Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

''Hoffenheim'' paraksta līgumu ar Ganas izlases spēlētāju

''Hoffenheim'' paraksta līgumu ar Ganas izlases spēlētāju
Princs Tago
Foto: tsg-hoffenheim.de

Vācijas Bundeslīgas klubs ''Hoffenheim'' parakstījis triju gadu līgumu ar Ganas izlases uzbrucēju Princu Tago, kurš iepriekšējā sezonā pārstāvēja Saūda Arābijas klubu ''Al-Ittifaq''.

22 gadus vecais Ganas izlases futbolists vācu klubam pievienojies kā brīvais aģents un vakar veiksmīgi izgājis arī medicīnisko pārbaudi. ''Princs Tago perfekti iederas mūsu komandā,'' kluba oficiālajā mājaslapā pavēstīja ''Hoffenheim'' kluba sporta direktors Jans Šindelmaizers. ''Viņš ir jauns, ar lielu talantu apveltīts futbolists. Kopā ar mums viņš varēs tālāk attīstīt savu spēles stilu un uzlabot sniegumu. Viņš ir ļoti tehnisks spēlētājs, kurš var vienlīdz labi darboties ar abām kājām, kas jau pierādījies, spēlējot gan kluba, gan izlases rindās,'' piebilda Šindelmaizers.

Jaunajam futbolistam ''Hoffenheim'' būs pirmais Eiropas klubs. Karjeru viņš uzsāka 2005. gadā Ganas vietējā čempionātā, bet vēlāk spēlējis arī Saūda Arābijā un Apvienotajos Arābu Emirātos. Tago, kurš izlases rindās jau paspējis aizvadīt astoņus mačus, gūstot četrus vārtus, atzinis, ka tagad viņa dzīvē būs jauns izaicinājums. ''Tā bija tikai formalitāte,'' par līguma parakstīšanu izteicās Tago. ''Esmu spēris lielu soli uz priekšu manā karjerā un jau raugos nākotnē, kad beidzot varēšu spēlēt ''Hoffenheim'' rindās oficiālā mačā,'' piebilda Ganas izlases spēlētājs.

Tago jau ir trešais spēlētājs, kurš šajā transfēru periodā pievienojies klubam. Pirms viņa komandai pievienojušies brazīliešu uzbrūkošais pussargs Maisosuels no "Botofago" un "Karlsruher SC" aizsargs Kristans Aihners.

Izmantotie resursi:
tsg-hoffenheim.de

  +1 [+] [-]

, 2009-06-10 16:29, pirms 15 gadiem
Izskatās labs. Iečekojat paši - en.wikipedia.org

Baigi daudz vārtus guvis gan izlasē, gan klubos. Nu Hoffenhaimā būs konkurence uzbrukumā. Ja pieņemam, ka Ibisevičs būs stabils sākumsastāva spēlētājs, tad uz otru uzbrucēja vietu kandidē veseli 6 uzbrucēji (viens ir jaunais), tātad respektīvi pieci - Bā, Obasi, Tago, Velingtons un Teracino. Būs interesanti pavērot šo komandu nākamajā sezonā. Viņi nepērk stārus, bet jaunos, kas vēl tikai atvērsies un kam ir talants. Esmu šīs politikas piekritējs!

Tago no Togo! Būs viegli atcerēties...