Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''1.FC Köln'' jaunais treneris – Zvonimirs Soldo

''1.FC Köln'' jaunais treneris – Zvonimirs Soldo
Zvonimirs Soldo
Foto: AP

Par Vācijas Bundeslīgas futbola kluba ''1.FC Köln'' galveno treneri iecelts bijušais ''Stuttgart'' un Horvātijas izlases spēlētājs Zvonimirs Soldo. Trenera amata vietā viņš nomainījis Kristofu Daumu, kurš pārcēlies uz Turcijas ''Fenerbahce''.

41 gadus vecais horvāts trenera amatā vietā nomainīs Kristofu Daumu, kurš, cik zināms, pēc divu gadu darba Ķelnē komandu atstājis un nākošajā sezonā uz Turcijas čempionu troni mēģinās aizvest vietējo klubu ''Fenerbahce''.

Soldo šis būs tikai otrs darbs kā komandas galvenajam trenerim. Pagājušajā sezonā viņš vadīja Horvātijas klubu ''Dinamo Zagreb'' un sezonas noslēgumā triumfēja vietējā čempionātā, kā arī Horvātijas kausa izcīņā. Pēc kausa izcīnīšanas viņš uzreiz atkāpās no amata un viņa vietā komandas stūri pārņēma Branko Ivanovičs, kurš agrāk bijis Irānas izlases galvenais treneris. Ķelnes klubā horvātu trenerim palīdzēs bijušais ''Bayern'' kluba trenera asistents Mihaels Henke. Gan Soldo, gan Henke parakstījuši divu gadu līgumu un savu darbu uzsāks pildīt sākot ar 1. jūliju.

Jāpiemin, ka savulaik Soldo 10 sezonas spēlēja citā vācu klubā ''Stuttgart'', komandas rindās aizvadot 348 spēles. Tāpat bijušajam pussargam 61 spēle Horvātijas izlases sastāvā.

Izmantotie resursi:
fifa.com

  +1 [+] [-]

, 2009-06-12 19:50, pirms 15 gadiem
WC 1998 Bronze medalist