Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Hamburger SV" turpmāk vadīs Labadija

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

"Hamburger SV" turpmāk vadīs Labadija
Bruno Labadija
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas klubu ''Hamburg'' turpmāk vadīs bijušais Leverkūzenes ''Bayer 04'' treneris Bruno Labadija, kurš stāsies Martina Jola vietā. Ar Labadiju noslēgts līgums uz trim sezonām.

Hamburgas klubs bez trenera palika pēc tam, kad komandu sezonas beigās pameta Nīderlandes futbola speciālists Martins Jols, kurš pārcēlās uz dzimteni, lai vadītu Amsterdamas ''Ajax''. Nedēļas sākumā tika baumots, ka Labadija zaudēs darbu Leverkūzenes klubā pēc zaudējuma Vācijas kausa finālā pret Brēmenes ''Werder'' (0:1), nekas šajā lietā nekļuva skaidrs arī pēc kluba vadības tikšanās nedēļas sākumā.

Šodien kļuva zināms, ka ''Hamburg'' panācis vienošanos ar Leverkūzenes komandu par Labadijas pārcelšanos uz Hamburgu. 43 gadus vecais Labadija, kurš spēlētāja karjeras laikā divas sezonas pavadījis Hamburgas klubā, ar komandu noslēdzis līgumu uz trim sezonām. Bijušā trenera Jola vadībā ''Hamburg'' aizvadītajā Bundeslīgas čempionātā ieņēma 5.vietu un kvalificējās nākamās sezonas Eiropas līgai.

Izmantotie resursi:
sportinglife.com