Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

ASV īpašnieka revolūcija Milānā: atlaiž kluba leģendu un tehnisko direktoru Maldīni

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

ASV īpašnieka revolūcija Milānā: atlaiž kluba leģendu un tehnisko direktoru Maldīni
Paolo Maldīni. Foto: ZUMAPRESS/Scanpix

Itālijas A sērijas kluba ''Milan'' īpašnieks Džerijs Kardināle un kluba valde pēc sezonas beigām un tikšanās ar tehnisko direktoru Paolo Maldīni lēmusi funkcionāru un kluba leģendu atbrīvot no amata. Itālijas vadošie sporta mediji to nodēvējuši par ASV īpašnieka revolūciju Milānā.

54 gadus vecais Milānas kluba leģendārais aizsargs Paolo Maldīni 2018. gadā atgriezās komandā, pēc īpašnieku maiņas tiekot nozīmēts par kluba tehnisko direktoru. Maldīni atrodoties šajā amatā, ''Milan'' piedzīvoja atdzimšanu, kas 2022.gadā rezultējās ar Scudetto jeb triumfu A sērijā.

Aizvadītajā sezonā komanda sasniedza UEFA Čempionu līgas pusfinālu un finišēja ceturtajā pozīcijā Itālijas čempionātā.

''SkySports Italia'' vēstī, ka komandas īpašnieka Kardināles un valdes lēmums atbrīvot Maldīni no amata bijis negaidīts. Vēl pēc noslēdzošās sezonas spēles pret ''Verona'' Maldīni spēlētājiem ziņojis par pirmssezonas nometnes sākšanos 10. jūlijā.

Drošs par savu pozīciju Milānas klubā nevar justies arī sporta direktors Rikijs Massara. Kā ziņo ''Corriere dello Sport'' un citi, arī viņš tuvākajā izpelnīsies oficiālu darba uzteikumu.

Itālijas vadošie sporta mediji ziņo, ka Maldīni atbrīvošana no amata saniknojusi komandas līderus Rafaelu Leau, kurš nupat pagarināja līgumu, Teo Ernandesu un Maiku Meņānu.

Sagaidāms, ka Maldīni un Massaras vietā varētu stāties komandas līdzšinējais galvenais skauts francūzis Žofrē Monkadā.

Izmantotie resursi:
https://www.acmilan.com/en/news/art...
https://sport.sky.it/calciomercato/...

  -1 [+] [-]

, 2023-06-06 19:14, pirms 11 mēnešiem
...saimnieks kapitālismā dara to, ko vēlas...kuram tas vēl nav skaidrs?...mana nauda, plakarēju vai pelnu kā gribu! ...amerikāņa loģika - zaudējāt kitajozu klubam Inter pusfinālā - tad ir čau, Rasma!...

     [+] [-]

, 2023-06-07 01:52, pirms 11 mēnešiem
dakots rakstīja: ...saimnieks kapitālismā dara to, ko vēlas...kuram tas vēl nav skaidrs?...mana nauda, plakarēju vai pelnu kā gribu! ...amerikāņa loģika - zaudējāt kitajozu klubam Inter pusfinālā - tad ir čau, Rasma!...
Nerunā stulbības, klubs bez līdzjūtējiem un leģendām nav nekas! Kapitālisti var spēlēt pie arābiem...

     [+] [-]

, 2023-06-07 09:30, pirms 11 mēnešiem
laba pateicība par leģendāra kluba atgriešanu Itālijas un Eiropas vadošajās pozīcijās.