiem
Man arī vakar nobira dažas asariņas Di-i-i-i-ēēē-go!