Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Werder" beidzot iegūst Marinu

Miķelis Osis
Miķelis Osis @MikelisO

"Werder" beidzot iegūst Marinu
Marko Marins
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas klubs Brēmenes "Werder" pēc vairāku nedēļu ilgām pārrunām savā īpašumā ieguvis Vācijas U-21 izlases un līdzšinējo Menhengladbahas "Borussia" pussargu Marko Marinu. Pēc neoficiālas informācijas pārejas summa ir 8,2 miljoni eiro.

Viens no Vācijas talantīgākajiem jaunajiem futbolistiem - 20 gadus vecais Marko Marins - karjeru turpinās Brēmenes "Werder" klubā. Lai gan Marinam, kurš šobrīd ar Vācijas U-21 izlasi Zviedrijā veiksmīgi aizvada Eiropas čempionāta finālturnīru, līgums ar Menhengladbahas "Borussia" bija spēkā līdz šī gada beigām, pēdējā laikā arvien skaļākas bija dzirdamas runas, ka jauno sezonu Menhengladbahā šis pussargs nesāks. Jau labu laiku atpakaļ Marins mutiski piekrita Brēmenes "Werder" piedāvājumam, taču darījumu bremzēja abu klubu pārrunas par transfēra summu.

Vēl pirms pāris dienām "Borussia" nelokāmi noskaldīja, ka lētāk par 10 miljoniem eiro Marins projām laists netiks, uz ko "Werder" atbildēja, ka tādā gadījumā tiks gaidīts līdz ziemai, kad bosniešu izcelsmes futbolists brēmeniešiem jau pievienotos bez pārejas summas. Šodien abi klubi tomēr atraduši kopsaucēju - lai gan oficiāli transfēra summa nosaukta netiek, tiek lēsts, ka tā ir 8,2 miljonu eiro apmērā.

Nu ar "Werder" Marinu saistīs četru gadu līgums, kas stāsies spēkā 1. jūlijā. "Esam priecīgi, ka mums tas beidzot ir izdevies - iegūt Marko jau šajā vasarā. Pēdējo gadu laikā viņš ir ļoti progresējis un uzskata, ka pie mums ir vislabākie priekšnoteikumi, lai varētu spert nākamo soli karjerā," staroja "Werder" direktors Klauss Allofs.

Apmierināts, protams, bija arī pats 170 cm garais Marins: "Es ļoti priecājos, ka pāreja ir izdevusies un tagad varēšu koncentrēties tikai uz pusfinālu piektdien U-21 čempionātā pret Itāliju. Es vēlos palīdzēt "Werder" sasniegt mērķus nākamajos gados un pierādīt sevi Eiropas līgā. Tas ir svarīgs solis manā izaugsmē un arī liels izaicinājums. Vēlos gūt labus rezultātus un ar "Werder" tikt tālu visos turnīros, pie reizes arī cīnoties par perspektīvu lielajā izlasē. Esmu pateicīgs "Borussia" par brīnumainu laiku ar svarīgu pieredzi."

Gaidāms, ka Marins kopā ar savu partneri U-21 izlasē Mezutu Ezilu veidos "Werder" centra pussargu duetu, rūpējoties par uzbrukumu dažādību un spēles rokrakstu. Abi jaunie un ļoti perspektīvie futbolisti "Werder" nākotnes modelī ieņem nenovērtējami svarīgas lomas - tagad prom ir brazīlietis Diego, karjeru beidzis kapteinis Franks Baumans un drīz to grasās darīt arī Torstens Fringss. "Werder" spēles zīmējums drīz vien iegūs pavisam neierastu izskatu.

Izmantotie resursi:
werder.de
bild.de

  +2 [+] [-]

, 2009-06-24 18:34, pirms 15 gadiem
Nu pieklājīga summiņa par 20 gadnieku.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: bembists
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-24 18:56, pirms 15 gadiem
naakosajaa sezonaa glabahai ies bediigi bez bomjohana un marina nojvils laikam arii ies prom..bet ceru ka nee!..nu ko...werden naakamais diego

     [+] [-]

, 2009-06-24 18:57, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Lai veicas Marinai
kadai marinai

  -3 [+] [-]

, 2009-06-24 21:13, pirms 15 gadiem
SUPER ziņa !

  -3 [+] [-]

, 2009-06-24 21:24, pirms 15 gadiem
bembists rakstīja: Lai veicas Marinai
ha ha ha

  +2 [+] [-]

, 2009-06-24 21:41, pirms 15 gadiem
Nopietns papildinājums. Kopā ar Ezilu diezgan nopietns pieteikums trofejām

     [+] [-]

, 2009-07-08 12:08, pirms 15 gadiem
Vai Baumana vietaa naaks kameruunieshu briinums EMANA (Betis Sevilla)? Taa tik buutu lieta: Fringss, Emana, Ezils, Marins un uz solinja - "daudz tu man soliiji, maz tomeer devi" Borovskis