Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Ronaldu: "Ir jānovērtē viss, ko šosezon kopā ar "Juventus" sasniedzām"

Kārlis Justovičs
Kārlis Justovičs

Ronaldu: "Ir jānovērtē viss, ko šosezon kopā ar "Juventus" sasniedzām"
Krištianu Ronaldu. Foto: Marco Alpozzi/LaPresse/AP/Scanpix

Turīnas "Juventus" un Portugāles futbola izlases zvaigzne Krištianu Ronaldu veicis ierakstu savā "Instagram" kontā, kas radījis jaunus jautājumus, vai portugāļu superzvaigzne vienā no Itālijas titulētākajiem klubiem paliks arī nākamsezon.

Šosezon Itālijas A sērijā 33 mačos 29 vārtus guvušais 36 gadus vecais futbolists izteicās: "Jebkura augsta līmeņa sportista karjera un dzīve sastāv no kāpumiem un kritumiem. Gadu no gada mēs cīnāmies pret izcilām komandām, kurās spēlē fantastiski un ambiciozi spēlētāji, tādēļ mums katru gadu ir jāuztur augstu līmeni, lai veiksmīgi sacenstos pret šīm komandām un spēlētājiem."

"Šosezon mēs nespējām uzvarēt A sērijā, apsveicu Milānas "Inter" ar pelnītu čempiones titulu. Tomēr ir jānovērtē viss, ko šosezon kopā ar "Juventus" sasniedzām - gan individuālā, gan kolektīvā kontekstā. Itālijas Superkauss, Itālijas kauss, kā arī A sērijas labākā vārtu guvēja tituls - tas viss piepilda sirdi ar lielu prieku, jo zinu, cik smagi šajā valstī ir kaut ko futbolā uzvarēt. Līdz ar šo sasniegumu izpildīšanu es sasniedzu sev uzstādīto mērķi, ko vēlējos piepildīt pirms ierašanās Itālijā - uzvarēt valsts meistarsacīkstēs, kausa izcīņā, superkausā, kā arī kļūt par sezonas labāko un rezultatīvāko spēlētāju. Tas ir lielisks sasniegums valstī, kurā ir tik daudz augstvērtīgu spēlētāju un ir pašai sava futbola kultūra."

Ronaldu turpināja: "Jau iepriekš esmu teicis, ka nedzenos pēc rekordu sasniegšanas, bet rekordi dzenas pēc manis. Futbols ir komandas spēle, tomēr bez spilgtiem individuāliem spēlētājiem komandas nevarētu pacelties īpaši augstā līmenī un izpildīt mērķus. Ne ar ko nevar salīdzināt sajūtu, ko sniedz apziņa, ka esmu atstājis "nospiedumus" visās "top" līgās, kurās esmu spēlējis, kā arī sniedzis pozitīvas emocijas pārstāvēto komandu līdzjutējiem."

"Šie ir mērķi, kuru dēļ smagi trenējos un atdodu spēkus laukumā. Paldies, ka piedalījāties šajā ceļojumā. Mēs esam kopā!" noslēdza portugālis.

"Juventus" šosezon Itālijas A sērijā izcīnīja ceturto vietu, par mata tiesu nodrošinot iekļūšanu UEFA Čempionu līgā. Iepriekš tika mēļots, ka Ronaldu, "Juventus" neiekļūšanas Čempionu līgā gadījumā, pametīs Turīnas vienību.

Izmantotie avoti:
https://www.instagram.com/p/CPRNPVj...

     [+] [-]

, 2021-05-26 23:34, pirms 3 gadiem
Vai tiesam atgriezisies Anglija ?