Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

"Bayern" negrasās pārdot Riberī

"Bayern" negrasās pārdot Riberī
Franks Riberī
Foto: AFP

Vācijas Bundeslīgas komandas Minhenes "Bayern" ģenerālmenedžeris Uli Hēness paziņojis, ka klubs neielaidīsies pārrunās ar Spānijas vicečempioniem Madrides "Real" saistībā ar Franka Riberī pārdošanu.

Jau zināms, ka "Real" prezidents Florentino Perezs ir atzinis, ka vēlas redzēt Madridē spēlējam vairākus augstas klases futbolistus, kuru starpā ir arī Minhenes "Bayern" pussargs Franks Riberī. Taču "Bayern" ģenerālmenedžeris Uli Hēness noraidījis Pereza nodomus iegādāties Francijas izlases spēlētāju, savu rīcību motivējot ar to, ka klubs futbolistu negrasās pārdot.

"Mēs neesam uzsākuši un nemaz nemaz neuzsāksim nekādas pārrunas," sacīja Hēness. "Mēs nepārdosim Riberī nevienai citai komandai, tāpat viņam ir vēl līgums ar "Bayern".

Hēness arī pavēstīja, ka Riberī ir svarīga komandas sastāvdaļa nākotnē. "Luiss Van Gāls pavisam noteikti vēlas, lai Franks paliek pie mums. Viņš ir ļoti svarīgs spēlētājs mūsu komandai, viņam ir nozīmīga loma mūsu nākotnes plānos," kategoriski paziņoja Hēness.

Franks Riberī "Bayern" pievienojās 2007. gadā, kad par 25 miljoniem eiro tika iegādāts no Francijas "Marseille". Bundeslīgā viņš Minhenes kluba sastāvā ir aizvadījis 53 spēles, kurās guvis 20 vārtus.

Izmantotie resursi:
skysports.com