Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Rangelovs spēlēs "Borussia"

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

Rangelovs spēlēs "Borussia"
Dimitars Rangelovs
Foto: AFP

Bulgārijas futbolists Dimitars Rangelovs panācis vienošanos ar Dortmundes "Borussia" vienību. Līgums ar klubu noslēgts uz četrām sezonām. Pirms tam Rangelovs spēlēja Kotbusas "Energie".

26 gadus vecais bulgāru uzbrucējs parakstījis līgumu ar Vācijas Bundeslīgas klubu Dortmundes "Borussia". Līgums ar klubu noslēgts uz četrām sezonām. Iepriekšējo sezonu Dimitars pavadīja citā Bundeslīgas klubā Kotbusas "Energie". Kotbusas vienība par pāreju saņems apmēram vienu miljonu eiro.

Pats Rangelovs bija priecīgs par paraktīto līgumu, taču atzina, ka cīnīties par vietu pamatsastāvā būš ļoti grūti: "Cīņa par vietu pamatsastāvā būs ļoti sīva, jo komandā ir tādi spēlētāji kā Aleksandrs Frajs, Mohameds Zidāns, Nelsons Valdezs, tādēļ man ir jābūt maksimāli koncentrētam."

Rangelova deviņi gūtie vārti 27 spēlēs neglāba "Energie" no izkrišanas no 1. Bundeslīgas. Iepriekšējā sezona 1,85 metrus garajam uzbrucējam bija viena no veiksmīgākajām viņa karjerā. Vēl viņš ir pārstāvējis arī Sofijas "Slavia", franču klubu "Strasbourg", kā arī vēl vienu Vācijas klubu Aues "Erzgebirge". Rangelovs kopš 2007. gada spēlē arī Bulgārijas izlasē, kuras rindās izcēlies ar vienu vārtu guvumu.

Izmantotie resursi:
uefa.com

  +3 [+] [-]

, 2009-06-18 15:39, pirms 15 gadiem
Neslikts rezervists būs, šaubos, ka izkonkurēs Zidānu,Freju vai Valdezu. Neticās vienkārši. Bet traumu gadījumā var noderēt!

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 15:45, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Neslikts rezervists būs, šaubos, ka izkonkurēs Zidānu,Freju vai Valdezu. Neticās vienkārši. Bet traumu gadījumā var noderēt!
Tur nu man tev pilniba japiekrit.
Borussias politika , kops izglabas no krizes ir pa leto iepirkt pa dargo pardot... ta ka nevar vel zinat varbut ir interese par kadu no siem speletajiem..... bet pie sada sastava tikai labs rezervist uzbrukuma
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-06-18 16:09, pirms 15 gadiem
Izjūk Energie duets Rangelovs un Angelovs.

  +2 [+] [-]

, 2009-06-18 16:15, pirms 15 gadiem
Vakar, kad šito lasīju, nodomāju, ka kārtējās baumas, bet nē, izrādās tiešām Ramgelovs spēlēs Dortmundē. Piekrītu par to tikšanu sastāvā. Bet ja ja sevi labi parādīs treniņos, tad gan jau iespējas tikt laukumā neizpaliks. Viņš ir pārāk labs spēlētājs, lai spēlētu 2. Bundeslīgā. Viņa pāreja uz kādu citu klubu jau bia gaidāma pēc Kotbusas izkrišanas uz 2. līgu. Taču es nedomāju, ka šis klubs, kas viņu paņems būs "Borussia". Frejs un Valdezs varbūt šobrīd ir augstākas klases spēlētāji, taču Rangelovs var konkurēt gan ar viņiem, gan Zidanu.

Veiksmi jaunajā klubā!

     [+] [-]

, 2009-06-18 16:50, pirms 15 gadiem
domaaju atklaati var pateikt...uz mainjaam naaks!...vai arii vnk marinees...