Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

"Lazio" prezidentam un ārstiem diskvalifikācijas par rupjiem Covid-19 protokolu pārkāpumiem

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Lazio" prezidentam un ārstiem diskvalifikācijas par rupjiem Covid-19 protokolu pārkāpumiem
Romas "Lazio" galvenā zvaigzne Čīro Immobile. Foto: ZUMAPRESS.com/Scanpix

Itālijas federālā tiesa lēmusi futbola klubu Romas “Lazio” sodīt ar 150 tūkstošiem eiro, bet prezidentam Klaudio Lotito un diviem ārstiem piespriestas diskvalifikācijas. “Lazio” rupji pārkāpa noteikto Covid-19 protokolu un pat laida laukumā saslimušu futbolistu.

Ja Romas “Lazio” klubs tika sodīts ar naudas sodu, tad prezidentam Klaudio Lotito piespriesta septiņu mēnešu diskvalifikācija, bet ārsti Fabio Rodija un Ivo Pulčini no futbola diskvalificēti uz gadu. Itālijas Futbola federācijas veiktajā izmeklēšanā tika konstatēti pārkāpumi viņu darbībās.

Izmeklēšana tika sākta 3. novembrī, un kratīšanas laikā tika izņemti futbolistiem ievāktie siekalu paraugi. Pārkāpumu saraksts bija pietiekami garš: vietējām veselības varasiestādēm netika sniegti pareizi dati par pozitīvajām analīzēm, trīs spēlētājiem netika liegta ierašanās uz treniņu, kaut viņiem jau bija konstatētas pozitīvas analīzes, un divas reizes netika noteikta obligātā desmit dienu karantīna futbolistam ar pozitīvām analīzēm, bet bez simptomiem. Viņš pat devās laukumā A sērijas mačā.

“Lazio” jau paziņojusi, ka iesniegs apelāciju.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/lazio/s...

     [+] [-]

, 2021-03-26 22:53, pirms 3 gadiem
Tad jau nepārsteidz, kādēļ sanāca tik vājš sezonas sākums.

     [+] [-]

, 2021-03-27 00:07, pirms 3 gadiem
Nu, psc, kāda tur vēl apelācija!
Latvijā visu komandu aizsūtītu karantīnā kā kontaktpersonas!