Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Dīvāna eksperts: Krieviju šokējušie kadri no Eiropas futbola spēlēm

Dīvāna eksperts
Dīvāna eksperts

Televīzijas un moderno plašsaziņas kanālu efekts trauksmes brīžos kļūst arvien labāk pamanāms, kas diemžēl saistāms arī ar to, ka trauksmes brīžu pēdējos gados bijis tik ļoti daudz. Arī tagad gandrīz vai neērti runāt par sporta tiešraižu aktualitātēm, taču Dīvāna eksperts, vienmēr visu zinošs un saprotošs, arī šeit novēro interesantas lietas.

Lai varētu izpildīt savu tiešo pienākumu un pastāstīt par šīs nedēļas gaidāmajām sporta pārraidēm Latvijas TV kanālos, vispirms jāsaprot, kas notika iepriekšējā nedēļā. Dīvāna eksperts šo loģisko secinājumu parasti piemēro tikai tad, kad garlaicības mākts patiešām veltījis laiku iepriekšējas nedēļas notikumiem (pff, vēsture, kāpēc lai kāds no tās mācītos?), taču šoreiz viņu sasniedza satraucošas vēstis, proti, nedēļas nogalē Vācijas futbola Bundeslīgā esot translēti tādi kadri, ka ar politiku nekad sportu nejaucošais Krievijas "Match TV" esot norāvis tiešraidi 13. minūtē.

Dabiskā ziņkārība lika izpētīt šo gadījumu. Atzīšos, ka bija jau radušies stereotipiski pieņēmumi par to, ko tad vācieši pa TV mēģinājuši nosūtīt krievu auditorijai. Plakātus tribīnēs ar piekautu Putinu? Krievijas militāristus bez biksēm? Dziedājuši saukļus par to, kāda ir Putina saistība ar mistisko parādību "'huilo"? Varbūt paši futbolisti izgājuši laukumā ar Krieviju noniecinošiem tekstiem uz krekliem, vai varbūt tiesnesis brīdinājuma vietā rādīja kartīti ar Krievijas armijas atstātajām šausmām Ukrainas teritorijā?

Taču patiesība atkal izrādījās ar vilšanās pieskaņu. Attinot ierakstu "Viaplay" platformā uz Krievijas medijos piesaukto 13. minūti, kad tiešraide Krievijā tika pārtraukta, izrādās, ka Bundeslīgas mačā starp Dortmundes "Borussia" un "RB Leipzig" tobrīd parādījušies tiešraidē labi redzami baneri pie laukuma malām ar vārdiem "Stop war" un "Stand with Ukraine", un izrādās, ka šie šausminošie kadri arī bija pārāk liels pārbaudījums "Match TV" bosu nerviem.

"Diemžēl mums jāpārtrauc pārraide tādu iemeslu dēļ, ko mēs nekontrolējam. Ir vispārīgi pieņemts, ka futbols nav jāsaista ar politiku, taču Bundeslīgā tas netiek ievērots," ar patiesu sašutumu balsī "Match TV" komentētājs paskaidroja, kāpēc Vācijas futbols pēkšņi kļuvis tik zaimojošs, ka vispār nerādāms. Protams, dabiska ziņkārība arī liek vaicāt, vai Krievijas puse tiešām ļoti vēlas diskusiju par to, kas "ir vispārīgi pieņemts" un kā kuram sokas ar "vispārīgi pieņemtu lietu" ievērošanu.

Krievijā jau iepriekš pārtrauca raidīt Anglijas Premjerlīgas un Francijas "Ligue 1" klubu spēles. Tagad arī Itālijas A Sērijas lielajā mačā "Juventus" pret "Inter" bija skaidri redzama "provokācija", uzaicinot ukraiņu dziedātāju Katerinu Pavļenko pirms mača sākuma izpildīt dziesmu "Imagine". Šādi turpinot, Krievijā drīz vienīgais pieejamais futbols paliks ikmēneša Denacifikācijas kauss, kurā sacentīsies Krievijas vīriešu un Krievijas U21 izlases. Protams, vēl jau ir vietējā futbola Premjerlīga, un joprojām atrodas ārzemju sportisti (arī citos sporta veidos), kuri gatavi pievienoties Krievijas komandām, dienu pirms tam negaidīti pārtraucot lasīt neatkarīgos medijos, lai pēc tam varētu publiski brīnīties par viņiem piedāvāto informāciju.

Nežēlīgais nacistu sauklis "Stop War" izrādījās pārāk karsts kartupelis arī Serbijas basketbola komandai "Crvena zvezda", kas svētdien spēlē Kauņā "3Sport" tiešraidē atsacījās kopā ar "Žalgira" spēlētājiem rokās turēt plakātu ar šādu uzrakstu. Tur pat Ukrainas vārds nebija uzrakstīts, un minimālo programmu "es pret karu" taču izteikuši pat Aleksandrs Ovečkins un mūsu Mairis Briedis. Minstināšanās viņiem sākās, kad kāds pavaicāja, klau, kurš tad tur karo un kurš pie tā vainīgs, bet Serbijas komanda netika pat tik tālu, un visas viņu šodienas atrunas, ka es jau neko, man tā teica un tā vispār ir politika, ir tieši tas - tikai atrunas.

Te gan vispār interesanti paturēt atmiņā, ka no Eirolīgas šosezon izslēgti trīs Krievijas klubi, no kuriem Maskavas CSKA ir ilgtermiņa Eirolīgas licence, un arī Eirolīgas bosi publiski šaubās, kā īsti varēs rīkoties nākotnē ar šī kluba dalību līgā. UEFA Čempionu līgā situācija ir nosacīti vienkāršāka, jo tas, ka ČL izslēgšanas spēlēs nav neviena Krievijas kluba, pārsteidz tikai tos Krievijas sporta funkcionārus, kuri nesen vēlējās pierunāt "Zenit" un CSKA, ka ņemt ārzemju leģionārus sastāvā ir nepatriotiski.

ČL šonedēļ liels mačs būs starp "Chelsea" un "Real Madrid", kas arī ir savu aktuālo piegaršu - "Chelsea" šobrīd uzliktas sankcijas kā Krievijas oligarha Romāna Abramoviča īpašumam. Vismaz pagaidām šī spēle ir arī "Match TV" programmā, tā ka atliek tikai jautājums, cik tālu viņi tiks. Savukārt Latvijā par to satraukties nevajag - maču varēs vērot tiešraidē "Viaplay" un pat vēlāk ierakstā attīt kādus šokējošus kadrus (varbūt pat kāds pavisam traks spēlētājs izies laukumā ar dzeltenzilu rokas apsēju).

Futbols šoreiz nedēļas vidū būs arī Latvijā, kur TV4 ekrānos paredzētas piecas Virslīgas spēles, un iesildīšanos lielajam Rīgas derbijam piedāvās RFS, kas trešdien sacentīsies nekādā veidā ar tās principiālo konkurenti "Riga" nesaistīto "Audas" komandu.

Savukārt LTV7 nedēļas nogalē atkal uzņems basketbolu, rādot Latvijas un Igaunijas apvienotās līgas "Final 4" spēles. Lielu daļu intrigas gan dzēsa "VEF Rīga" galvenās konkurentes "Ventspils" un "Kalev/Cramo", izstājoties jau ceturtdaļfinālā, taču klīst slikti slēptas baumas, ka "Ogre" tā gluži vis negrib darīt un arī par to intrigas neesamību "Ogre" grib raukt pieri. Otrā pusfinālā tikmēr būs divas Igaunijas komandas, kurām īsti tikšana finālā netika paredzēta, proti, "Parnu" pret "Viimsi", attiecīgi Latvijas-Igaunijas fināls garantēts jau šobrīd, un arī par to vajadzētu būt puslīdz drošiem, ka mača tiešraide tiks pārraidīta līdz pašām beigām, bez dīvainas alerģijas pret dzeltenzilo krāsu.

1 2 52 komentāri

  +4 [+] [-]

, 2022-04-04 17:21, pirms 2 gadiem
Pats iepriekš skatījos daudz krievijas kanālus pēc iebraukšanas Ukraina pārtraucu skatīties

  +5 [+] [-]

, 2022-04-04 17:22, pirms 2 gadiem
Futbols - sporta karalis! Tur arī vieslielākās naudas grozās un pieļauju, ka arī korupcija attiecīgi tādā pašā līmenī. Nesen notika kaut kāds tur FIFA pasākums (kongress?), kurā ar pilnām tiesībām piedalījās arī rusņas pārstāvji... Itālis prezidens - patiesībā ko gan var citu gribēt. Bet ne jau tikai viņš - tur viss smird. Katara kā ieguva tiesības uz PK? Ne jau nu tīrā veidā, tur pat sākās izmeklēšana, bet kaut kā viss noklusis...

 -13 [+] [-]

, 2022-04-04 17:28, pirms 2 gadiem
"Denacifikācijas kauss" (vai arī kā to sauc) tiešām drīz varētu būt vienīgais futbola notikums Krievijā. Tur šķiet, ka vairāk nav neviena brīva medija, līdz ar to MatchTV rīcība neizbrīna.
Slēpts komentārs: Damokla zobens

 +12 [+] [-]

, 2022-04-04 18:01, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Putina režīmā tā vairāk vai mazāk ir bijis vienmēr
Bet kā vērtē Latvijā pazudušo vārda brīvību, un cik brīvi mediji ir Latvijā?
Vēl tev nav miera, kovidute? Laikam pa labam nesaproti?

 -12 [+] [-]

, 2022-04-04 18:04, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Putina režīmā tā vairāk vai mazāk ir bijis vienmēr
Bet kā vērtē Latvijā pazudušo vārda brīvību, un cik brīvi mediji ir Latvijā?
Protams, neesmu eksperts šajā lauciņā, bet domāju, ka mums nav tik slikti, lai būtu pamats satraukumam. Skatoties uz preses brīvības indeksu, šķiet, tas arī tur iezīmējas: https://rsf.org/en/latvia

Protams, šajā kontekstā nekad nedrīkst atslābt un vienmēr ir iespēja uzlabojumiem. Tev ir kādi dati, kas ar šo ir pretrunā?

 +10 [+] [-]

, 2022-04-04 18:05, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Putina režīmā tā vairāk vai mazāk ir bijis vienmēr
Bet kā vērtē Latvijā pazudušo vārda brīvību, un cik brīvi mediji ir Latvijā?
Aizpis muti ībli. Latvija preses brīvības indeksa rankā ir 22. vietā pasaulē!!

  +8 [+] [-]

, 2022-04-04 18:09, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Putina režīmā tā vairāk vai mazāk ir bijis vienmēr
Bet kā vērtē Latvijā pazudušo vārda brīvību, un cik brīvi mediji ir Latvijā?
Vari padalīties ar piemēru, kur Tev liegta varda brīvība?

  +8 [+] [-]

, 2022-04-04 18:13, pirms 2 gadiem
Diemžēl mums jāpārtrauc pārraide tādu iemeslu dēļ, ko mēs nekontrolējam. Ir vispārīgi pieņemts, ka futbols nav jāsaista ar politiku

Šitas ir tāds humors.Krievijā sports ir privātais sektors kuru uztur tie paši parazīti no Putlera tovarišiem un domniekiem.
Protams nevajag jaukt sportu ar politiku,bet te reāli sports uz tās zarazas ir uzcelts.

 -12 [+] [-]

, 2022-04-04 18:17, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Diemžēl mums jāpārtrauc pārraide tādu iemeslu dēļ, ko mēs nekontrolējam. Ir vispārīgi pieņemts, ka futbols nav jāsaista ar politiku

Šitas ir tāds humors.Krievijā sports ir privātais sektors kuru uztur tie paši parazīti no Putlera tovarišiem un domniekiem.
Protams nevajag jaukt sportu ar politiku,bet te reāli sports uz tās zarazas ir uzcelts.
Protams! Diktatūrās viss ir politika.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-04 18:22, pirms 2 gadiem
berimors rakstīja: Itālis prezidens - patiesībā ko gan var citu gribēt.
Šveicietis...naudas mīlestībai tautība nekaitē

  +5 [+] [-]

, 2022-04-04 18:37, pirms 2 gadiem
VienTiesis rakstīja: Vari padalīties ar piemēru, kur Tev liegta varda brīvība?
damokla zobens ir kolaborants kā visi citi funarini, kas atbalstīja Ukrainas okupāciju kopš 2014.gada un attaisnoja moskaļu ordu.
ar tādiem nav ko diskutēt.

  +3 [+] [-]

, 2022-04-04 18:50, pirms 2 gadiem
VienTiesis rakstīja: Vari padalīties ar piemēru, kur Tev liegta varda brīvība?
Viņa varenais piemērs būs viss saistītais ar covid un Lopzemu

  +2 [+] [-]

, 2022-04-04 18:53, pirms 2 gadiem
Caur sportu ir iespēja kaut mazai daļai Krievijas krievu atvērt acis. Pietiek jau ar to , ka sporta pārraidēs redzami Ukrainas karogi, Ukrainu atbalstoši plakāti. Ja būs Krievijai zaimojoši plakāti, tad krieviem būs vieglāk tautai paskaidrot kādēļ sporta translācijas tiek pārtrauktas, netiek rādītas, bet, ja būs Ukrainu atbalstoši plakāti, tas var likt vismaz kādam aizdomāties.
Ja nospiedoši lielākā sporta pasaules daļa katrā sporta pārraidē ietvertu kaut ko dzeltenzaļās krāsās, ja spēlētāji iziet laukumā dzeltenzaļi utt., tad šiem pasākumiem var būt lielāks efekts.

  +6 [+] [-]

, 2022-04-04 18:55, pirms 2 gadiem
VienTiesis rakstīja: Vari padalīties ar piemēru, kur Tev liegta varda brīvība?
okupantu iebrukumu un genocīdu Ukrainā jau laikam pretlikumīgi pie mums tagad slavēt, tad nu mūsu vatainajam bāleliņam bēda - viņa vārda brīvība tiek ierobežota

  +6 [+] [-]

, 2022-04-04 19:03, pirms 2 gadiem
Aldis Br rakstīja: Caur sportu ir iespēja kaut mazai daļai Krievijas krievu atvērt acis. Pietiek jau ar to , ka sporta pārraidēs redzami Ukrainas karogi, Ukrainu atbalstoši plakāti. Ja būs Krievijai zaimojoši plakāti, tad krieviem būs vieglāk tautai paskaidrot kādēļ sporta translācijas tiek pārtrauktas, netiek rādītas, bet, ja būs Ukrainu atbalstoši plakāti, tas var likt vismaz kādam aizdomāties.
Ja nospiedoši lielākā sporta pasaules daļa katrā sporta pārraidē ietvertu kaut ko dzeltenzaļās krāsās, ja spēlētāji iziet laukumā dzeltenzaļi utt., tad šiem pasākumiem var būt lielāks efekts.
Kāds sakars Ukrainai ar dzeltenzaļu? Un der atcerēties, ka krievu vidē valda propaganda - pagriezīs, ka fašistu rietumi atbalsta nacikus Ukrainā un apbižo nabaga Putinu un viņa draugus. Tiem, kas ir nozombēti nekas neaizies. Šis vairāk palīdz mentāli pašiem ukraiņiem un atver acis tiem, kas dzīvo Eiropā, ASV, saprast, kas tur krievzemē darās...

     [+] [-]

, 2022-04-04 19:16, pirms 2 gadiem
Geralt of Rivia rakstīja: Kāds sakars Ukrainai ar dzeltenzaļu? Un der atcerēties, ka krievu vidē valda propaganda - pagriezīs, ka fašistu rietumi atbalsta nacikus Ukrainā un apbižo nabaga Putinu un viņa draugus. Tiem, kas ir nozombēti nekas neaizies. Šis vairāk palīdz mentāli pašiem ukraiņiem un atver acis tiem, kas dzīvo Eiropā, ASV, saprast, kas tur krievzemē darās...
Kļūdījos, dzeltenzilu. Mentāli palīdz ukraiņiem. Pilnīgi noteikti. Liela daļa krievu ir nozombēti, bet ne visi. Ja krievs redzēs ka no ļoti daudz un dažādām sporta, kultūras pasākumu vietām redzami Ukrainas karogi, tad daļa aizdomāsies kādēļ. Vai kādam nešķitīs dīvaini ka visā pasaulē tik daudz "nacisti".

  -3 [+] [-]

, 2022-04-04 19:26, pirms 2 gadiem
kristaps30 rakstīja: Pats iepriekš skatījos daudz krievijas kanālus pēc iebraukšanas Ukraina pārtraucu skatīties
KKK un Savu spēli vienmēr esmu skatījies internetā.bet skatīties turpinu. Eirosportu ja riteņbraukšana un Kurdjukovs tad krieviski ,snukers angliski . Man nekas kara dēļ nav mainījies ,skatos ko parasti

  +3 [+] [-]

, 2022-04-04 19:41, pirms 2 gadiem
SteveDavis rakstīja: Man nekas kara dēļ nav mainījies
nez kāpēc mani tas nepārsteidz

  -3 [+] [-]

, 2022-04-04 19:48, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: nez kāpēc mani tas nepārsteidz
Es tikai par TV skatīšanās paradumiem,kas tevi neapmierina ?

  +3 [+] [-]

, 2022-04-04 20:12, pirms 2 gadiem
SteveDavis rakstīja: Es tikai par TV skatīšanās paradumiem,kas tevi neapmierina ?
mani daudz kas šī pēdējā mēneša+ laikā neapmierina, kā smejies.

     [+] [-]

, 2022-04-04 20:24, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: mani daudz kas šī pēdējā mēneša+ laikā neapmierina, kā smejies.
diemžēl varu tevi atkal apbēdināt , tas nav pēdējais mēnesis, un arī laiks iet uz priekšu!
tas vienkārši ir kārtējais mēnesis, pēc kura seko nākošais mēnesis!
nu nevajag tak to pēdējo lietot! nu nav ! un ilgi nebūs!

  -3 [+] [-]

, 2022-04-04 20:30, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: mani daudz kas šī pēdējā mēneša+ laikā neapmierina, kā smejies.
Par ko tad es smējos īsti neatceros

  +2 [+] [-]

, 2022-04-04 20:37, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: diemžēl varu tevi atkal apbēdināt , tas nav pēdējais mēnesis, un arī laiks iet uz priekšu!
tas vienkārši ir kārtējais mēnesis, pēc kura seko nākošais mēnesis!
nu nevajag tak to pēdējo lietot! nu nav ! un ilgi nebūs!
vienīgais, kas mani tā pa īstam apbēdina ir cilvēku stulbums, nežēlība un cinisms. un vārdu "pēdējais" kā lietoju līdz šim, tā turpināšu lietot turpmāks, neatkarīgi no tā, cik bieži par to atkārtosies.

  +2 [+] [-]

, 2022-04-04 20:41, pirms 2 gadiem
SteveDavis rakstīja: Par ko tad es smējos īsti neatceros
grāmatas lasi vairāk, īpaši latviešu valodā, varbūt vairāk iepazīsies ar tādu valodas formu kā izteicieniem.

  +9 [+] [-]

, 2022-04-04 20:45, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Putina režīmā tā vairāk vai mazāk ir bijis vienmēr
Bet kā vērtē Latvijā pazudušo vārda brīvību, un cik brīvi mediji ir Latvijā?
Kārtējo reizi parādi, ka vnk vārds vārdā kladzini pakaļ propagandai, pats nemaz reāli nedomājot līdzi, ko tieši tu esi pateicis.

Mums ir prezidents Levits, ministru prezidents Kariņš, katrā otrajā medijā izlasīsi kritiku par viņiem, pat LTV Domburs brīvi var kritizēt valdību, par prezidentu ir brīvi nopērkama pērkama žurnālista uzskricelēta grāmata. TV24 regulāri kāds no "alternatīvajiem" kaut ko iepļūtī.

Tad par kādu tieši zudušo vārda brīvību tu runā? Vispār zini, ko tas nozīmē? Tev vnk visu laiku borē, ka Latvijā neesot vārda brīvības un tu kā vista tik kladzini pakaļ.

  -1 [+] [-]

, 2022-04-04 20:45, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: grāmatas lasi vairāk, īpaši latviešu valodā, varbūt vairāk iepazīsies ar tādu valodas formu kā izteicieniem.
Latviešu valodā lasu tikai Rīgas Laiku ,bet viņiem ar valodu viss kārtībā atšķirībā no manis

  -1 [+] [-]

, 2022-04-04 20:47, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: vienīgais, kas mani tā pa īstam apbēdina ir cilvēku stulbums, nežēlība un cinisms. un vārdu "pēdējais" kā lietoju līdz šim, tā turpināšu lietot turpmāks, neatkarīgi no tā, cik bieži par to atkārtosies.
es tagad daudz skatos vēsturi. kosmoss aizgājis pilnīgākā pakaļā.
nu kā lai saka, normālu neatkarīgu vēsturi. un daudz ko atklāju, kosmosā jau viss skaidrs!
un tagadējā situācija pilnīgi sāk skaidroties, pat par tādu pilnīgu Ukrainas vai citas pasaules nesaprašanu , kāpēc Ungārija ir pret . Ungārija kura 1956.gadā uz sašautiem moskaļu tankiem rakstīja tieši to pašu , ko tagad ukraiņi - idi nakuj ruskij tank!
šajā Zelenskis šauj par strīpu, nu tā vēstures kontekstā!
Slēpts komentārs: SteveDavis

  +4 [+] [-]

, 2022-04-04 21:05, pirms 2 gadiem
Damokla zobens rakstīja: Putina režīmā tā vairāk vai mazāk ir bijis vienmēr
Bet kā vērtē Latvijā pazudušo vārda brīvību, un cik brīvi mediji ir Latvijā?
Melu un sazvērestību teoriju izplatīšanai, tas kas tev ir ļoti tuvs sirdij, nav nekāda sakara ar vārdu brīvību.

  +3 [+] [-]

, 2022-04-04 21:05, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: es tagad daudz skatos vēsturi. kosmoss aizgājis pilnīgākā pakaļā.
nu kā lai saka, normālu neatkarīgu vēsturi. un daudz ko atklāju, kosmosā jau viss skaidrs!
un tagadējā situācija pilnīgi sāk skaidroties, pat par tādu pilnīgu Ukrainas vai citas pasaules nesaprašanu , kāpēc Ungārija ir pret . Ungārija kura 1956.gadā uz sašautiem moskaļu tankiem rakstīja tieši to pašu , ko tagad ukraiņi - idi nakuj ruskij tank!
šajā Zelenskis šauj par strīpu, nu tā vēstures kontekstā!
centos, reizes 3-4 pārlasīju tavu komentu, un tā arī neko nesapratu, ko gribēji pateikt.

     [+] [-]

, 2022-04-04 21:08, pirms 2 gadiem
zaipis rakstīja: es tagad daudz skatos vēsturi. kosmoss aizgājis pilnīgākā pakaļā.
nu kā lai saka, normālu neatkarīgu vēsturi. un daudz ko atklāju, kosmosā jau viss skaidrs!
un tagadējā situācija pilnīgi sāk skaidroties, pat par tādu pilnīgu Ukrainas vai citas pasaules nesaprašanu , kāpēc Ungārija ir pret . Ungārija kura 1956.gadā uz sašautiem moskaļu tankiem rakstīja tieši to pašu , ko tagad ukraiņi - idi nakuj ruskij tank!
šajā Zelenskis šauj par strīpu, nu tā vēstures kontekstā!
Pasaule un briti gan jau teica to pašu pār Čērcilu, ka šis neko reiham nedeva!

     [+] [-]

, 2022-04-04 21:08, pirms 2 gadiem
neputns rakstīja: centos, reizes 3-4 pārlasīju tavu komentu, un tā arī neko nesapratu, ko gribēji pateikt.
neko. neķer kreņķi. pats ar sevi sarunājos.

  +3 [+] [-]

, 2022-04-04 21:09, pirms 2 gadiem
SteveDavis rakstīja: Vārda brīvība Latvijā ir bet vai augstā līmenī tas ir cits jautājums ,par ko ir krietni daudz runāts
Latvijā vārda brīvība ir tik ļoti augstā līmenī, ka ir pat ļauts izteikties visādiem mēsliem, kuriem patiesībā nevajadzētu dot iespēju izteikties publiskā telpā un soctīklos.

  +4 [+] [-]

, 2022-04-04 21:10, pirms 2 gadiem
SteveDavis rakstīja: Vārda brīvība Latvijā ir bet vai augstā līmenī tas ir cits jautājums ,par ko ir krietni daudz runāts
tev ar sirds sāp par to, ka okupantu genocīda slavināšana nav atļauta? slikti jau ir, ka Ukrianā tiek izvaroti, spīdzināti un nogalināti bērni (un, protams, ne tikai) bet, lūk, vislielākā bēda ir, ka te kādam par to neļauj priecāties, jo, redz, tas ierobežojot vārda brīvību to jau pagājušajā disukusijā ar tevi noskaidrojām, ka sarkano līniju tev šajā jautājumā nav.
1 2 52 komentāri