Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Par Itālijas čempiones "Napoli" treneri kļuvis no Ronaldu kluba atbrīvotais Garsija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Par Itālijas čempiones "Napoli" treneri kļuvis no Ronaldu kluba atbrīvotais Garsija
Rudi Garsija un Krištianu Ronaldu. Foto: AFP/Scanpix

Par Itālijas A sērijas čempiones "Napoli" jauno galveno treneri apstiprināts 59 gadus vecais francūzis Rudi Garsija, kura iepriekšējā darba vieta bija Saūda Arābijas klubs "Al Nassr". Drīz pēc Krištianu Ronaldu ierašanās Garsija tika atbrīvots.

"Napoli" aizvadītajā sezonā izcīnīja savu pirmo Itālijas titulu kopš 1990. gada, kad kluba galvenā zvaigzne bija Djego Maradona. Galvenais treneris Lučāno Spaleti pēc triumfa pieņēma lēmumu atpūsties no futbola.

Vakanto pozīciju aizpildījis Rudi Garsija, kura karjeras augstākais lidojums ir 2011. gada Francijas čempiona tituls pie "Lille" stūres. Turpinājumā viņš vadījis arī "AS Roma", "Marseille", "Lyon".

Garsijas iepriekšējā darba vieta bija Saūda Arābijas klubs "Al Nassr", kuram viņš pievienojās pagājušā gada jūnijā, bet šī gada aprīlī tika paziņots par šķirošanos pēc abpusējas vienošanās. "Al Nassr" neizdevās triumfēt Saūda Arābijas čempionātā, ieņemot otro vietu, turklāt starp Garsiju un Ronaldu nav valdījušas siltākās attiecības.

Izmantotie resursi:
https://www.bbc.com/sport/football/...

     [+] [-]

, 2023-06-16 12:53, pirms 11 mēnešiem
Princesei treneri nevajag!