Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" vēlas iegūt Bosingvu

Nauris Mackevičs
Nauris Mackevičs

"Bayern" vēlas iegūt Bosingvu
Žozē Bosingva
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas kluba Minhenes "Bayern" ģenerālmenedžeris Uli Hēness paziņojis, ka komanda vēlas savā īpašumā iegūt Londonas "Chelsea" labās malas aizsargu Žozē Bosingvu.

Minhenes "Bayern" šajā vasarā ir viena no aktīvākajām komandām transfēru tirgū. Jau iepriekš komandai pievienojušies vairāki spēlētāji, taču komandas ģenerālmenedžeris Uli Hēness paziņojis, ka klubs ir ieinteresēts arī Žozē Bosingvas iegādē:

"Mūsu transfēru aktivitātes vairāk vai mazāk jau ir noslēgušās. Mēs vēl tikai meklējam potenciālo papildinājumu labās malas aizsargu pozīcijā. Jā, tā ir taisnība, ka mēs interesējamies par Žozē Bosingvas pakalpojumiem."

26 gadus vecais Kongo Demokrātiskajā republikā dzimušais aizsargs Londonas "Chelsea" rindās aizvadījis tikai vienu sezonu. Lielāko daļu savas karjeras viņš pavadījis "Porto" rindās, bet pirms tam spēlēja arī "Boavista".

Hēness tāpat pastāstīja, ka klubs joprojām nevēlas pārdot vienu no saviem līderiem Franku Riberī, taču, ja kāda no komandām izdarīs "traku" piedāvājumu, tas tiks izskatīts.

Jāpiemin, ka "Bayern" komandai jau pievienojušies vairāki spēlētāji - Mario Gomezs (no ''Stuttgart''), Ivica Oličs (''Hamburg''), Anatolijs Timoščuks (''Zenit''), Aleksandrs Baumhohans (''Borussia Monchengladbach''), Edsons Brāfhaids ("Twente"), bet Andreass Gerlics atgriezīsies komandā no īres "Karlsruher SC" vienībā.

Izmantotie resursi:
skysports.com

  +3 [+] [-]

, 2009-06-12 13:34, pirms 15 gadiem
jā, pēc Lizarazu Bayern ar labo pussargu nav veicies... Sanjols vēl kaut cik bija aizvietotājs, bet izgaisa... un tagad Oddo nopirka pagāšgad, neattaisnoja cerības. jaunie arī lažo. bet nedomāju, ka Bosingvam būs labi Bayernā. vismaz es viņu tur nevaru saskatīt.

Pranjičs jau Bayernā??? ej tu nost...

  +5 [+] [-]

, 2009-06-12 13:38, pirms 15 gadiem
termometrs rakstīja: jā, pēc Lizarazu Bayern ar labo pussargu nav veicies... Sanjols vēl kaut cik bija aizvietotājs, bet izgaisa... un tagad Oddo nopirka pagāšgad, neattaisnoja cerības. jaunie arī lažo. bet nedomāju, ka Bosingvam būs labi Bayernā. vismaz es viņu tur nevaru saskatīt.

Pranjičs jau Bayernā??? ej tu nost...
Pluss Lells vēl sevi nepierādīja.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-12 13:49, pirms 15 gadiem
Jā, nupat kā lasīju eirosportā. Nu nezinu vai šitā pāreja būtu efektīva.

     [+] [-]

, 2009-06-12 13:54, pirms 15 gadiem
Chelsea jau kadu laiku mekleja stabilu labas malas aizsargu, nedomaju, ka Bosingwa tiks pardots, tas ir diez gan nereali.

  -2 [+] [-]

, 2009-06-12 13:55, pirms 15 gadiem
tagad bavarija ir loti labu speletaju parprodukcija... neviens negribes sedet uz solina un daudzi skali uzvardi nakamvasar dosies projam.

     [+] [-]

, 2009-06-12 14:01, pirms 15 gadiem
Chelsea Zhozi nopirka ja nemaldos nopirka par 16 milj. paundu, tapec nedomaju ka bavarieshi bus gatavi shkirties no 20-22 millj. eiro.
Manispeec portugalis var doties projam.
Man personigi simpatize Ivanovic. Essiens ari spele labaja mala ideali.
Vel ir Beleti un Fereira, ka ari jaunais Manciene sitas uz priekshu.

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 14:13, pirms 15 gadiem
Manuprāt Bosingva ļoti labi spēlēja Chelsea šosezon, tāpēc neticu, ka tie vēlēsies viņu pārdodt. Ja nu par ļoti lielu naudu vienīgi... Bet Bayern jau nav tas klubs, kas būs gatavs pārmaksāt par kādu spēlētāju... Tā ka būs vien Minhenei jālūkojas kādā citā virzienā visdrīzāk.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-06-12 14:46, pirms 15 gadiem
Man jau patiktu ja aizietu uz Bayern!!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-12 15:28, pirms 15 gadiem
Chelsea paliks... Loti labs, bet labak simpatize Ivanovic

     [+] [-]

, 2009-06-12 22:37, pirms 15 gadiem
lellu japaardod! ar vinu var tik komandu iegaast! lizarazu tiesam bij labs...arii sanjols bija ok!...bet dereetu kaads paarstaavis moska no taas pasas vaacijas...jo nu no agnlju futbola portugaalim atnaakt uz vacijas bayern..buus gruuti!