Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Napoli" līderis Osimens izlaidīs pirmo Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēli

Agris Suveizda

"Napoli" līderis Osimens izlaidīs pirmo Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēli
Viktors Osimens. Foto: imago/Shengolpix/Scanpix

Itālijas futbola čempionāta līdervienības "Napoli" prezidents Aurēlio De Laurentis atklājis, ka Nigērijas izlases uzbrucējam Viktoram Osimenam nāksies izlaist vairākas nedēļas.

"Napoli" savā mājaslapā apstiprināja, ka Osimens netrenējās kopā ar komandu, un piebilda, ka nākamnedēļ labajam augšstilbam gaidāmas sīkākas pārbaudes. Kluba prezidents gan atzina, ka nigērietim būs jāizlaiž vairākas nedēļas un tādējādi – vismaz divas no trim drīzumā gaidāmajām spēlēm pret "Milan". Jau svētdien "Napoli" čempioni savā laukumā uzņems A sērijā, bet 12. un 18. aprīlī abas komandas sacentīsies arī Čempionu līgas ceturtdaļfinālā.

24 gadus vecais Osimens ar 21 vārtiem 23 spēlēs ir pārliecinošs līderis A sērijas snaiperu sarakstā, Lautaro Martinesu apsteidzot par septiņu sitienu tiesu, bet Čempionu līgas piecos mačos guvis četrus vārtus. "Napoli" pārsvars A sērijā pār tuvāko sekotāju Romas "Lazio" ir 19 punkti. 23. aprīlī "Napoli" tiksies arī ar Turīnas "Juventus". Izlašu pauzē Osimens aizvadīja divas spēles pret Gvineju-Bisavu (0:1, 1:0).

Vismaz pirmo Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēli pret Minhenes "Bayern" izlaidīs arī 22 gadus vecais angļu uzbrūkošais pussargs Fils Foudens, kuram tika veikta akūta apendicīta operācija. "Manchester City" galvenais treneris Žuzeps Gvardiola sacīja, ka viņam būs jāizlaiž 2-3 nedēļas. Premjerlīgas vicelīdere rīt uzņems "Liverpool", un joprojām zem jautājuma zīmes ir uzbrukuma līderis Ērlings Holanns, kurš izlaida izlašu periodu. Foudens Premjerlīgā ir komandas otrais rezultatīvākais spēlētājs, 24 spēlēs izceļoties ar deviņiem vārtiem un četrām rezultatīvām piespēlēm.

Abas Čempionu līgas ceturtdaļfināla spēles pret Londonas "Chelsea" un trešdien gaidāmo Karaļa kausa atbildes spēli Barselonā izlaidīs "Real Madrid" franču kreisais aizsargs Ferlāns Mendī, kuram ir muskuļa problēma kreisās kājas lielā. Spānijas mediji lēš, ka viņam būs jāizlaiž mēnesis. "Real Madrid" ir Spānijas čempionāta vicelīdere, no "Barcelona" atpaliekot 12 punktus un par pieciem apsteidzot Madrides "Atletico".

Izmantotie resursi:
https://www.realmadrid.com/en/news/...
https://www.mancity.com/news/mens/p...
https://sscnapoli.it/napoli-report-...
https://football-italia.net/de-laur...

     [+] [-]

, 2023-04-01 10:36, pirms gada
žēl, tas ir Napoli trumpis, tagad Simeone varēs sist golus