Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:121, Did:0, useCase: 3

Prandelli pamet ''Fiorentina'' galvenā trenera amatu un, visticamāk, noslēdz karjeru

Toms Mālmeisters
Toms Mālmeisters

Prandelli pamet ''Fiorentina'' galvenā trenera amatu un, visticamāk, noslēdz karjeru
Čezāre Prandelli. Foto: Reuters/Scanpix

Itālijas A sērijas klubs ''Fiorentina'' oficiāli paziņojis, ka to pametis līdzšinējais galvenais treneris Čezāre Prandelli, kurš atzinis, ka līdz ar šo soli, visticamāk, ir noslēdzis savu trenera karjeru.

63 gadus vecais Čezāre Prandelli par Itālijas A sērijas komandas ''Fiorentina'' galveno treneri tika nozīmēts pagājušā gada novembrī. Abu pušu sadarbība gan nav rezultējusies ilgtermiņā darbā.

''Varam apstiprināt, ka Čezāre Prandelli ir atkāpies no amata. Viņš piedāvāja savu atkāpšanos otrdien un ar lielu nožēlu mēs pieņēmām šo pieprasījumu. Šāds Prandelli lēmums saistāms ar notikumiem, kas ir ārpus futbola. Pēdējos mēnešos treneris darīja visu iespējamo, lai uzlabotu kluba rezultātus, kas parāda viņa īpašo saikni ar mūsu klubu un Florences pilsētu. Novēlām trenerim visu to labāko viņa tālākajās gaitās,'' teikts kluba paziņojumā.

Sarunā ar ''Sky Sport Italia'' pats speciālists atzina, ka līdz ar to, visticamāk, viņa trenera karjera ir noslēgusies: ''Man nav nekādas nožēlas par šo lēmumu pat, ja tas nozīmē manas trenera karjeras beigas. Iespējams, vairs neesmu daļa no tās pasaules, kurā esmu pavadījis tik lielu daļu savas dzīves. Es vairs sevi neredzu tajā. Esmu mainījies un arī pasaule mainās ātrāk kā biju domājis.''

''Fiorentina'' ar 29 punktiem pēc aizvadītām 28 spēlēm atrodas 14. vietā A sērijā, par septiņiem punktiem apsteidzot 18. vietā esošo ''Cagliari''. Prandelli savas trenera karjeras laikā trenējis tādas komandas kā ''Atalanta'', ''Lecce'', ''Verona'', ''Venezia'', ''Parma'', ''Roma'', ''Galatasaray'', ''Valencia'', ''Al-Nasr'' un ''Genoa''. No 2010. līdz 2014. gadam bijis Itālijas futbola nacionālās izlases treneris.

Izmantotie resursi:
https://www.football-italia.net/168...

  +1 [+] [-]

, 2021-03-23 17:55, pirms 3 gadiem
Ļoti patika kā viņa vadībā izlase izskatījās euro 2012. Prata tikt galā ar tā laika uzbrukuma līderi, kas nesa rezultātu.

     [+] [-]

, 2021-03-23 20:41, pirms 3 gadiem
Palasīju itāļu medijus, rādās, ka te ir tas stāsts, ka divreiz vienā upē neiekāpsi.