Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

Ronaldu pārstāvētā kluba trenerim dota viena spēle, lai pierādītu savu lietderību

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Ronaldu pārstāvētā kluba trenerim dota viena spēle, lai pierādītu savu lietderību
Krištianu Ronaldu. Foto: Reuters/Scanpix

Saūda Arābijas slavenākajā futbola klubā Rijādas "Al Nassr", ko pārstāv Krištianu Ronaldu, drīz varētu notikt galvenā trenera nomaiņa. Lai gan izdevies uzvarēt septiņās no pēdējām astoņām spēlēm, Rudi Garsijas darbs ir briesmās.

Neskatoties uz pēdējo maču pozitīvo bilanci, "Al Nassr" tāpat nav izdevies pakāpties uz Saūda Arābijas līgas pirmo vietu, un tieši tas tiek minēts kā galvenais iemesls, kāpēc Rudi Garsija varētu zaudēt savu amatu. Tomēr apkārtējiem nav noslēpums arī fakts, ka starp Garsiju un Krištianu Ronaldu nevalda labas attiecības.

59 gadus vecais francūzis karjeras laikā trenējis "AS Roma" un Lionas "Olympique", bet pie Rijādas kluba stūres viņš stājās pagājušā gada jūnijā. Decembrī "Al Nassr" pievienojās Ronaldu.

"Al Nassr" par trīs punktiem atpaliek no līderes "Al Ittihad". Otrdien gaida duelis pret nesamierināmo pretinieci "Al Hilal", kas ir Āzijas čempione un kas mēģina savaldzināt Lionelu Mesi. Ja neizdosies izcīnīt uzvaru, Garsijam, visticamāk, tiks parādītas durvis.

Pat ja piepildīsies šāds scenārijs, Garsija amatā būs pavadījis ilgāk nekā daudzi Saūda Arābijā strādājušie treneri – vidējais trenera mūžs Saūda Arābijas čempionātā ir nieka četri mēneši.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/al-nass...

  +5 [+] [-]

, 2023-04-12 17:38, pirms gada
Princesse ,kā skabarga dirsā visiem treneriem. Varbūt, lai ieskatās spogulī,un sapratīs ka pie visām problēmām vainīgs pats.

     [+] [-]

, 2023-04-12 19:00, pirms gada
janx13 rakstīja: Princesse ,kā skabarga dirsā visiem treneriem. Varbūt, lai ieskatās spogulī,un sapratīs ka pie visām problēmām vainīgs pats.
Izlasi pēdējo rindkopu un beidz bezdēt.

     [+] [-]

, 2023-04-12 22:39, pirms gada
Mazafaka5 tu esi nevis maza bet liela faka

     [+] [-]

, 2023-04-12 23:44, pirms gada
būs trenerim pašam jāiet laukumā un jādod piespēles CR39, lai tas uzlabotu rezultativitāti...