Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Pranjičs tuvu pārejai ''Bayern''

Pranjičs tuvu pārejai ''Bayern''
Daniels Pranjičs
Foto: AP

Horvātijas izlases un Nīderlandes futbola kluba ''SC Heerenveen'' pussargs Daniels Pranjičs ir ļoti tuvu tam, lai nākošajā sezonā pārstāvētu Vācijas Bundeslīgas klubu ''Bayern Munich''.

Tiek lēsts, ka par 27 gadus veco pussargu ''Bayern'' kluba vadība ir gatava šķirties no 10 miljoniem eiro. Ļoti liels pluss Horvātijas izlases spēlētāja ir tas, ka viņš var spēlēt gan kreisās malas aizsarga, gan pussarga pozīcijā. Jau ziņojām, ka interesi par viņu izrāda arī Premjerlīgas klubi ''Liverpool'', ''West Ham'' un ''Sunderland'', kā arī spāņu ''Real Betis''.

''Ko gan es varu teikt? Esmu ļoti sajūsmināts,'' laikrakstam ''Bild'' sacīja Pranjičs. ''''Bayern'' ir ļoti liels klubs. Es centīšos darīt visu to labāko, lai attaisnotu komandas galvenā trenera (Luisa van Gāla – R.Z.) uz mani liktās cerības. Es jau ar nepacietību raugos nākotnē un nevaru sagaidīt, kad varēšu spēlēt kopā Ivicu Oliču,'' priecīgi piebilda horvātu futbolists. Cik zināms, arī Oličs nākošajā sezonā pārstāvēs ''Bayern''.

Vācu kluba ģenerāldirektors Uli Hēness kluba oficiālajā mājaslapā atzina, ka darījums vēl nav pabeigts: ''Mums ar spēlētāju ir noslēgta vienošanās. Visas pārrunas ar otru klubu vēl pilnībā nav pabeigtas, tāpēc pagaidām vēl nevaram 100% teikt, ka darījums ir pabeigts,'' nopietns savos izteikumos bija Hēness.

Šī sezona Pranjičam izvērtusies ļoti veiksmīga – 30 aizvadītajās vietējā čempionāta spēlēs, pussargs izcēlies ar 16 vārtu guvumiem, kas ļāva viņam dalīt 4.-6. vietu čempionāta rezultatīvāko spēlētāju sarakstā. Šīs sezonas laikā visu turnīru ietvaros Horvātijas izlases spēlētājs komandas rindās piedalījies 40 spēlēs un guvis 21 vārtus. Tāpat viņš palīdzēja komandai triumfēt Nīderlandes kausa izcīņā, kur finālā pēcspēles soda sitienu sērijā tika pārspēta ''FC Twente''.

Izmantotie resursi:
soccernet.espn.go.com