Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:128, Did:0, useCase: 3

"Inter" treneris Indzagi: "Savus spēlētājus neiemainītu pret neko"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

"Inter" treneris Indzagi: "Savus spēlētājus neiemainītu pret neko"
Milānas "Inter" galvenais treneris Simone Indzagi pēc Čempionu līgas fināla. Foto: Fabio Sasso/Zumapress.com/Scanpix

Pēc vakardien UEFA Čempionu līgas finālā Stambulā piedzīvotā zaudējuma (0:1) pret Mančestras "City" vienlaikus sarūgtināts par rezultātu un lepns par parādīto sniegumu bija Milānas "Inter" galvenais treneris Simone Indzagi.

"Savus spēlētājus neiemainītu pret neko, un šodien pasaule redzēja, kādēļ. Mēs ielaidām tikai vienus vārtus pret tik spēcīgu komandu. Ir nožēla par rezultātu, tomēr mums jābūt lepniem par parādīto sniegumu. Ir dabiski just nožēlu, it īpaši sportā, kur zaudēšana ir sliktākais, kas var notikt," izteicās 47 gadus vecais treneris.

2021. gadā "Inter" grožus pārņēmušais Indzagi piebilda: "Šobrīd vēlētos apskaut katru komandas līdzjutēju un futbolistu -viņi ir bijuši lieliski. Tāds ir futbols - mēs augam tieši šādās sarūgtinājuma reizēs. Joprojām nesaprotu, kā mēs neguvām vārtus spēles beigās, kad izveidojām vairākas iespējas. Mēs acīmredzami bijām pelnījuši vairāk. "

"Komanda nodemonstrēja, ka spēj parādīt augstākās pakāpes sniegumu, tāpēc šim finālam jākalpo par dzinējspēku augstākiem sasniegumiem nākamajā sezonā. Ar šādu cīņassparu, komandas garu un spēles organizāciju mēs atgriezīsimies Čempionu līgas finālā," teica Indzagi.

"Inter" kreisās malas futbolists Federiko Dimarko: ""City" komanda ir uzbūvēta, lai uzvarētu Čempionu līgā. Spēlējām kā līdzīgs ar līdzīgu, tomēr mēs nekādā veidā nespējām bumbu dabūt vārtos. Jebkurš vārtu guvums būtiski izmaina spēles ritējumu."

Milānas klubs šosezon arī izcīnīja bronzas godalgas Itālijas A sērijas sacensībās un uzvarēja valsts kausa un Superkausa izcīņās.

Izmantotie avoti:
https://www.bbc.com/sport/live/foot...
https://www.bbc.com/sport/live/foot...
https://football-italia.net/inzaghi...

  -1 [+] [-]

, 2023-06-11 13:40, pirms 11 mēnešiem
Lukaku droši vien gan varētu iemainīt, pret jebko.

     [+] [-]

, 2023-06-11 14:23, pirms 11 mēnešiem
blah rakstīja: Lukaku droši vien gan varētu iemainīt, pret jebko.
Maguire?

     [+] [-]

, 2023-06-11 21:52, pirms 11 mēnešiem
Neiemainitu pret neko , divi noliegumu pēc kārtas —> tātad iemainītu pret kaut ko .

     [+] [-]

, 2023-06-11 22:04, pirms 11 mēnešiem
RiebeklīC rakstīja: Neiemainitu pret neko , divi noliegumu pēc kārtas —> tātad iemainītu pret kaut ko .
Latviešu valodā ir dubultais noliegums, tā tad "nemainītu ne pret ko". Autoram kļūda, jā, bet daudzi nezina par dubulto noliegumu un raksta "beidzās ar neko" un tamlīdzīgi.