Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:123, Did:0, useCase: 3

Ze Roberto: ''Izdarīju pareizu izvēli''

Ze Roberto: ''Izdarīju pareizu izvēli''
Ze Roberto
Foto: AFP

Brazīliešu futbolists Ze Roberto, kurš šodien pievienojies Vācijas Bundeslīgas klubam ''Hamburger SV'', pārnākot no ''Bayern'', atzinis, ka jūtas laimīgs par veikto darījumu un uzskata, ka izdarījis pareizu izvēli, pārceļoties uz Hamburgu.

Šorīt jau ziņojām, ka viens no Minhenes "Bayern" līderiem Ze Roberto, kā brīvais aģents pārgājis uz citu Bundeslīgas klubu "Hamburger SV", ar kuru parakstījis līgumu uz diviem gadiem. Pēc pagājušās sezonas beidzās viņa līgums ar Minhenes "Bayern", un abas puses nespēja vienoties par tālāko sadarbību - brazīlietis vēlējās noslēgt līgumu uz diviem gadiem, bet minhenieši piedāvāja tikai viena gada līgumu.

34 gadus vecais brazīlietis atzina, ka jūtas ļoti sajūsmināts par pievienošanos Hamburgas klubam. ''''Hamburg'' ir liels klubs. Vislabāk mani iepriecināja fakts, ka kluba vadība pēdējo dienu laikā darīja visu iespējamo un neiespējamo, lai es šeit spēlētu. Ļoti patika arī fanu reakcija internetā. Jūtos laimīgs, ka man apkārt virmo tik daudz pozitīvu emociju. Esmu sajūsmināts, ka varu turpināt spēlēt futbolu tieši Vācijā,'' sacīja Ze Roberto, kurš Brazīlijas izlasē aizvadījis 84 spēles, gūstot sešus vārtus.

Pieredzējušais pussargs, kurš ''Hamburg'' klubā pievienojies saviem bijušajiem komandas biedriem ''Bayern'' rindās – Pjotram Tročovskim, Marselam Jansenam un Paulo Gerero, uzskata, ka nākošajā sezonā komanda var cīnīties par uzvaru Bundeslīgā. ''Pagājušajā sezonā katrā turnīrā ''Hamburg'' spēlēja lieliski, tāpēc es darīšu visu, kas ir manos spēkos, lai nākošajā sezonā komandai veiktos vēl labāk. Mēs atkal vēlamies kvalificēties Čempionu līgai,'' piebilda tehniskais futbolists.

Izmantotie resursi:
espnstar.com

  +5 [+] [-]

, 2009-07-03 19:36, pirms 15 gadiem
tas tiešām varētu būt labākais variants, gan priekš viņa, gan jaunā kluba

  +5 [+] [-]

, 2009-07-03 20:04, pirms 15 gadiem
būs interesanti tagad vērot Bayern un HSV spēles!

     [+] [-]

, 2009-07-03 20:16, pirms 15 gadiem
jaa nu...HSV veel grib ieguut Canu un buus LOTI interesants sastavs ja Loriks Cana paaries uz HSV ...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2009-07-03 20:35, pirms 15 gadiem
opaa.....parsteigums...HSV labi pastradajusi..prieks..... turies.. ZE

     [+] [-]

, 2009-07-04 01:03, pirms 15 gadiem
Žēl,ka viņš nepārgāja uz Brazīliju,bet HSV arī ir labs IZCILS SPĒLĒTĀJS

Nīdermaier,man arī iepriekš bija interesanti,tagad būs vēl labāk